Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
sailed написав:Шановні, хто що думає про "Леви міста"? (перехрестя Наукова - Стрийська).
Як на мене, трохи мурашник, але цілком пристойний проект, є підземні паркінги, є вже якась інфраструктура навколо, вже зашклений, до чого я ставлюсь дуже поважно, бо не буде рагуль-вікон на кожний смак. Хто що скаже?
Зимно... мороз лютує... У мене в квартирі власний двоконтурний котел - тепло. Економно. Добре. Так добре буде мінімум до 2020 року! Супер! У 2020 році РФ припинить транспортувати газ через рідну Україну, вся ГТС буде пуста і виникне дуже велика технічна проблема - чим заповнити пусті труби, щоби просто перегнати газ із, наприклад, Харкова, у, наприклад, Львів. Реверс тут - за словами фахівців - не рятує...
Ну, хвилюватися немає чого... Якось зігріємося... Єдине що - треба попіклуватися про орендарів - бо відомо ж курсу фізики, що якщо орендар мерзне, то він погано віддає орендодавцю кошти за оренду. Я зробив запит реальним орендарям у далеку Америку: як вони там зігрваються саме в ці холодні дні...
Відповідь перша. Ось вулиця. Ось будинок.
Пригород Сан Францисько. У ці хвилини там легкий дощик... +8... Діалог з орендарем:
- Чем отапливается тот дом, где ты живешь? - Обычная американская схема: стоит газовая горелка с вентилятором, который распределяет тёплый воздух по дому через воздуховоды. - Круто! Сколько ты платишь коммунальных? - Включено в арендную плату, я ничего не плачу свыше. - Отлично. Какая арендная плата в месяц? - Смотри: в США минимальная зарплата - 13 $ в час (такую минималку платят в МакДональдс или просто газонному работнику). Арендная плата за месяц=65 часов работы. Ну, скажем за неделю самый самый самый низкооплачиваемы работник на жилье себе зарабатывает. - Прикольная арифметика. Нечто подобное я слышал об арендной плате приятеля в Лондоне... - Минус такой системы отопления заключается в том, что это сушит воздух немного в отличие от ваших львовских батарей. У нас бывает до 0 температура падает в эти дни. - И вам не хворать!
Відповідь друга. - Привет: сколько сейчас получаешь? - Грязными чуть больше 10 000$ в месяц. - Ну почти - как у нас во Львове... Тоже многие получают по 10 000... - Во Львов не поеду - не уговаривай... - Ясное дело: у нас этой ночью обещают -20... Жена работает? - Три раза в неделю. У нее там хитрая система оплаты - разовый заказ дает 2 500 $. За месяц трудно посчитать, да тут за месяц и не считают... - Понятно. Сколько платите за апартаменты сейчас? - 2 750 $ в месяц. - Дорого! - Да, дорого, плюс коммунальные... - Как работает отопление? - Отопление у нас идёт через тёплый пол, который подогревается или газом, или электричеством. - Вот-вот, каков размер коммунальных? - Счёт за газ и свет теперь $100+ - Ни фига себе! 1/100 (!!!) зарплаты уходит... Ого! - За воду тоже $100+ - Ни фига себе! Еще 1/100 (!!!) зарплаты уходит... Ого! - Да, у нас в (название удалено автором) дорогие коммунальные услуги...Арендовали перед этим квартиру - все считалось на здание и делилось по плану между квартирами исходя из площади... - Прикольно... - Сейчас у нас на все отдельный счётчик... Ну и тарифы тут отличаются от города к городу... - Да, это ужасно: выходит, за коммунальные Вы отдаете 1/100+1/100=1/50 от твоей месячной зарплаты?.. - Да, дорого... Слава Богу жена помогает... - Я вот сейчас подсчитал, что дела у Вас совсем плохи: получается, что за коммунальные услуги Вы платите в месяц менее 2 процентов от дохода семьи. - Ну и? - По нашим законам Вам субсидию от государства не назначат! Назначается, если платите более 15 процентов дохода семьи... - Да, это ужасно, не назначат... - И Вам не хворать...
P.S. Чисто про всяк випадок нагадаю, що я ніколи не брешу. Поставив "плюс" whois2010.
Востаннє редагувалось akurt в Пон 26 лют, 2018 23:30, всього редагувалось 1 раз.
akurt написав:підтверджую, що як пасивний прибуток здача в оренду на сьогодні - кращого немає нічого,
Депо в Ощаді під 18% не краще?
А де ви в Ощаді 18 знайшли ? Я там макс. 14 бачив...
... тцсссссс! - стрете це повідомлення і ще Акурту скажіть нехай і своє зітре ....бо тут, на валютному форумі, вже всі(але ще бачимо що не всі) знають про так-звані "стовпчики" чи "столби" .... то ж в мене ще в самого там є до червня під 17% з поповненням!
Востаннє редагувалось Долярчик в Пон 26 лют, 2018 23:39, всього редагувалось 1 раз.
Я тут різні прогнози почитав по енерго балансу, по зношеності інфраструктури і т.і. І в мене щось взагалі пропадає бажання вкладатися тут в нерухомість. Може так статися що навіть квартири з автономкою не зможемо прогріти. Бо як не буде електрики, то й газ не буде як прокачати
Долярчик написав:тцсссссс! - стрете це повідомлення і ще Акурту скажіть нехай і своє зітре ....бо тут, на валютному форумі, вже всі(але ще бачимо що не всі) знають про так-звані "стовпчики" чи "столби" .... то ж в мене ще в самого там є до червня під 17% з поповненням!
Що це таке, де про то написано ? Проскакувало саме слово але я так зрозумів що то % по старим вкладам , маю на увазі коли банки ще добрі ставки давали ...
Та всьо нормально. Хоч і холодно, але теплішає: зайшов на сайт 104.ua - приємна несподіванка: добавили мені ще 500 гривень на місяць субсидії на газ... у порівнянні з тим, що було... Перерахували з Нового року... доплатили... Міськгаз мені на сьогодні ще купу грошей винен... Добавлю газу на котлі... Дрібничка, а приємно...
Щоби там не казали, але бути в Україні бідним - дуже вигідно...
Востаннє редагувалось akurt в Вів 27 лют, 2018 00:53, всього редагувалось 1 раз.
sailed написав:Шановні, хто що думає про "Леви міста"? (перехрестя Наукова - Стрийська).
Як на мене, трохи мурашник, але цілком пристойний проект, є підземні паркінги, є вже якась інфраструктура навколо, вже зашклений, до чого я ставлюсь дуже поважно, бо не буде рагуль-вікон на кожний смак. Хто що скаже?
Не моє.... Якщо вже говоримо про Стрийську то як на мене для життя вже краще Парк Тауер. Навпроти супермаркет. Якщо не достатньо 15хв. транспортом і ви в Ашані на Стрийській. Стрийський парк ч.з дорогу, до парку культури 10хв пішки, до аквапарку 15х.в транспортом. До центру, жд та авто вокзалу і аеропорту 15-20 х.в транспортом..
Вот где сила брат (с)
П.с шо ви так за той газ паритесь, там рішень по ГТС є купа. починаючи від продажі чи оренди на 50-100років її тим же європейцям. Пригадую в перші дні після майдану, коли почався Російсько-Український газовий кризняк, мова про те йшла, але потім все затихло і забулось. Європейці не такі дурні, інакше так би добре не жили, бачать, що до влади прийшли злодії, просто ці злодії на відміну від попередніх зі знанням англійської мови...
Може ви і праві (про газ). Сподіваюсь що шось з тим придумають.
На рахунок розташування (Парк Тауер vs Леви), взагалі не бачу різниці - на авто це 5хв різниці. На рахунок супермаркетів - так біля Левів же хочуть Офісник будувати - думаю що площа для нормального супермаркету - це питання часу.