|
Криптовалюта, ринок криптовалют |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
Додано: Чет 01 лют, 2018 15:45
lapay написав: Faceless написав:Про неможливо вигадати це ви сильно
Децентралізоване, з ознаками валюти, таке, щоб розкрутилось з нуля? Яка альтернатива?
Те що я чи хтось інший не знає альтернативи не означає, що це неможливо
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8236 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Чет 01 лют, 2018 15:46
lapay написав: airmax78 написав:Расскажите это тем, кто профинансировал своими сбережениями ралли с 10 до 20.
Адекватні, гіпотетично, можуть втратити кілька відсотків від каклети. І, цілком можливо, що ціна відновиться ще цього року. Хіба в фінансах хтось може дати гарантію? 
500 баксов это реально обоснованная цена биткойна как средства платежа
-
ujkjdobyf
-
-
- Заблокований
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 01 лют, 2018 15:47
lapay написав:Якщо порівняти середній відсоток річного прибутку в біткоїнах з коливаннями вартості, то він стабільніший за все інше.
Це просто смішно. Чому біткойн взагалі має рости в ціні? Яка в ньому взагалі цінність, що він росте в ціні? Завтра можна створити такий самий бікойн2, з точно таким самим алгоритмом - він також має зрости в ціні до $10К? Загалом давайте розглянемо функції грошей: 1. Розрахунки: Для розрахунків фіат 100% підходить. Паперові гроші, Віза і Мастеркард прекрасно справляються з цим ділом. Не бачу тут потреби в крипті. 2. Короткострокове зберігання коштів: Зараз для цього використовують валюту і депозити. В нормальних країнах просто тримають на рахунку в банку. Не бачу тут потреби в крипті, адже за переведення з фіату в крипту і назад вийде велика комісія. 3. Довгострокове зберігання: Зараз для цього використовують нерухомість і золото і інше. Фіат ніхто для таких цілей не використовує. Не бачу тут потреби в крипті, для мене нерухомість чи золото є 100% надійніше для довгострокового зберігання. 4. Заробіток(збагачення): Фіат тут звичайно ніхто не використовує. Заробіток - це не є функція грошей. Це функція активів. Як не дивно тільки в цій області усі використовують крипту. З всього вищесказаного в мене є сумніви що крипта це гроші! Відповідно порівнювати крипту і фіат - беззмістовно.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 01 лют, 2018 15:48
Наччалась распродажа асиков, сливают по 3500 те что месяц назад по 5500 покупали
-
ujkjdobyf
-
-
- Заблокований
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 01 лют, 2018 15:48
andrijk777 написав:Ок. Я так зрозумів єдина претензія до фіату, що його друкують скільки треба.
Притензия в том, что его печатает кто хочет, и сколько хочет. Не тогда, когда это добно для основных пользователей фиата (обычного народа), а тогда, когда это удобно для мелкой группы обладателей печатного станка. Его не печатают для создания новых фабрик/заводов/дорог/других инфраструктурных проектов, а печатают чтобы дать банкирам, которые пару раз прокрутят деньги через свои структуры, и получат огромные прибыли. Потом эти банки обанкротятся, и выкупяться за счет вкладчиков. И на такой сценарий никто повлиять не может. Вот сказала Гонтарева, что вся Украина покупает Приват, и что? Кто-то ее остановил? Нахера мне этот Приват нужен? Меня никто не спрашивал, хочу я чтобы за мои налоги его купили, или чтобы все это сгорело нафиг. И так по всему миру. В этом притензия. andrijk777 написав:Але ж є золото! Причина одна і тільки одна - золото не зручне для розрахунків! По багатьох причинах(можу перелічити). Тому можливо людям вигідніше платити 2-3% в рік(інфляція долара) або навіть 13-15% в рік (інфляція гривні) за зручність. Якщо крипта буде зручна, тоді ок, нею будуть користуватись усі. Але поки ніякою зручністю навіть не пахне.
По золоту и коментировать нечего. Оно не удобное, вы сами это уточнили.
Востаннє редагувалось killerbean в Чет 01 лют, 2018 15:57, всього редагувалось 1 раз.
-
killerbean
-
-
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 114 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 01 лют, 2018 15:52
andrijk777 написав:З всього вищесказаного в мене є сумніви що крипта це гроші! Відповідно порівнювати крипту і фіат - беззмістовно.
Вона більш схожа на золото, але трохи зручніша. Тому і фіат вона не замінить ніколи. Максимум - об'єм інвестиційного золота ($2 трл).
-
lapay
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1203 раз.
- Подякували: 1453 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 01 лют, 2018 15:57
Киллер, вы пересмотрели на ютьюбе всяких Сути времени, Хазина и прочей куеты.
-
airmax78
-
-
- Подякував: 987 раз.
- Подякували: 5353 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 01 лют, 2018 16:01
ujkjdobyf написав:Наччалась распродажа асиков, сливают по 3500 те что месяц назад по 5500 покупали
Так скоро самсунг их наклепает по 100 баксов за ведро.
-
Zebra
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1885 раз.
- Подякували: 2675 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Чет 01 лют, 2018 16:05
airmax78 написав:Киллер, вы пересмотрели на ютьюбе всяких Сути времени, Хазина и прочей куеты.
Я не смотрю такую херобору. Сорян. Если вы не видите, как в мире узкая группа людей делает с деньгами все, что хочет, и о том, что они всё это ведут к тому, что было в 30-х годах прошлого века - это не мои проблемы. Крипта как раз и решит все эти проблемы, так как все эти финансовые институты в мире от упразднит.
-
killerbean
-
-
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 114 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 01 лют, 2018 16:23
killerbean написав:Если вы не видите, как в мире узкая группа людей делает с деньгами все, что хочет, и о том, что они всё это ведут к тому, что было в 30-х годах прошлого века - это не мои проблемы. Крипта как раз и решит все эти проблемы, так как все эти финансовые институты в мире от упразднит.
у этой узкой группы людей нет проблем с деньгами а как известно - Проблемы индейцев вождя не волнуют
-
odessit2007
-
-
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 4547 раз.
-
-
Профіль
-
-
1