Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 1314151617 ... 1054>
Повідомлення Додано: Вів 06 лют, 2018 12:33

... а успіх ЗАВЖДИ там, де ним вміють ділитись!

Aldebaranchik написав:Не знаю, как там котлованы в Львове, в Киеве достраивают преимущественное большинство, главное сделать правильную разведку, что за застройщик, как строил и т.п. НО!!!!
1. Непонятно, когда построят, обещают "2-й квартал 19-го" а на деле выходит "4-й"
2. Цена не сильно прыгает по достройке, даже иногда вообще не прыгает, просто бывает дефицит квартир в уже построенном
3. Сейчас застой, можно и пол-года год продавать, если хоть что-то собираешься наварить.
Так что этот вариант имеет гораздо больше - чем +
На сегодня для меня самый прибыльный вариант - сдача в аренду смарт-квартир с очень хорошим ремонтом. Либо разделить 1-к хату на 2 смарта и сдавать. в киеве например на Софиевской Борщаге (3 км от Киева) если купить такой смарт за 11000 (1к хата - 2 смарта = 22000), вложить в ремонт 6 в каждый, то сдать можно за 180у.е. Итого выходит окупаемость до 8 лет, а если еще и часть ремонта сам можешь... То ты большой молодец ) Но конечно найти нужно или такой смарт или 1-к хату, далеко не все делятся...

...хороша ідея :D тільки уточнення: потрібно так ділити, щоб коли заходиш в "основні" двері до квартири, то перед Вами міні коридорчик, де вже є двоє дверей - окремі входи у Ваші два смарти?
....бо, думаю, що навряд чи дозволять вибити ще один вихід на загальний коридор/сходову клітку? :mrgreen:
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 06 лют, 2018 13:17

Долярчик написав:...хороша ідея :D тільки уточнення: потрібно так ділити, щоб коли заходиш в "основні" двері до квартири, то перед Вами міні коридорчик, де вже є двоє дверей - окремі входи у Ваші два смарти?
....бо, думаю, що навряд чи дозволять вибити ще один вихід на загальний коридор/сходову клітку? :mrgreen:

Можно и выбить, если это не несущая, и есть место для еще одной двери. Там вообще конечно есть нюансы и по канализации, газу, вытяжкам, общие счетчики...
Я как-то вообще продумывал идею купить 3-к в хруще на 1-м этаже, разделить ее на 3 квартиры, пробив в подвал доп канализацию и сделав из каждой комнаты выход на улицу (достроить балкон с выходом). Так не теряется коридорчик. Но то планы революционного плана. Бесконечно буду уважать человека, реализовавшего данную затею
Aldebaranchik

Подякував: 3 раз.
Подякували: 10 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 06 лют, 2018 13:19

Козак-характерник написав:Не про те ви панове гутарите, не про те... :P

ну а про что ж еще )
Aldebaranchik

Подякував: 3 раз.
Подякували: 10 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 06 лют, 2018 15:37

Уряд працює над законопроектом, який дозволить врегулювати питання оренди житла в Україні.
Про це повідомила прес-служба уряду з посиланням на слова віце-прем’єр-міністра – міністра регіонального розвитку, будівництва і ЖКГ Геннадія Зубка.
«Зараз приблизно 70% ринку оренди житла в Україні перебуває в тіні. Готуємо закон, який дозволить виписати правила у цій сфері: що таке арендоване житло, яким чином люди можуть туди вселятися, отримувати прописку, яким чином вони виселяються, якщо не виконують умови договору», – зазначив чиновник. Зубко вважає, що оренда житла могла б відноситися до витрат підприємства.
jump

Подякував: 102 раз.
Подякували: 1319 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 06 лют, 2018 17:05

jump написав:Уряд працює над законопроектом, який дозволить врегулювати питання оренди житла в Україні.
Про це повідомила прес-служба уряду з посиланням на слова віце-прем’єр-міністра – міністра регіонального розвитку, будівництва і ЖКГ Геннадія Зубка.
«Зараз приблизно 70% ринку оренди житла в Україні перебуває в тіні. Готуємо закон, який дозволить виписати правила у цій сфері: що таке арендоване житло, яким чином люди можуть туди вселятися, отримувати прописку, яким чином вони виселяються, якщо не виконують умови договору», – зазначив чиновник. Зубко вважає, що оренда житла могла б відноситися до витрат підприємства.

... нам ще, курча мать, наЛОХу на оренду треба! :evil:
... та вже нехай "немєлочаться" - зразу податок на повітря вводять! :mrgreen:
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 06 лют, 2018 18:27

Долярчик
Чим дохід від оренди житла відрізняється від доходу з продажу, наприклад, велосипеду і чому він не повинен оподатковуватись?
V2
4

Подякував: 299 раз.
Подякували: 1370 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 06 лют, 2018 19:23

Він ВІДРІЗНЯЄТЬСЯ!
Є податок з прибутків і є податок з продажу нерухомості. Це різні речі.
Продаж нерухомості взагалі не оподатковується....
Оподатковується тільки спекуляція на тому - взяв жабенят на котловані і хочеш заробити на протязі 3-х років на тих жабенятах - поділись! 5+1,5 відсотка!
Все просто...

Сьогодні спілкувався з фахівцями з "оцінки" нерухомості на продаж...
Ну, папірці для наших нотаріусів...
Ніде в світі ж такого немає...
У Турції продаван квартири (непогані двушки за ціною львівських новобудов, але з якісним дизайнерским ремонтом, меблями та плавальним басейном) - там продаван сам виставляє ціну і з ціїє ціни платиться податок 4 відсотка.
У США син на днях продавав автівку - вирішив взяти нового Мерса - то просто на звороті Технічного паспорта власноруч написав: "З цієї миті я собисто припиняю факт володіння цим пепелацом. Будь-хто, хто цей папірець покаже - є володарем!". За це - авто класу Преміум із шкіряними сидіннями та V-подібним двигуном - отримав 1900 долярів!" Все. Нікому нічого не платить взагалі...

Так ось, "фахівець" сказав, що ринок у Львові зупинився.
Немає ніяких продажів.
Поодинокі випадки... Якісного... нормального... І ЗОВСІМ не факт, що в "центрі" - як радила Lambada - там в центрі що - смачним десь намазано і за те смачне треба платити 60 000 $ за двушку???...
Сидить "фахівець" голодний...

Люде! Схеменіться! Купуйте котловани та недобудови! Перепродуйте! Навіть із збитком!
Фахівцям їсти нічого!
Востаннє редагувалось akurt в Вів 06 лют, 2018 19:31, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Подякував: 4005 раз.
Подякували: 1446 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Вів 06 лют, 2018 19:27

V2 написав:Долярчик
Чим дохід від оренди житла відрізняється від доходу з продажу, наприклад, велосипеду і чому він не повинен оподатковуватись?

Тому що золотогоршочник не повинен платити будь які налоХи... 8) Це святі устої. Всі податки сплачені під час активного заробітку. Тепер же людина спочиває на лаврах і кайфує... :D Немає жодної заслуги держави, а навпаки створювала перепони людині, що власною працею назбирала золоті монетки в горщик і вміє ці монетки розумно примножувати вже не працюючи, а кайфуючи... :D Геть з числа пайщиків - акционерів нашого маленького пікнічка!
Козак-характерник
2

Подякував: 2245 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 06 лют, 2018 19:31

Тільки так!

P.S. Сьогодні із спілкування з фахівцями-оцінщиками народилася ідея.
1. Депозитні ставки - просто смішні. Один львівський пан сьогодні раптом помітив, що ті дурниці, про які йому розповідала жінка - точно дурниці: пані злила чоловікову валюту влітку по 25,50, потім поклала гроші чоловіка на депозит у Приват під смішні гривневі відсотки і з тих прибутків - хвастається - оплачує комуналку зятя. Тесть того зятя мене послухав (позавчора разом пили горілку - добра була, потім скоштували самогон "від мами" - теж добрий був) - перерахував ті гроші свої, що жінка конвертувала та подарувала Привату та зятю - прийшов до висновку, що зять - легінь збитковий. Ну не вартує тих 5-10 мл зятя через день до доні отого клопоту... ще й доні завтра в середу на операцію кладуть із-за того зятя... 15 000 гривень гроші й невеликі за операцію, але платити - тестю... Звідки у зятя гроші? Хай Бог милує...

2. Люде думають, куди гроші вкладати? Варіянтів - купа.
Перший і головний - це не тільки для Долярчика - купити якийсь цех із козловим краном площею 30 000 квадратів та здавати, відчуваючи себе водієм козлового крану, тобто справжнім козлокраном. Це позитивно і заслуговує хлопання долонями.
Друге: вкластися в нерухомість в Турції, а конкретно - на міжнародному курорті під назвою "Анталія" - я сьогодні, коли повідомивсв тому легіню з оціночної компанії, що за ті самі гроші, що у Львові можна взяти "двушку" можна взяти "двушку" із готовим дизайнерським ремонтом, басейном та споживати саме в ці дні помаранчі по 50 корушей (3 гривні 50 копійок) за 1 кг - хтів кидати свої справи і летіти просто зараз.
Думаю, а чом би й ні...
Сайтів на ту тему - багато...
Але так, щобі львів'янин зустрів львів'янина в аеропорту, поселив, показав все "нормальне", порадив би та допоміг купити і на цьому - по-чесному - заробив би на вас не більше 1 відсотка - наприклад - 500 євро - ніби-то й непогано... думаю...
Попереджаю: це не комерційна нерухомість. Це - не для здачі в оренду. Це - для тих, хто не хоче свої євро нести у Приват під 2,5 відсотка річних (мінус податки). Тобто, для душі!

"...Мороз подрал по коже кузнеца; испугавшись и побледнев, не знал он, что делать, уже хотел перекреститься… Но черт, наклонив свое собачье рыльце ему на правое ухо, сказал: «Это я — твой друг; все сделаю для товарища и друга! Денег дам сколько хочешь, — пискнул он ему в левое ухо. — Оксана будет сегодня же наша», — шепнул он, заворотивши свою морду снова на правое ухо. Кузнец стоял размышляя.
Изволь, — сказал он наконец, — за такую цену готов быть твоим!
Черт всплеснул руками и начал от радости галопировать на шее кузнеца. «Теперь-то попался кузнец! — думал он про себя, — теперь-то я вымещу на тебе, голубчик, все твои малеванья и небылицы, взводимые на чертей! Что теперь скажут мои товарищи, когда узнают, что самый набожнейший из всего села человек в моих руках?» Тут черт засмеялся от радости, вспомнивши, как будет дразнить в аде все хвостатое племя, как будет беситься хромой черт, считавшийся между ими первым на выдумки.
Ну, Вакула! — пропищал черт, все так же не слезая с шеи, как бы опасаясь, чтобы он не убежал, — ты знаешь, что без контракта ничего не делают.
Я готов! — сказал кузнец. — У вас, я слышал, расписываются кровью; постой же, я достану в кармане гвоздь! — Тут он заложил назад руку — и хвать черта за хвост.
Вишь, какой шутник! — закричал смеясь черт, — ну, полно, довольно уже шалить!
Постой, голубчик! — закричал кузнец, — а вот это как тебе покажется? — При сем слове он сотворил крест, и черт сделался так тих, как ягненок. — Постой же, — сказал он, стаскивая его за хвост на землю, — будешь ты у меня знать подучивать на грехи добрых людей и честных християн. — Тут кузнец, не выпуская хвоста, вскочил на него верхом и поднял руку для крестного знамения.
Помилуй, Вакула! — жалобно простонал черт, — все, что для тебя нужно, все сделаю; отпусти только душу на покаяние: не клади на меня страшного креста!
А, вот каким голосом запел, немец проклятый! Теперь я знаю, что делать. Вези меня сей же час на себе! слышишь, неси как птица!
Куда? — произнес печальный черт.
В Петембург, прямо к царице! — и кузнец обомлел от страха, чувствуя себя подымающимся на воздух."
Востаннє редагувалось akurt в Вів 06 лют, 2018 20:46, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Подякував: 4005 раз.
Подякували: 1446 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Вів 06 лют, 2018 19:32

Aldebaranchik написав:
  Козак-характерник написав:Не про те ви панове гутарите, не про те... :P

ну а про что ж еще )

Кріптопригоди дадуть вам таку дохідність, що той бетон за сотні років... :P Накриється ця тема, тоді й зароблене на бетон витрачатимемо. Якщо щось цікавіше не з'явиться до того часу, звісно... :P
Козак-характерник
2

Подякував: 2245 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

#<1 ... 1314151617 ... 1054>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей