|
Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість! |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Суб 03 лют, 2018 13:50
akurt написав:Ну так... була такса, ти байдикуєш... шастаєш по кав'ярням.. співаєш пісні про цнотливість із дівчатами, за тебе працюють - підготовували Дипломний проект - 150-200 долярів. Так і що? Потім була такса: за тебе готують кандидатську дисертацію - 3 000 долярів. Все керівництво Львівської залізниці стало кандидатами наук. Так і що? Ну, вкинули викладача вищу - інфа є за тим посиланням ЛьвіскогоБатяРа - за 370 долярів брався зробити наступне: - звільнення від переддипломної практики - виїзд за межі Львова (порахуйте проживання та харчування у Тернополі на протізі місяця). - підготовка Звіту про проходження Переддипломної практики та його захист. - підготовка теми Дипломного проекту (не повинна повторюватися - це ретельно контролюється) - підготовка не менш як чотирьох розділів Дипломного проекту. - підготовка Пояснювальної записки до Дипломного проекту та набір тексту з формулами (окрема робота працівника у Львові). - підготовка плакатів на форматі А1 до Пояснювальної записки (це- найдорожча робота) - друк 10 плакатів на плоттері. - затвердження Дипломного проекту у нормо-контролі ті відповідних кафедрах (там є частина економічна, наприклад) - виклик довбура з хати, де він лежить із кобітою в обнімку, та навчання його щось там бекати на захисті. Ну я знаю, хотіли за це - процес розтягнутий на пів-року - 370 долярів або по 60 долярів на місяць - це по 1400 гривень на місяць - думаю, ЛьвіськийбатяР і не взявся б за такі мізерні гроші... щось робити... Ну, "вкинули" доцента добре люде... Ну так сталося... Робота там небезпечна... Потім була такса: підключення до електроспоживання - 4 000 долярів (сам особисто платив). Так і що? Потім була такса "Узаконити прибудову" - 3000 долярів. Так і що? Сьогодні такса: підключенні до електромережі приватного будинка - 45 000 гривень. Так і що? Сьогодні такса підключення до газопостачання - 35 000 гривень. Так і що? "Товар-деньги-товар" (Карла Маркса). Не плутайте грішне з праведним. Я написав наступне: безглуздо радити вибирати котлован під будинком для можливої подальшої купівлі квартири в буцім-то побудованому у майбутньому будинку та здачі в аренду на тій підставі, що поруч - " три університети", де ніби то 400 жебраків-викладачів навчають 300-а жебраків-студентів-кандидатів на "рєалізаторів" на Привокзальному ринку. Відчуйте різницю.
Що там за підключення на 45 кг , може там відповідна потужність, або стовби треба було ставити.В вересні підключав свій садовий будиночок до електрики 6 кВт 10500 в касу та 4000 за якись блискавко захист.
-
Bolt
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 272 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 03 лют, 2018 15:45
То садовий будиночок... а то - реальний об'єкт... Ну, так, щоби не соромно було перед сусідами....
А взагалі я згоден з усіма порадниками. Люде зробили висновик, що легких шляхів не буває... Он зранку відправив львівского легіня на заробітки до Польщі - а люде там виїзд з України перекрили - людям заважають виїжджати та через 3 години заїзджати із купою польского сиру на торгівлю на Приміському базарі - стояв бідолашний легінь зранку майже до 13-00... Тре працювати... Саме в ці дні наполегливо працюю... Дуже неполегливо. Намагаюся змішувати канапу, гроші, секс, горілку (в суботу - коньяк - раджу завітати на Стрийській у "Вина світу" - 3 зірки Закарпатський є по нормальній ціні) - у таку кепську погоду що може бути краще келиха-другого гарного коньяку...
-
akurt
-
-
- Подякував: 4002 раз.
- Подякували: 1446 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
Додано: Суб 03 лют, 2018 17:52
В мене садовий будиночок-170 м.кв.Але я погано сплю по ночах, бо в сусіда 250 метрв.Але боюс переводити в житловий бо раптоом субсидію втрачу на квартиру;) П.С.Плюс податок на нерухомість впаяють.
-
Bolt
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 03 лют, 2018 19:17
Ну, приятелі вже отримали під розписку повідомлення про необхідність сплати податку на нерухомість, але треба врахувати: - самі живуть в 3-поверховому будинку - побудований в 2012 році... зразу після завершення будівництва пропонували 700 000 долярів... були такі ціни... - мають 6 (шість) квартир під здачу... Стиснули зуби та заплатили... Ну, як чесні громадяни... А як же...
-
akurt
-
-
- Подякував: 4002 раз.
- Подякували: 1446 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
Додано: Суб 03 лют, 2018 20:47
akurt написав:приятелі.. .... - мають 6 (шість) квартир під здачу...
...думаю, що вони вже не працюють(нема потреби)?... ну хіба хтось з них ще має свою фірмочку, де сам собі пан(деректор) і 2-3 рази в тиждень заходить "на роботу", щоб перевірити, як справляються з задачами підлеглі..... попити кави.... вщіпнути/вдути секретутку, чи бухгалтершу....... - а потім, прийшовши додому, плюхнутись на канапу біля дружини зі словами: "... оххх, який сьогодні важкий день був.....!" 
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
- Подякував: 593 раз.
- Подякували: 633 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 03 лют, 2018 21:28
Долярчик написав: akurt написав:приятелі.. .... - мають 6 (шість) квартир під здачу...
...думаю, що вони вже не працюють(нема потреби)?... ну хіба хтось з них ще має свою фірмочку, де сам собі пан(деректор) і 2-3 рази в тиждень заходить "на роботу", щоб перевірити, як справляються з задачами підлеглі..... попити кави.... вщіпнути/вдути секретутку, чи бухгалтершу....... - а потім, прийшовши додому, плюхнутись на канапу біля дружини зі словами: "... оххх, який сьогодні важкий день був.....!" 
Долярчик або Гривенчик, нема такого в житті,щоб зовсім відпочивати,бо то тільки на тому світі можливо,та і той хто На канапі,той,або не все розповідає про свою канапу або деградує. І в тому щастя людини , в пошуку своїх рецептів щастя,бо все індивідуальне!
-
sinus
-
-
- Заблокований
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 287 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 03 лют, 2018 22:05
sinus написав: Долярчик написав: akurt написав:приятелі.. .... - мають 6 (шість) квартир під здачу...
Долярчик або Гривенчик, нема такого в житті,щоб зовсім відпочивати,бо то тільки на тому світі можливо,та і той хто На канапі,той,або не все розповідає про свою канапу або деградує. І в тому щастя людини , в пошуку своїх рецептів щастя,бо все індивідуальне!
....та воно то все так........ але ж можливий такий варіант про таке "працювання", як я описав вище  (коли на Вас працюють люди), то Вам МЕНШЕ роботи залишиться, ніж виконувати ту всю роботу самотужки!... а менше роботи, то і більше часу для ВЛАСНОГО/ОСОБИСТОГО ЖИТТЯ! 
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 03 лют, 2018 22:23
Долярчик написав: akurt написав:приятелі.. .... - мають 6 (шість) квартир під здачу...
Як раз шукаю роботу , щоб перекантуватись до весни коли зможу далі продовжити роботу з ландшафтним дизайном.Кругом понабігали кляті студіки і фігачать за супомиску.Робота мусить бути як написано в цитаті вище.Пів року офіцала, щоб я потім міг в п'ятий ,ювілейний, раз стати на біржу і рік отримувати пасивний дохід у вигляді допомги по безробіттю.
-
Bolt
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 03 лют, 2018 22:33
Долярчик написав:....та воно то все так........ але ж можливий такий варіант про таке "працювання", як я описав вище  (коли на Вас працюють люди), то Вам МЕНШЕ роботи залишиться, ніж виконувати ту всю роботу самотужки!... а менше роботи, то і більше часу для ВЛАСНОГО/ОСОБИСТОГО ЖИТТЯ! 
Пан Долярчік мабуть ніколи не мав діла з керуванням найманними працівніками. Дуже наївне міркування.
-
whois2010
-
-
- Подякували: 83 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
Додано: Суб 03 лют, 2018 22:43
whois2010 написав: Долярчик написав:....та воно то все так........ але ж можливий такий варіант про таке "працювання", як я описав вище  (коли на Вас працюють люди), то Вам МЕНШЕ роботи залишиться, ніж виконувати ту всю роботу самотужки!... а менше роботи, то і більше часу для ВЛАСНОГО/ОСОБИСТОГО ЖИТТЯ! 
Пан Долярчік мабуть ніколи не мав діла з керуванням найманними працівніками. Дуже наївне міркування.
.....та я розумію, що не все так просто, як я тут фантазую .....а досвід в мене по керуванні людьми МІНІМАЛЬНИЙ..... - двічі мав справу з найманим "реалізатором" 
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-