|
|
![]() Re: В ООН підрахували, у скільки обійшлися Росії анексіяДурку не гони прапорщик. Сейчас в городах строится не меньше жилья чем в СССР. В моем городе чуть ли не на каждом углу стройка. Др. вопрос что меньше строится в райцентрах. Но это экономически обоснованно.
![]() Він дурку не жене,він свідомо підтасовує 1 В росії населення збільшується за рахунок а - мігрантів,яким потрібно десь жити , б - великої частки мусульманського населення тому є попит - є пропозиція 2 В Україні пройшло а - зменшення на 10% населення в 1990-1994 роках б - практична відсутність мусульман в - практична відсутність мігрантів Тому нам не потрібні такий ріст житлового фонду+ при цьому забезпеченість м2на особу у нас навіть при менших обємах будівництва - вища ніж в росії.
147 млн населення+мігранти 3288/147=22,36 м2/на особу В той час коли в Україні приблизно 23 м2 на особу.
![]() Це ти москаликам розскажи і відразу поясни А чому ти з Криму не поїхав на Далекий Схід де автоматом навіть пару гектарів дарують і ніхто крім китайців (які як я розуміють потихеньку виконують план китаїзації 70% території росії) там жити не хочуть
![]() Я не хочу уезжать с Крыма. Я здесь живу с 1981 года, здесь родились мои дети и внуки. Я тебе привел статистику по национальности мигрантов. Где ты в ней видишь китайцев? Там в топе граждане Украины. Вот они и пускай едут осваивать Дальний Восток. ![]() ceba
Так туда и тратит, что уровень жизни пересичного украинца и россиянина не особо отличается. При существенно бОльших так любимых Волгарем показателей госстата. РФ же тратит не только на оборону и войны, но и на закапывание труб в море, олимпиады в тропиках, помощь угандам и т.д. Но населению с этого-то что? Кроме, разумеется, скреп, вяличия и т.п. Хотя в Конституции на первом месте человек и жизнь.
![]() Уровень жизни в двух странах мне хорошо известен. От вашего уровня жизни сокращается население в стране. Моя пенсия равна двум ,без вычета налогов, средним з.п. в Украине или 4-5 украинским пенсиям моих сокурсников по военному училищу, имевшим честь служить в ВСУ после развала СССР. ![]() Ой-лі ? доживання до 65 років мужчин доживання до 65 років жінок Чим поясните що в порівнянні з Грузією ,Україною,Білорусью,Росією - в росії найгірший результат ? Чого найкращий в грузинів - це ще можна зрозуміти А от чому в Україні кращий від Росії/Білорусії - це з чим повязано
Зараз переглядають цей форум: andrijk777, Сибарит, Shaman, ЛАД і 0 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|