|
Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість! |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Вів 06 лют, 2018 12:33
Aldebaranchik написав:Не знаю, как там котлованы в Львове, в Киеве достраивают преимущественное большинство, главное сделать правильную разведку, что за застройщик, как строил и т.п. НО!!!! 1. Непонятно, когда построят, обещают "2-й квартал 19-го" а на деле выходит "4-й" 2. Цена не сильно прыгает по достройке, даже иногда вообще не прыгает, просто бывает дефицит квартир в уже построенном 3. Сейчас застой, можно и пол-года год продавать, если хоть что-то собираешься наварить. Так что этот вариант имеет гораздо больше - чем + На сегодня для меня самый прибыльный вариант - сдача в аренду смарт-квартир с очень хорошим ремонтом. Либо разделить 1-к хату на 2 смарта и сдавать. в киеве например на Софиевской Борщаге (3 км от Киева) если купить такой смарт за 11000 (1к хата - 2 смарта = 22000), вложить в ремонт 6 в каждый, то сдать можно за 180у.е. Итого выходит окупаемость до 8 лет, а если еще и часть ремонта сам можешь... То ты большой молодец ) Но конечно найти нужно или такой смарт или 1-к хату, далеко не все делятся...
...хороша ідея  тільки уточнення: потрібно так ділити, щоб коли заходиш в "основні" двері до квартири, то перед Вами міні коридорчик, де вже є двоє дверей - окремі входи у Ваші два смарти? ....бо, думаю, що навряд чи дозволять вибити ще один вихід на загальний коридор/сходову клітку? 
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
- Подякував: 593 раз.
- Подякували: 633 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 06 лют, 2018 13:17
Долярчик написав:...хороша ідея  тільки уточнення: потрібно так ділити, щоб коли заходиш в "основні" двері до квартири, то перед Вами міні коридорчик, де вже є двоє дверей - окремі входи у Ваші два смарти? ....бо, думаю, що навряд чи дозволять вибити ще один вихід на загальний коридор/сходову клітку? 
Можно и выбить, если это не несущая, и есть место для еще одной двери. Там вообще конечно есть нюансы и по канализации, газу, вытяжкам, общие счетчики... Я как-то вообще продумывал идею купить 3-к в хруще на 1-м этаже, разделить ее на 3 квартиры, пробив в подвал доп канализацию и сделав из каждой комнаты выход на улицу (достроить балкон с выходом). Так не теряется коридорчик. Но то планы революционного плана. Бесконечно буду уважать человека, реализовавшего данную затею
-
Aldebaranchik
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 10 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 06 лют, 2018 13:19
Козак-характерник написав:Не про те ви панове гутарите, не про те... 
ну а про что ж еще )
-
Aldebaranchik
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 10 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 06 лют, 2018 15:37
Уряд працює над законопроектом, який дозволить врегулювати питання оренди житла в Україні. Про це повідомила прес-служба уряду з посиланням на слова віце-прем’єр-міністра – міністра регіонального розвитку, будівництва і ЖКГ Геннадія Зубка. «Зараз приблизно 70% ринку оренди житла в Україні перебуває в тіні. Готуємо закон, який дозволить виписати правила у цій сфері: що таке арендоване житло, яким чином люди можуть туди вселятися, отримувати прописку, яким чином вони виселяються, якщо не виконують умови договору», – зазначив чиновник. Зубко вважає, що оренда житла могла б відноситися до витрат підприємства.
-
jump
-
-
- Подякував: 102 раз.
- Подякували: 1319 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 06 лют, 2018 17:05
jump написав:Уряд працює над законопроектом, який дозволить врегулювати питання оренди житла в Україні. Про це повідомила прес-служба уряду з посиланням на слова віце-прем’єр-міністра – міністра регіонального розвитку, будівництва і ЖКГ Геннадія Зубка. «Зараз приблизно 70% ринку оренди житла в Україні перебуває в тіні. Готуємо закон, який дозволить виписати правила у цій сфері: що таке арендоване житло, яким чином люди можуть туди вселятися, отримувати прописку, яким чином вони виселяються, якщо не виконують умови договору», – зазначив чиновник. Зубко вважає, що оренда житла могла б відноситися до витрат підприємства.
... нам ще, курча мать, наЛОХу на оренду треба! ... та вже нехай "немєлочаться" - зразу податок на повітря вводять! 
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
- Подякував: 593 раз.
- Подякували: 633 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 06 лют, 2018 18:27
Долярчик Чим дохід від оренди житла відрізняється від доходу з продажу, наприклад, велосипеду і чому він не повинен оподатковуватись?
-
V2
-
4
-
- Подякував: 299 раз.
- Подякували: 1370 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 06 лют, 2018 19:23
Він ВІДРІЗНЯЄТЬСЯ! Є податок з прибутків і є податок з продажу нерухомості. Це різні речі. Продаж нерухомості взагалі не оподатковується.... Оподатковується тільки спекуляція на тому - взяв жабенят на котловані і хочеш заробити на протязі 3-х років на тих жабенятах - поділись! 5+1,5 відсотка! Все просто...
Сьогодні спілкувався з фахівцями з "оцінки" нерухомості на продаж... Ну, папірці для наших нотаріусів... Ніде в світі ж такого немає... У Турції продаван квартири (непогані двушки за ціною львівських новобудов, але з якісним дизайнерским ремонтом, меблями та плавальним басейном) - там продаван сам виставляє ціну і з ціїє ціни платиться податок 4 відсотка. У США син на днях продавав автівку - вирішив взяти нового Мерса - то просто на звороті Технічного паспорта власноруч написав: "З цієї миті я собисто припиняю факт володіння цим пепелацом. Будь-хто, хто цей папірець покаже - є володарем!". За це - авто класу Преміум із шкіряними сидіннями та V-подібним двигуном - отримав 1900 долярів!" Все. Нікому нічого не платить взагалі...
Так ось, "фахівець" сказав, що ринок у Львові зупинився. Немає ніяких продажів. Поодинокі випадки... Якісного... нормального... І ЗОВСІМ не факт, що в "центрі" - як радила Lambada - там в центрі що - смачним десь намазано і за те смачне треба платити 60 000 $ за двушку???... Сидить "фахівець" голодний...
Люде! Схеменіться! Купуйте котловани та недобудови! Перепродуйте! Навіть із збитком! Фахівцям їсти нічого!
Востаннє редагувалось akurt в Вів 06 лют, 2018 19:31, всього редагувалось 1 раз.
-
akurt
-
-
- Подякував: 4005 раз.
- Подякували: 1446 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
Додано: Вів 06 лют, 2018 19:27
V2 написав:ДолярчикЧим дохід від оренди житла відрізняється від доходу з продажу, наприклад, велосипеду і чому він не повинен оподатковуватись?
Тому що золотогоршочник не повинен платити будь які налоХи...  Це святі устої. Всі податки сплачені під час активного заробітку. Тепер же людина спочиває на лаврах і кайфує...  Немає жодної заслуги держави, а навпаки створювала перепони людині, що власною працею назбирала золоті монетки в горщик і вміє ці монетки розумно примножувати вже не працюючи, а кайфуючи...  Геть з числа пайщиків - акционерів нашого маленького пікнічка!
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2245 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 06 лют, 2018 19:31
Тільки так!
P.S. Сьогодні із спілкування з фахівцями-оцінщиками народилася ідея. 1. Депозитні ставки - просто смішні. Один львівський пан сьогодні раптом помітив, що ті дурниці, про які йому розповідала жінка - точно дурниці: пані злила чоловікову валюту влітку по 25,50, потім поклала гроші чоловіка на депозит у Приват під смішні гривневі відсотки і з тих прибутків - хвастається - оплачує комуналку зятя. Тесть того зятя мене послухав (позавчора разом пили горілку - добра була, потім скоштували самогон "від мами" - теж добрий був) - перерахував ті гроші свої, що жінка конвертувала та подарувала Привату та зятю - прийшов до висновку, що зять - легінь збитковий. Ну не вартує тих 5-10 мл зятя через день до доні отого клопоту... ще й доні завтра в середу на операцію кладуть із-за того зятя... 15 000 гривень гроші й невеликі за операцію, але платити - тестю... Звідки у зятя гроші? Хай Бог милує...
2. Люде думають, куди гроші вкладати? Варіянтів - купа. Перший і головний - це не тільки для Долярчика - купити якийсь цех із козловим краном площею 30 000 квадратів та здавати, відчуваючи себе водієм козлового крану, тобто справжнім козлокраном. Це позитивно і заслуговує хлопання долонями. Друге: вкластися в нерухомість в Турції, а конкретно - на міжнародному курорті під назвою "Анталія" - я сьогодні, коли повідомивсв тому легіню з оціночної компанії, що за ті самі гроші, що у Львові можна взяти "двушку" можна взяти "двушку" із готовим дизайнерським ремонтом, басейном та споживати саме в ці дні помаранчі по 50 корушей (3 гривні 50 копійок) за 1 кг - хтів кидати свої справи і летіти просто зараз. Думаю, а чом би й ні... Сайтів на ту тему - багато... Але так, щобі львів'янин зустрів львів'янина в аеропорту, поселив, показав все "нормальне", порадив би та допоміг купити і на цьому - по-чесному - заробив би на вас не більше 1 відсотка - наприклад - 500 євро - ніби-то й непогано... думаю... Попереджаю: це не комерційна нерухомість. Це - не для здачі в оренду. Це - для тих, хто не хоче свої євро нести у Приват під 2,5 відсотка річних (мінус податки). Тобто, для душі!
"...Мороз подрал по коже кузнеца; испугавшись и побледнев, не знал он, что делать, уже хотел перекреститься… Но черт, наклонив свое собачье рыльце ему на правое ухо, сказал: «Это я — твой друг; все сделаю для товарища и друга! Денег дам сколько хочешь, — пискнул он ему в левое ухо. — Оксана будет сегодня же наша», — шепнул он, заворотивши свою морду снова на правое ухо. Кузнец стоял размышляя. — Изволь, — сказал он наконец, — за такую цену готов быть твоим! Черт всплеснул руками и начал от радости галопировать на шее кузнеца. «Теперь-то попался кузнец! — думал он про себя, — теперь-то я вымещу на тебе, голубчик, все твои малеванья и небылицы, взводимые на чертей! Что теперь скажут мои товарищи, когда узнают, что самый набожнейший из всего села человек в моих руках?» Тут черт засмеялся от радости, вспомнивши, как будет дразнить в аде все хвостатое племя, как будет беситься хромой черт, считавшийся между ими первым на выдумки. — Ну, Вакула! — пропищал черт, все так же не слезая с шеи, как бы опасаясь, чтобы он не убежал, — ты знаешь, что без контракта ничего не делают. — Я готов! — сказал кузнец. — У вас, я слышал, расписываются кровью; постой же, я достану в кармане гвоздь! — Тут он заложил назад руку — и хвать черта за хвост. — Вишь, какой шутник! — закричал смеясь черт, — ну, полно, довольно уже шалить! — Постой, голубчик! — закричал кузнец, — а вот это как тебе покажется? — При сем слове он сотворил крест, и черт сделался так тих, как ягненок. — Постой же, — сказал он, стаскивая его за хвост на землю, — будешь ты у меня знать подучивать на грехи добрых людей и честных християн. — Тут кузнец, не выпуская хвоста, вскочил на него верхом и поднял руку для крестного знамения. — Помилуй, Вакула! — жалобно простонал черт, — все, что для тебя нужно, все сделаю; отпусти только душу на покаяние: не клади на меня страшного креста! — А, вот каким голосом запел, немец проклятый! Теперь я знаю, что делать. Вези меня сей же час на себе! слышишь, неси как птица! — Куда? — произнес печальный черт. — В Петембург, прямо к царице! — и кузнец обомлел от страха, чувствуя себя подымающимся на воздух."
Востаннє редагувалось akurt в Вів 06 лют, 2018 20:46, всього редагувалось 1 раз.
-
akurt
-
-
- Подякував: 4005 раз.
- Подякували: 1446 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
Додано: Вів 06 лют, 2018 19:32
Aldebaranchik написав: Козак-характерник написав:Не про те ви панове гутарите, не про те... 
ну а про что ж еще )
Кріптопригоди дадуть вам таку дохідність, що той бетон за сотні років...  Накриється ця тема, тоді й зароблене на бетон витрачатимемо. Якщо щось цікавіше не з'явиться до того часу, звісно... 
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2245 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-