Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2018
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Оранжевый-хит сезона написав:Мне никто не верит что Киев ожидает отрицательная рождаемость. А мы можем увидеть это уже в ЭТОМ году. Ну если не в этом то в 2019 100%
Ну это вряд ли. В столице "похоронить" обходится весьма неслабо так. Лично знаю пару семей, которые с дальним прицелом прописывают бабушек-дедушек по сельским родственникам.
Оранжевый-хит сезона написав:Мне никто не верит что Киев ожидает отрицательная рождаемость. А мы можем увидеть это уже в ЭТОМ году. Ну если не в этом то в 2019 100%
Ну это вряд ли. В столице "похоронить" обходится весьма неслабо так. Лично знаю пару семей, которые с дальним прицелом прописывают бабушек-дедушек по сельским родственникам.
Frant написав:Давайте про нерухомість і економіку. Чи є підстави для дорожаю?
"промислове виробництво в Україні протягом 2014-2015 років скоротилось на 22% та показало мізерне зростання в 2016 році на 2,8%, а за 8 місяців 2017 року промисловість знову впала — на 0,4%."