Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 1011121314 ... 1068>
Сообщение Добавлено: Вс 04 фев, 2018 22:09

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

akurt писал(а):існують норми з точки зору податкової - приміщення якої площі ви можете здавати в суборенду, маючи оподаткування на єдиному податку - до 50 кв. м

291.5. Не можуть бути платниками єдиного податку першої - третьої груп:
291.5.3. фізичні особи - підприємці, які надають в оренду земельні ділянки, загальна площа яких перевищує 0,2 гектара, житлові приміщення та/або їх частини, загальна площа яких перевищує 100 квадратних метрів, нежитлові приміщення (споруди, будівлі) та/або їх частини, загальна площа яких перевищує 300 квадратних метрів;

Долярчик - поріг входження в якісну нежитлову нерухомість в прохідному місці значно вищий, ніж в житлову!
V2
4

С нами с: 03.07.09
Благодарил (а): 299 раз.

1
1
Сообщение Добавлено: Вс 04 фев, 2018 22:23

V2 писал(а):поріг входження в якісну нежитлову нерухомість в прохідному місці значно вищий, ніж в житлову!

....це я в курсі.......- ще б хтось надав інфу наскільки дорожче м2 в %%, відносно м2 звичайної квартири в тій же споруді(будинку)
Долярчик

Заблокирован
С нами с: 19.10.15
Благодарил (а): 593 раз.

Сообщение Добавлено: Вс 04 фев, 2018 23:13

...отак, я ВИБРАВ пару об"єктів з оголошень, які б на мою думку були б хороші для здачі(майже готові), де віддається перевага локації(ну і +/- норм. ціна)

https://vashmagazin.ua/nerukhomist/kvar ... e/1749397/
25300дол.
===
або трохи гірша локація:
https://vashmagazin.ua/nerukhomist/kvar ... e/1737552/
26000дол.
=====
або отакі в ЗДАНОМУ:
https://vashmagazin.ua/nerukhomist/kvar ... e/1728418/
30000дол.
===
або https://vashmagazin.ua/nerukhomist/kvar ... e/1777214/
30000дол.
===
або це(трошки локація підхрамує)
https://vashmagazin.ua/nerukhomist/kvar ... e/1697968/
29500дол.
або
https://vashmagazin.ua/nerukhomist/kvar ... e/1750723/
29500дол.

....тож прошу аналізувати і.......критикувати! :D
Долярчик

Заблокирован

Сообщение Добавлено: Вс 04 фев, 2018 23:30

Долярчик писал(а):
  Львівський БатяР писал(а):Долярчик
прорахуйте вже прибутковість пропонованих вами об'єктів і киньте в студію...
Не лініться

..... та я вже якось брав калькулятора що-до них :mrgreen: - теж +/- виходить біля 10ть років
....я от хочу ще перевірити(теорія Акурта ), чи справді ГОТОВИЙ об"єкт(звичайно набагато дорожчий за котлован) вигіднішший за котлована теж для подальшої здачі в оренду...
...от ніби, на деякі об"єкти ПРИБЛИЗНУ ціну пам"ятаю і рахуючи/враховуючи ціни і терміни до здачі..... дійсно, трішечки вигіднішше ГОТОВЕ :shock:
... може хтось свій приклад приведе, пам'ятаючи ціну котловану і теперішню ціну готового? (правда, ще можна по гуглі підглянути "графік росту цін" на певні об"єкти....... але зараз немаю часу шукати...)

Я так і знав шо воно так буде, власне це і хотів вам довести... :wink:
Думаю, що реальних обрахунків ви не зробите на даний час, бо навіть ви самі пишете приклади, що у різних новобудов при однаковому старті різний рівень росту, як будівництва так і ціни.
Теж підтримую думку Akurt про те, що можна і навіть треба переглядати готові варіанти і там може бути шось цікаве. Навіть ринок вторинки треба моніторити,на мою думку, якщо вже націлились на купівлю під оренду, бо і там буває вискакують цікаві пропозиції.

П.с тим часом, подейкують, що в тому об'єкті який я показував знято з продажу пентхаузи на верхніх поверхах....
Львівський БатяР

С нами с: 25.12.17
Благодарил (а): 24 раз.

1
Сообщение Добавлено: Пн 05 фев, 2018 00:10

Долярчик писал(а):....тож прошу аналізувати і.......критикувати!

А що аналізувати ? дайте приблизну суму яку ви плануєте витратити на ремонт та меблі, а також орендну плату/в місяць яку ви хочете отримувати за цю квартиру !
п.с.
Краса того всього в тому, що будинки вже здані або майже здані і можна навіть порівняти актуальність своєї хотілки по оренді з пропозиціями на ОЛХ.
Львівський БатяР

С нами с: 25.12.17
Благодарил (а): 24 раз.

1
Сообщение Добавлено: Пн 05 фев, 2018 00:30

Перепрошую, а чому Стрийська?
для ІТішніків з Наукової?
Lambada

С нами с: 06.06.10
Благодарил (а): 51 раз.

Сообщение Добавлено: Пн 05 фев, 2018 09:04

IT-ник птах особливий, стійкий, як воїн; навчився шанувати свою Батьківщину, як матір; любить повітря у видолинку особливо прозоре, наче скляне; волю першу жінки виконає, як свою; хоче, щоби далекий ліс з вікна також видавався не сірим, як раніше, а бархатно-чорним; рівний голос лудей щоби не лунав з лісу, наче з якогось приймача; найближчий ліс у парку, щоб тривожився, як велика, стомлена людина; для нього квартира в оренду - це як "Справжнє почуття", воно, як наче золотавий промінь, завжди проб’є душу своїм поривом...

Тому орієнтуватися тільки на такого птаха - то не є вірним.
IT-ник, ніби вітер, що крутить вітряки наших розумів, але його у ярмо не впрягти...
І не факт, що вони гніздяться саме на Науковій...

На цьому форумі на одній з гілок є дуже класна Інструкція з вібору кандидатів на орендаря.
Просто один з перших критеріїв - платежоспроможність.
Не секрет, що людина у віці в середньому 35 років, яка працює в цій сфері, зазвичай має заробітну плату 2 500 - 4000 $ на місяць (до речі, думайте, парнове, на яке навчання відправляти свою дитину!!! - В останні 2 роки недобір на бюджетні місця у державні університети на технічні спеціальності - бідним ніхто не хоче бути. Серед моїх знайомих не знаю нікого, в кого б дитина не навчалася за кордоном...)

Але є багато нормальних людей, що мають свій невеличкий бізнес та мають змогу - поки, наприклад, будують своє гніздечко, орендувати гарну квартиру у гарному місці.
І, як тут багато думає, центр Львова - не краще місце: ви не будете щодня ходити в Етнографічний музей або переглядати колекцію ікон в Національному музеї Шептицького.
Ви будете шанувати можливість не стояти в пробках, можливість припаркуватися, розташування будинка друзів або батьків...

А якщо врахувати, що затверджено проект будівництва нового розважально-офісно- торгового комплеса, що протягнеться паралельно Львіському іподрому - то Стрийська в наші часи має дуже привабливу інвестиційну перспективу... Як на мене, то все саме інтересне у Львові зміщується на Південь... Львова... До речі, звідси ближче всього до гірськолижного курорта "Майдан" та "Плай" - ви ж лижі нагострили?
Та й до кордону близько...

P.S. Особисто я дуже не люблю мурашники на 2 000 квартир, як на розі Стрийської та Хуторівки, вибачайте...
Последний раз редактировалось akurt Пн 05 фев, 2018 10:25, всего редактировалось 1 раз.
akurt

С нами с: 12.02.09
Благодарил (а): 4458 раз.

2
2
7
Сообщение Добавлено: Пн 05 фев, 2018 09:21

Долярчик писал(а):25300дол.

Не-не-не
Дядя Акурт сказал с ремонтом.
https://vashmagazin.ua/nerukhomist/kvar ... e/1666119/
anduzenko

С нами с: 18.10.17
Благодарил (а): 56 раз.

Сообщение Добавлено: Пн 05 фев, 2018 10:47

Львівський БатяР писал(а):
  Долярчик писал(а):....тож прошу аналізувати і.......критикувати!

А що аналізувати ? дайте приблизну суму яку ви плануєте витратити на ремонт та меблі, а також орендну плату/в місяць яку ви хочете отримувати за цю квартиру !
п.с.
Краса того всього в тому, що будинки вже здані або майже здані і можна навіть порівняти актуальність своєї хотілки по оренді з пропозиціями на ОЛХ.

...а що тут давати, як на попередніх гілках все дано :)
...беремо якусь квартиру з тих, що я кинув вище по 25-30тис.дол. + 7-8тис.дол. ремонт з меблями.....= 33-38тис.дол. а на виході, хочемо отримати 7-8тис.ГРН!(Акуртові гикнулось :D)

п. с..... але, кинувши цифри на калькулятор, вийшло, що жоден з варіантів(ні 33тис-ні 38ти) НЕвписується в 10р.! :shock:.... виходить 11-12р! :(
Последний раз редактировалось Долярчик Пн 05 фев, 2018 11:00, всего редактировалось 1 раз.
Долярчик

Заблокирован

Сообщение Добавлено: Пн 05 фев, 2018 10:51

anduzenko писал(а):
  Долярчик писал(а):25300дол.

Не-не-не
Дядя Акурт сказал с ремонтом.
https://vashmagazin.ua/nerukhomist/kvar ... e/1666119/

....трохи дорогувато, навіть, з ремонтом..... - бо це ж Під Голоско, на горі, а інфраструктура - в долині! :mrgreen:
(мої варіанти трохи кращі, а деякі, навіть, набагато :wink:)
Долярчик

Заблокирован

#<1 ... 1011121314 ... 1068>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор