Нпр. з/пл лікаря, прокурора теж дуууже низька а в медичний чи юрб фак з року в рік десятки на місце і всі розуміють що туди не за оф. з.пл йдуть
Так для затравочки про бідненьких доцентів ботанів
|
|
![]() Сам був студентом десяток років назад і є знайомі, що викладають тому давайте без лицемірства...
Нпр. з/пл лікаря, прокурора теж дуууже низька а в медичний чи юрб фак з року в рік десятки на місце і всі розуміють що туди не за оф. з.пл йдуть Так для затравочки про бідненьких доцентів ботанів
![]() Ну так... була такса, ти байдикуєш... шастаєш по кав'ярням.. співаєш пісні про цнотливість із дівчатами, за тебе працюють - підготовували Дипломний проект - 150-200 долярів.
Так і що? Потім була такса: за тебе готують кандидатську дисертацію - 3 000 долярів. Все керівництво Львівської залізниці стало кандидатами наук. Так і що? Ну, вкинули викладача вищу - інфа є за тим посиланням ЛьвіскогоБатяРа - за 370 долярів брався зробити наступне: - звільнення від переддипломної практики - виїзд за межі Львова (порахуйте проживання та харчування у Тернополі на протізі місяця). - підготовка Звіту про проходження Переддипломної практики та його захист. - підготовка теми Дипломного проекту (не повинна повторюватися - це ретельно контролюється) - підготовка не менш як чотирьох розділів Дипломного проекту. - підготовка Пояснювальної записки до Дипломного проекту та набір тексту з формулами (окрема робота працівника у Львові). - підготовка плакатів на форматі А1 до Пояснювальної записки (це- найдорожча робота) - друк 10 плакатів на плоттері. - затвердження Дипломного проекту у нормо-контролі ті відповідних кафедрах (там є частина економічна, наприклад) - виклик довбура з хати, де він лежить із кобітою в обнімку, та навчання його щось там бекати на захисті. Ну я знаю, хотіли за це - процес розтягнутий на пів-року - 370 долярів або по 60 долярів на місяць - це по 1400 гривень на місяць - думаю, ЛьвіськийбатяР і не взявся б за такі мізерні гроші... щось робити... Ну, "вкинули" доцента добре люде... Ну так сталося... Робота там небезпечна... Потім була такса: підключення до електроспоживання - 4 000 долярів (сам особисто платив). Так і що? Потім була такса "Узаконити прибудову" - 3000 долярів. Так і що? Сьогодні такса: підключенні до електромережі приватного будинка - 45 000 гривень. Так і що? Сьогодні такса підключення до газопостачання - 35 000 гривень. Так і що? "Товар-деньги-товар" (Карла Маркса). Не плутайте грішне з праведним. Я написав наступне: безглуздо радити вибирати котлован під будинком для можливої подальшої купівлі квартири в буцім-то побудованому у майбутньому будинку та здачі в аренду на тій підставі, що поруч - "три університети", де ніби то 400 жебраків-викладачів навчають 300-а жебраків-студентів-кандидатів на "рєалізаторів" на Привокзальному ринку. Відчуйте різницю. ![]() akurt
Відчуваю... Для вас безглуздо, ви вже пів року готуєте 2шку для друзів за 12. А мій друзяка, третій рік поспіль здає однушку з ремонтом чуть вище середнього, правда 4рьох річної давнини, дочці *жебрачці* - *лікаря жебрака* з оф. з/пл 4-5к. гр, що працює в одній з районних лікарень нашої області за 300у.е в у.е +комунальні в безпосередній близькості ! В цілому та квартира в нього більше 10ти років і попит протягом них завжди був хороший, особливо в серпні імайже все *жебраки* і перевищував пропозицію. До нього дзвонять і тепер, хоча квартира не виставляється вже три роки... А кому не пощастило, знайти щось, той йде шукати на перефирії і кайфувати в переповнених маршрутках стоячи у пробках. ![]() Комфорт він теж знаєте бабок коштує ![]() ![]()
![]() Коли я вчився були такі *вчителі* шо без бабла не здаш, що правда таких було не багато. Як і не багато було тих хто не брав взагалі і хотів знання. Не багато але були ! Більшості було пофіг - їм дають вони беруть щось занєш - будеш мати кращу оцінку, ні то задовільно. Як варіант, можливо той доцент з новин був з тої першої категорї.... Політех славиться корупцією !
![]() Нарешті можна зробити підсумок:
- все, щоб не пропонували - погано; - все не так; - раджу займатися депозитом, але найкраще, це коли приятель не має депозитів, а здає вже років... багато... жебракам за 300 долярів... жебраки є, але багаті... - нічого робити не буду... - ляжу на канапі та чекаю на виграш у лотерею, яку не купую... ![]() Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!
треба ввести закон - дав (взяв) хабара - відрубати 1 палець і тд поки не прийде розум єтіть люде хабаро-країнці.... ![]()
....подякував і за це...... - хоч ніби нічого нового не прочитав, але Ви багато проблем зібрали до купи, тож вже виходить, що все не так веселково! ![]() ![]()
... теж дякую!... аналог поста вище..... ![]()
Было бы так легко лежать на канапе,уже б все лежали. Поэтому лёгких путей нигде нет-везде риск и везде почти правда,начиная от зарплаты преподавателя в 4000 грн.,имеющего счета в зарубежных банках и кучи недвижимости и заканчивая тем,что иметь счет в иностранном банке без лицензии НБУ как бы не законно. А когда правда подаётся,только не вся,то жить безусловно легко,пока не столкнешься с реальной жизнью со всей её правдой. При отрицательном приросте населения и всё большего выхода новых квартир для сдачи в аренду,не надо быть семи пядей во лбу,чтобы понять,что с давая в аренду 3 квартиры, на канапе уже не поваляться,а вот купив в Киеве или Варшаве такие шансы всё же есть.
Зараз переглядають цей форум: akurt, Gastarbaiter і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|