Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Bolt написав:В цей мініготель (земля +будівництво)було вкладено 420 тис бридких еавропейских грошейhttp://casanoste.com 9 номерів.6—три—чотири місні-43€ доба 2-двомісних по 30€.Завантаженість.приблизно як в криму.Червень може 40_50%, липень80%, серпень-90,щось там трохи у вересні.Через скільки років господарі відіб'ють вкладені гроші?
...помилочку допустили ....там мали написати "вКРадені гроші"!
Долярчик Долярчик! Було багато порад, але ніхто тобі не порадить так щиро, як козак. Не поспішай нічого купляти і не виїдай свій моск. Тягни свій міні - бізнес і відкладай доляри під грушу. Навіть здача в оренду однушки - це нерви. Немає ніде легкого пасивного прибутку, крім мішка з живими грошима. Гроші витратити - не проблема, а назбирати їх дуже важко. Поки ти назбираєш на другу хату, то можливо краще буде діставати по соточці - дві і спокійно кайфувати. А з орендою може й не погано, але скільки там того життя залишиться тобі після виходу на заслужений відпочинок? Може ну його нафік с пляжу ту оренду?
Bolt написав:В цей мініготель (земля +будівництво)було вкладено 420 тис бридких еавропейских грошейhttp://casanoste.com 9 номерів.6—три—чотири місні-43€ доба 2-двомісних по 30€.Завантаженість.приблизно як в криму.Червень може 40_50%, липень80%, серпень-90,щось там трохи у вересні.Через скільки років господарі відіб'ють вкладені гроші?
А чому "вкрадені"? Власник з влади? Як розказав серйозний інвестор- прибуток принесе готель з 100 і більше номерами. Все інше збиткове часто.
В кого?
... якщо власники колишні чинуші(судді-прокурори-депутати і інша шваль!) - то питання має відпасти саме собою!
...не пам"ятаю, чий це вислів, і дослівно - теж, але суть передам...-"... великі гроші чесною працею НЕможливо заробити.... - їх можна лише вкрасти!" ....а в кого? - у пересічних? ...мало за роки незалежності вкрали? - зараз - не крадуть?
....перетягну це сюди, бо на іншій гілці уперто труть! - а бізнес-ідея, як на мене - досить не погана! ...тож я просто прокоментував чужу ідею:
...про столовку! - так, так, - саме про СТОЛОВКУ у велокому ЖК!....і тільки в економ, або стандарт-класі! ...тільки не плутайте столовку з ресторанами/кафешками і т.п. ......і так, моє бачення/уточнення такого бізнесу: 1) ЖК має бути від 500 квартир і обов"язково економ/стандарт класу! 2) Це має бути "домашня" столовка, ДЕШЕВА, але чистенька з свіженьким асортиментом: вареники(2-3види), пельмені, котлети, відбивні, кури/частки курей-гриль......картопля/гречка/рис/макарон......супи/борщі(зо два вида)......різні СВІЖЕНЬКІ салати(5-10видів)......різноманітна випічка: булочки/кренделя/слойки...... 3) Столиків достатньо 2-3, бо в основному "удар" буде на тому, що мешканець ЖК прийшовши з роботи додому, зайшовши в "Домашню" столовку, набере в пластикові одноразові контейнери їжі, яку дома за 2хв розігріє в мікрохвильовці, чи за 5-7хв на плиті! - ДУУУУЖЕ ЗРУЧНО! 4) Жодного алкоголю, бо це зразу перетвориться на "ригаловку"!
...ще раз кажу, що ідея - СУПЕР!- хоч і не нова... і лежала на поверхні!
п.с.......я б і сам вклав би в такий бізнес, але не достатньо коштів!(....саме вклав/інвестував в чийсь бізнес, бо ним займатись важко......займає купу часу! ПРИВ"ЯЗУЄ!)
Долярчик написав:....перетягну це сюди, бо на іншій гілці уперто труть! - а бізнес-ідея, як на мене - досить не погана! ...тож я просто прокоментував чужу ідею:
...про столовку! - так, так, - саме про СТОЛОВКУ у велокому ЖК!....і тільки в економ, або стандарт-класі!
На мою думку це дурня прив'язуватися до ЖК. Прив'язуватися треба до великої кількості платоспроможних людей. Тобто якщо поруч є якісь бізнесцентри, учбові заклади то можна пробувати.
Маю досвід харчування в такому закладі -просто бувша столовка заводу в промзоні, ні бізнесцентрами ні ЖК там і не пахне-ходять працівники з округи обідати- зараз обід по типу борщик, картоха-пюре з відбивною, салатик, сік коштує десь 35-40 грн. Все дуже швидко і смачно, не гірше ніж вдома. Думаю, за день проходять десь 300-400 чоловік +організовують поминки, свадьби, дні народження і т.п.
Не знаю що вони заробляють, але хозяйка цього закладу їздить на новенькій іномарці та декілька разів на рік відпочиває за кордоном.
Тобто на мою думку столовку можна розглядати як бізнес-ідею. Головне щоб в обідній час навкруги було побільше людей і забезпечити якісний і недорогий сервіс...
akurt По перше хочу подякувати, що цінуєте мій батярський гумор вище середнього, сподіваюсь він пасував до рому
По друге
akurt написав:- "..десь подалі від центру бажано коло лісу..." Що таке "ліс"? Як такого, що "Ліс — це сукупність землі, рослинності, в якій домінують дерева та чагарники, тварини, мікроорганізми та інші природні компоненти, що в своєму розвитку біологічно взаємопов'язані, впливають один на одного і на навколишнє середовище", так це мложе бути і парк Івана Франко, і парк Богдана Хмельницького, і парк Стрийський, бо реального лісу у Львові немає...
На диво, як приклад ви в першу чергу прописали якраз ті місця які я називаю ПРИ ЦЕНТРАЛЬНИМИ районами !!!! А не центром, куди ви мене з невідомих причин завертаєте. ПРИ ЦЕНТРАЛЬНИМ районом (читати 10 разів) я називаю район з якого ви не дуже швидкою ходою потрапляєте в центр міста за 10-15хв. І тут майже всі названі вами вище парки підходять під той критерій ну може хіба Стрийський бо він дуже великий і не з кожної його точки за 15хв пішки дістанешся до центру. Будучи Львівянином з народження і проживши тут все життя мушу звернути вашу увагу, що під такі критерії як парк попадає так названий Сихівський парк, пак на вул. Любінська, Казервальд, Високий замок, парк Замарстинівський, парк Погулянка, парк Залізні води, парк Горіховий гай і в решті решт Підголоско де ліс тягнеться і зєднюється з Брюховичами, здається прописав всі місця батярської слави Не сперечаюсь, що біля перечислених мною парків можуть бути теж достойні місця, але виходячи з вашої логіки район біля парку Замарстинівський і район біля парку Б. Хмельницького рівнозначні бо ліс є і там і там. Чому люди вибирають ПРИ ЦЕНТРАЛЬНІ райони ? Тому, що звідси швидко можна добратись в будь-який куток міста як правило без пересадок і так само швидко повернутись до дому. І якщо ви молоде подружжя, чи просто пара яка вирішила пожити окремо від батьків, а робота в різних куточках міста ПРИ ЦЕНТРАЛЬНИЙ район стає Соломоновим рішенням для обох.
По третє Щиро вдячний за детальний розпис меблів в квартирі, думаю і мені і іншим форумчанам він стане в пригоді. Хоча пошук в гуглі мебелів August BRW показав, що дана категорія знята з виробництва і зараз йде розпродаж залишків - можливо тому така ціна Тому нажаль, навряд чи я встигну скористатись вашою порадою.... Проте, відверто кажучи, основним мотивом в мене було скласти кошторис вашої двушки, лише з метою прорахунку прибутку на 1000$ інвестиції щоб потім порівняти зі своїм варіантом. Тому достатньо було просто суми.