|
Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість! |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Пон 26 лют, 2018 22:16
Долярчик написав:мабуть, тут пару ЧЕСНИХ панів/панянок і є, але вони не то стидаються, не то кремпуються, що-до своїх ЧЕСНИХ заробітків бабла!
Долярчик. Например я не хочу повторяться, и по несколько раз описывать все свои труды. Дело в том что очень подробно описано о моих трудах на другом форуме (не конкурент этому, потому что там совсем другая тематика). Если сильно прям интересно - то там можно почитать (и даже кинуть пару тапков). Форум строительный, юзер там Потапапапа. Если копнуть глубже - то можно и на этом форуме тоже найти всё обо мне, лично я ничего не скрываю  Некоторые отписывающиеся тут знают меня лично и даже бывали у меня... Я даже Акурту предлагал зайти в гости, но у него гордыня взыграла, и он отказался 
-
big539
-
-
- Подякував: 1622 раз.
- Подякували: 1405 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 26 лют, 2018 22:18
Та справа в тому, що зараз якраз в активному бізнесі,який потребує зусиль, контролю та багато клопіткої праці.В нашій державі все може змінитися за одну мить, тому потрібно думати за пасивні прибутки. Хто зна яке навантаження на бізнес буде далі,тому треба страхувати себе. Для Долярчика:Не всі хто мають гроші поділяться з вами рецептом, але точно скажу, що треба докласти зусиль, не гаяти часу поки молодий за написанням постів і завжди ризикувати... з розумом. А ще не покидає думка купити щось в Іспанії. Придивлялася квартирку, але поки ще рано, треба скупляти євро. Ціни на продукти дорожчі ніж в Анталії, а фрукти недорогі.
-
Tiamo
-
-
- Заблокований
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 26 лют, 2018 22:28
Квесторе_поверніться написав: akurt написав:підтверджую, що як пасивний прибуток здача в оренду на сьогодні - кращого немає нічого,
Депо в Ощаді під 18% не краще?
Ми взагалі то тут обговорювали вже - що вигідніше... Депозит - дуже гарна річ. Збиткова, прада, на сьогодні...Львівський індекс свинячих реберець в медовому соусі - 60 відсотків... Ощадбанк - на 6 місяців - 14 (а не 18) відсотків - мінус податок п'ята частина... На руки - пшик... Колись дуже поважний пан Квестор писав: якщо ви ризикуєте всім своїм майном у напруженному намаганні заробити 3 копійки - то чи варто???? Сьогодні відвідував ПУМБ - такі копійки по депозитах, що аж смішно: по валюті 1,1 відсотка річних (грязними). Мені було аж смішно... Ще більше сміявся, коли з мене за зняття з моєї дебетової картки через платіжне доручення (в касі термінал не працював) моїх грошей ще й комісію взяли... Сміявся до сліз... Реально сміявся... І ще - я викладав пару сторінок тому розрахунок - скільки депозитів треба відкрити, шоби вистачало хоча б на українське ігристе за 69 гривень від ТМ "ШАБО" по суботах? Відповідь була: 15 депозитів і кожен розміром з фонд... P.S. Дуже сподобалася передача по ТВ про те, як сільські пані торгують "домашнім" молоком із пластиковимх пляшок: всі проби показали, що молоко розведене водою. Свідок по ТВ розказував, як зайшов у туалет вуличний і побачів, яе з-під крана доливають воду у пластикові пляшки з "молоком". Молодці, пані! Заробляють! Активний дохід. Показали, як вдома дізнатися, скільки води долили у домашє молоко: треба взяти стлову ложку молока налити у чашку і туди додати 2 чайні ложки горілки. Якщо відразу підуть "хлопья" - молоко справжнє... Просто і легко. Я до чого: хоч 18 відсотків ефемерних в Ощаді, хоч 1,1 по валюті в ПУМБ (це річних), мені такий хокей не треба...
Востаннє редагувалось akurt в Пон 26 лют, 2018 22:37, всього редагувалось 1 раз.
-
akurt
-
-
- Подякував: 4006 раз.
- Подякували: 1446 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
Додано: Пон 26 лют, 2018 22:33
Козак-характерник написав:sailed велика родина у Вас? Що кінський метраж потрібний? Та ні, три голови. Але ж треба плодитись і далі - на пенсію не розраховую, то може хоч діти в старості на хліб з водою допоможуть 
-
sailed
-
-
- Подякував: 35 раз.
- Подякували: 160 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 26 лют, 2018 22:36
Козак-характерник написав:Ні, то мені не підходить. Хто вбиратиме там? Прислугу треба винаймати. Тут двокімнатну ліньки прибирати...  Та й комуналь зависока + авто треба до міста їздити, бо інфраструктури поруч немає. Багато головняка і затрат. Я навпаки двушку в старому фонді міняю на однушку - студіо в новобуді. Тіко щоб все поруч було і ходити скрізь пішки. Панти мене не гріють... 
Ну тут на «любителя». Я теж недалеко шукаю. Не центр але є пристойні варіанти. А прибирати там не так багато. Бо 170 метрів це з гаражем , бойлерн і горищем. Ну і коли сім‘я вже 4 особи, то вже замислюється. Основний бонус-мінімум сусідів, і не треба високо підніматись. Sent from my iPhone using Tapatalk
-
fis
-
-
- Подякував: 13 раз.
- Подякували: 36 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 26 лют, 2018 22:42
sailed написав: Козак-характерник написав:sailed велика родина у Вас? Що кінський метраж потрібний? Та ні, три голови. Але ж треба плодитись і далі - на пенсію не розраховую, то може хоч діти в старості на хліб з водою допоможуть 
Я плодитися не збираюся...  Помітив, що все одно тусуюся в одній кімнаті з тєліком. Друга кімната порожня, тільки сплю там. Забабахаю вітальню + кухню і спальню в однушці новобудови і норм. Можна і їсти і тєлік дивитися...  + комуналка дешевше і прибирати менше.
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2244 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 26 лют, 2018 22:43
Шановні, хто що думає про "Леви міста"? (перехрестя Наукова - Стрийська).
Як на мене, трохи мурашник, але цілком пристойний проект, є підземні паркінги, є вже якась інфраструктура навколо, вже зашклений, до чого я ставлюсь дуже поважно, бо не буде рагуль-вікон на кожний смак. Хто що скаже?
Востаннє редагувалось sailed в Пон 26 лют, 2018 22:46, всього редагувалось 1 раз.
-
sailed
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 26 лют, 2018 22:44
Козак-характерник написав: sailed написав: Козак-характерник написав:sailed велика родина у Вас? Що кінський метраж потрібний? Та ні, три голови. Але ж треба плодитись і далі - на пенсію не розраховую, то може хоч діти в старості на хліб з водою допоможуть 
Я плодитися не збираюся...  Помітив, що все одно тусуюся в одній кімнаті з тєліком. Друга кімната порожня, тільки сплю там. Забабахаю вітальню + кухню і спальню в однушці новобудови і норм. Можна і їсти і тєлік дивитися...  + комуналка дешевше і прибирати менше.
Якщо так, то для вас це ідеальний варіянт 
-
sailed
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 26 лют, 2018 22:44
fis написав:https://duo.com.ua/novyny-ta-statti/neruhomist/orenda-nerukhomosti/index.php?id=32405 Тут пишут 15-20% , залежить від суми Sent from my iPhone using Tapatalk
...цікаво, що пан Акурт стосовно цього напише, але про Туреччину?
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
- Подякував: 593 раз.
- Подякували: 633 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 26 лют, 2018 22:51
sailed написав:Шановні, хто що думає про "Леви міста"? (перехрестя Наукова - Стрийська). Як на мене, трохи мурашник, але цілком пристойний проект, є підземні паркінги, є вже якась інфраструктура навколо, вже зашклений, до чого я ставлюсь дуже поважно, бо не буде рагуль-вікон на кожний смак. Хто що скаже?
Непоганий варіянт. Я теж приглядався. Але тиши немає. Це відлякує. А так вони пропонують й ремонт під ключ зробити. Мені, як трутню це підходить... 
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2244 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-