|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2018 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Сер 07 лют, 2018 15:55
Serg-ik написав: Провидец написав:ну Кагбы ж*** углубляется. А тут бац + 40% рост продаж.
Я не проктолог... аа вот считать умею? Декабрь 2017-8820 авто январь 2018 -6620 авто БАЦ: -минус 20%. На партия сказала найти победу и Вы её нашли.
 У продаж авто есть ярко выраженный сезонный фактор. Зачем вы прогуливали статистику? Или Вы местный клоун?
Востаннє редагувалось Провидец в Сер 07 лют, 2018 15:56, всього редагувалось 1 раз.
-
Провидец
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 07 лют, 2018 16:03
Провидец написав:Serg-ik написав: Провидец написав:ну Кагбы ж*** углубляется. А тут бац + 40% рост продаж.
Я не проктолог... аа вот считать умею? Декабрь 2017-8820 авто январь 2018 -6620 авто БАЦ: -минус 20%. На партия сказала найти победу и Вы её нашли.
 У продаж авто есть ярко выраженный сезонный фактор. Зачем вы прогуливали статистику? Или Вы местный клоун?
С автоконсалтинга - "такому стремительному росту продаж способствовала курсовая "лихорадка", заставившая потребителей быстрее принимать решение о покупке автомобилей, которые дорожали не так быстро, как менялся курс доллара. К тому же, многие заказы на авто были сделаны еще до Нового Года, а в январе уже закрывались сами сделки." "По данным AUTO-Consulting, самой продаваемой моделью стал Volkswagen Golf, что и обеспечило бренду такой стремительный рост продаж. " - ты же в курсе что к нам зашли дизельгейтнутые гольфы из штатов, и достаточно людей под это дело решило обновить авто, сбросив старье? Ну когда эпицентр решит поменять служебные авто на новые, продажи возрастут еще резче 
-
vano80
-
-
- Подякував: 30 раз.
- Подякували: 328 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 07 лют, 2018 16:08
sun9man написав:Дякую. Щодо розрахунків проблем нема. Он Приват на сайті має і зразки і механізм розрахунку - вводиш вартість і суму внеску і виплати по ануітету самі розраховує - дуже зручно. Питання в тому чи дійсно банки дають зараз іпотечні кредити чи це тільки рекламна послуга - типу є але насправді не надають, посилаючись на що завгодно (памятаєте як в радянському анекдоті - "я і унітаз приносив. і ж*** показував - а туалетного паперу так і не купив").
унітазом і ж..ою в даному випадку можуть бути лише дві речі - ваша біла зарплата ("гарантія" виплати кредиту) і сума накопичень (показник того, що Ви в стані відмовляти собі на користь накопичень - таким чином кредит Ви готові платити). Якщо і в такому разі банк не дасть туал... тобто кредит - я дуже здивуюсь. До речі, зверніть увагу на можливість дострокового погашення кредиту без штрафних санкцій - мій вибір тоді був на двох банках.
-
galadriel
-
-
- Подякував: 47 раз.
- Подякували: 133 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 07 лют, 2018 16:10
galadriel написав:2 sun9man - щодо іпотеки. Сходіть в банк, дізнайтесь деталі. Потім - табличка в excel. Порівняти іпотечні виплати з орендою і Вам вирішувати, чи брати чи ні.
Зараз дешевше взяти розсрочку в забудовника. Є варіанти, що можна залишок закинути на депозит, і дещо знизити витрати на м2.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2851 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Сер 07 лют, 2018 16:17
flyman написав: galadriel написав:2 sun9man - щодо іпотеки. Сходіть в банк, дізнайтесь деталі. Потім - табличка в excel. Порівняти іпотечні виплати з орендою і Вам вирішувати, чи брати чи ні.
Зараз дешевше взяти розсрочку в забудовника. Є варіанти, що можна залишок закинути на депозит, і дещо знизити витрати на м2.
Якщо розсрочка безвідсоткова - можливо. Але надійніше (як на мене) держати бакси налом. А розсрочку гасити ударними темпами без танців з депозитами.
-
galadriel
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 07 лют, 2018 16:19
vano80 написав: Провидец написав:Serg-ik написав:[quote="4288865:Провидец"]ну Кагбы ж*** углубляется. А тут бац + 40% рост продаж.
С автоконсалтинга - "такому стремительному росту продаж способствовала курсовая "лихорадка", заставившая потребителей быстрее принимать решение о покупке автомобилей, которые дорожали не так быстро, как менялся курс доллара. К тому же, многие заказы на авто были сделаны еще до Нового Года, а в январе уже закрывались сами сделки." "По данным AUTO-Consulting, самой продаваемой моделью стал Volkswagen Golf, что и обеспечило бренду такой стремительный рост продаж. " - ты же в курсе что к нам зашли дизельгейтнутые гольфы из штатов, и достаточно людей под это дело решило обновить авто, сбросив старье? Ну когда эпицентр решит поменять служебные авто на новые, продажи возрастут еще резче  [/quote] Дизельгейтнутые гольфы были распроданы в сентябре ещё в море  Зы. 20куе за машину это конечно ШАРА. Я рад что Вы богатый человек и мыслите такими категориями. Побольше бы таких, глядишь и меньше зрады было бы. И неоспоримый факт есть факт - рост автомобильного рынка:-) А вот как это интерпретировать к теме ветки, тут каждый сам решает:-)
-
Провидец
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 07 лют, 2018 16:27
galadriel написав: flyman написав: galadriel написав:2 sun9man - щодо іпотеки. Сходіть в банк, дізнайтесь деталі. Потім - табличка в excel. Порівняти іпотечні виплати з орендою і Вам вирішувати, чи брати чи ні.
Якщо розсрочка безвідсоткова - можливо. Але надійніше (як на мене) держати бакси налом. А розсрочку гасити ударними темпами без танців з депозитами.
Розсрочку від забудовника як правило не дають коли будівництво практично завершено, а брати на етапі котловану не цікаво. Треба швидко взяти і швидко заселитись. Аналогом білої з/п може бути хороша кредитна історія, тобто активне тривале юзання кредитної картки з вчасним погашенням кредитної суми? Ну і паралельне тривале нарощування депозитів? Чи будуть вимагати якихось додаткових довідок?
-
sun9man
-
-
- Подякував: 23 раз.
- Подякували: 38 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 07 лют, 2018 16:39
Провидец написав:Дизельгейтнутые гольфы были распроданы в сентябре ещё в море
да вы батенька реальный автоХперд! заключается договор с предоплатой 10тгрн, когда машинки приплывают осуществляется купля/продажа которая и участвует в статистике кстати машинки 15г/в, и еще не все доплыли, "цена вопроса" этих гольфов-вагон 18куе в неплохой комплектации и 22куе в топе...это реально шара если не смотреть на г/в...
-
Прохожий
-
-
- Подякував: 926 раз.
- Подякували: 1453 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 07 лют, 2018 16:43
sun9man написав:Розсрочку від забудовника як правило не дають коли будівництво практично завершено, а брати на етапі котловану не цікаво. Треба швидко взяти і швидко заселитись. Аналогом білої з/п може бути хороша кредитна історія, тобто активне тривале юзання кредитної картки з вчасним погашенням кредитної суми? Ну і паралельне тривале нарощування депозитів? Чи будуть вимагати якихось додаткових довідок?
Я не думаю, що юзання кредитки = хорошій кредитній історії. До речі - щодо вчасного погашення кредитної суми. Якщо у кредит було взято пару десятків тисяч грн, які вчасно погашалися - то ок. А якщо кредитна сума для погашення була кількасот (кілька тисяч) грн кожного місяця (овердрафт) - це значить живете Ви не по зарплаті, що не є good  А депозити вони дивляться по факту - яка сума у Вас зараз є, і по барабану як вона накопичилась (може Ви просто разово добряче зрубили капусти, хз). Напишіть список питань і зверніться в банк. У мене ще взяли довідку з роботи за зарплату за кілька останніх місяців. Наступного року також  + щороку страхування майна (кілька тис.грн). До речі - обов"язково дізнайтесь, як відбувається зняття обтяження з квартири після повної виплати іпотеки. Якщо це робить банк - нема проблем (вони самі віддадуть всі доки). Якщо прийдеться робити самому - то це окрема тема, на той час доволі геморойна. Зараз не в курсі.
Востаннє редагувалось galadriel в Сер 07 лют, 2018 16:51, всього редагувалось 1 раз.
-
galadriel
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 07 лют, 2018 16:44
sun9man написав:Розсрочку від забудовника як правило не дають коли будівництво практично завершено,
буває по різному, одні дають, інші не дають, одні дають до завершення будівництва під 0%, а далі під 10..17% річних....
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2851 раз.
-
-
Профіль
-
-
1