Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 7778798081 ... 1054>
Повідомлення Додано: Нед 04 бер, 2018 20:48

Приятелі терміново викликали в Бухарест - відкрили цех по варінню пива...
То не все відразу з написанного можу переварити...
Але читаю...
В Чернівцях проїхав по вулиці, де мешкає шановний пан big539...
Ну, нічого так...
Здивувала ціна на новобудови в Чернівцях: 10 400 гривень за квадрат...
  es77 написав:akurt
Поставив Вам +
А так все дуже чудово. Гарна природа, білочки навкруги скачуть.
Це я до того що треба цінувати те що маємо а не тільки скиглити як все погано...

Панове, радійте тому, що є: а то сьогодні подзвонив в роумінгу шановний зять шановної пані, що разом із чоловіком побудуваля для зятя 3-и поверховий будинок...
Жінка того зятя вигнала того чоловіка: гроші не може заробляти, тільки спермодонором і працює...
Просить поселити в одну з тих квартир, що я вже продав...
Шкода хлопця: думав, що пуцько все вирішує...
Не все... До пуцька треба ще й гроші...
Востаннє редагувалось akurt в Нед 04 бер, 2018 22:00, всього редагувалось 2 разів.
akurt

Подякував: 4007 раз.
Подякували: 1449 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Нед 04 бер, 2018 21:14

akurt написав:В Чернівцях проїхав по вулиці, де мешкає шановний пан big539...

:shock:
Проїхав по Кобилянської ? Цікаво було-б на це подивится :mrgreen:

Мені Чернівці сподобалися. Є на що подивитися з архітектури.
В порівнянні зі Львовом значно менше туристів.
Ціни...
Якщо коротко... в багатьох райцентрах вищі...
Обідав в якійсь кафешці швидкого харчування в центрі на площі. Це просто даром.
Салат "Цезар" по 15 грн., кава по 8 ... І все цілком пристойне...
Був на різдвяному ярмарку у Львові і на новорчіному ярмарку у Чернівцях, львівські ціни можна сміливо ділити на 2...3
Схоже там із зароблянням грошей якось не дуже...
es77

Подякував: 144 раз.
Подякували: 280 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Нед 04 бер, 2018 21:18

Ну, Чернівці трохе простіше за Львів...
Дуже не сподобалася бруківка на вулиці "Головна"... думав колеса повідпадають...
Якась вона не така... жорстка...
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: Нед 04 бер, 2018 22:01

akurt написав:Ну, Чернівці трохе простіше за Львів...
Дуже не сподобалася бруківка на вулиці "Головна"... думав колеса повідпадають...
Якась вона не така... жорстка...

Садового на ту бруківку нема, давно б кудись пристосував би.
Bolt

Подякував: 21 раз.
Подякували: 276 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 04 бер, 2018 22:21

akurt написав:Приятелі терміново викликали в Бухарест - відкрили цех по варінню пива...
То не все відразу з написанного можу переварити...
Але читаю...

Панове, радійте тому, що є: а то сьогодні подзвонив в роумінгу шановний зять шановної пані, що разом із чоловіком побудуваля для зятя 3-и поверховий будинок...
Жінка того зятя вигнала того чоловіка: гроші не може заробляти, тільки спермодонором і працює...
Просить поселити в одну з тих квартир, що я вже продав...
Шкода хлопця: думав, що пуцько все вирішує...
Не все... До пуцька треба ще й гроші...

дивуюсь, як ці поважні люди впустили до своєї хати такого неробу і дармограя :shock:
jump

Подякував: 102 раз.
Подякували: 1319 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 04 бер, 2018 22:46

Доця привела та сказала:
"Мама - це любофф"...
Там взагалі цирк - де ж ті шановні: Леонід Глібов (1827-1893) – обдарований байкар та поет-лірик; Степан Руданськнй (1834-1873) – автор співомовок, сповнених щирого гумору, та ніжних ліричних віршів; Анатолій Свидницький (1834-1871) – поет та прозаїк, автор роману «Люборацькі»; Павло Чубинський (1839-1884) – етнограф і творець національного гімну «Ще не вмерла Україна» та інші.
Коротше, зять відвів до тещі старшого сина, щоби та відвезла його до Аквапарку у Львові за квиток за свої гроші.
А в цей час приїхала із Чернігвіщини, із села, подивитися на подарований тещею її сину 3-поверховий будинок у Львові, мама того славного легігня.
Подивился, сподобалося... Ну а якже: все ж дорого: і паркет, і сходи на поверхи із якоюсь там підсвіткою - тесть багато грошей вклав...
Зять тоді після оглядин будинка мамою дзвонить тещі та пропонує таке:
"Мене тут запросили сусіди на вечерю, то я до Вас, мамо, привезу на подарованій мені вами автівці зараз свою маму та ще тих двох дітей, що ви сьогодні не водили за свої гроші у басейн. То Ви вже мою маму розважте..."

Слава Богу, у мене сини...
У пригороді Бухареста зимно: мінус 3. Снігу мало - як у Львові. Трохи менше. Дороги чисті. Сухі. Пиво біле нефільтроване дуже смачне...

P.S. Тут така біда сталася: подзвонили гарні працьовиті людЕ із Дніпра. Вклалися в 1-к квартиру під оренду.
Хочуть 11 000 на місяць - район Соборний - нема ніхто третій місяць...
Чом би воно таке?
Невже орендарі закінчилися?
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: Нед 04 бер, 2018 23:20

akurt написав:Хочуть 11 000 на місяць - район Соборний - нема ніхто третій місяць...
Чом би воно таке?

Це-ж нібито не Лондон ? Ні ?
Саме життя натякає людям що губу треба закатати.
11т за 3 місяці +опалення по 1.5 в місяць це вже 34.5т. прямих втрат. За квартал. Тобто можна було здавати першому ліпшому за 8000 на місяць з тим-же фінансовим результатом за рік.
Як казав невідомий класик:
"Жадность-сестра бедности"
es77

Подякував: 144 раз.
Подякували: 280 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Пон 05 бер, 2018 14:15

es77 написав:
  akurt написав:Хочуть 11 000 на місяць - район Соборний - нема ніхто третій місяць...
Чом би воно таке?

Це-ж нібито не Лондон ? Ні ?
Саме життя натякає людям що губу треба закатати.
11т за 3 місяці +опалення по 1.5 в місяць це вже 34.5т. прямих втрат. За квартал. Тобто можна було здавати першому ліпшому за 8000 на місяць з тим-же фінансовим результатом за рік.
Як казав невідомий класик:
"Жадность-сестра бедности"

Жадібність львіських панів більша, ніж у київських.
Можливо, вони в дитинстві недоїдали і ховали останній шмат хліба на чорний день????
Frant

Подякував: 1771 раз.
Подякували: 2582 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 05 бер, 2018 15:45

Как говаривал бывший начальник Калининского РОВД города Горловки Волчков (ныне покойный) своим подчинённым-ментам: "Берите сколько дают! Иначе давать не будут ВООБЩЕ!" :D
big539

Подякував: 1622 раз.
Подякували: 1405 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 05 бер, 2018 18:59

es77 написав:[
Оскал капіталізьма іптіть.

А так все дуже чудово. Гарна природа, білочки навкруги скачуть.

Це я до того що треба цінувати те що маємо а не тільки скиглити як все погано...

Однокласники,знайомі, сусіди виїхали у штати, Канаду, Італію і навіть у рашу
жоден не сказав, що йому погано, усі абсолютно задоволені, дехто і всю родину туди перетягнув сім"ї само собою повним складом поїхали)

Українські робітники в США мають погану репутацію, але хороші заробітки, – мігрант https://zik.ua/news/2018/03/05/ukrainsk ... y__1278807

Ми з радістю зранку встаємо, чесно працюємо, насичено відпочиваємо і відчуваємо приємну втому перед сном. Так, в ідеалі, виглядає ціль роботи – жити, щоб працювати, а не працювати, щоб жити. Це філософія праці в США. Її навчаються трудівники, які роблять американську економіку живою та потужною – мігранти. Однак, їх ментальність та минуле дається взнаки. Зокрема, багато українців, які потрапляють у США, не відмовляють собі у тому, чого навчилися вдома – є можливість щось вкрасти, то кради.

Але якщо глянути збоку на мій досвід, то так, звісно, були моменти, про які неприємно згадувати. Був період, коли я працював на страхову компанію, що займалася оцінюванням речей, які постраждали внаслідок лиха. Так от, була бригада українців, ми займалися очищенням підвалів, що затопило, згорілих будинків і тому подібне. Українці, які працювали зі мною, могли з легким серцем забрати якусь чужу річ, вони її списували і крали додому. Таких прикладів знаю багато. В Америку приїжджають працювати найчастіше українці з сіл, які виграли грін-карту, заповнили анкету і потрапили сюди навіть не знаючи мови. Живуть часто такі українці у своїх маленьких українських тусовках, люблять випити, побитися, часом щось вкрасти і в цілому проявляють не найкращі риси нашого менталітету. Були моменти, коли не хотів казати, що я українець. Коротше, на мою суб’єктивну думку, українські робітники мають не надто добру славу серед американців, але це не заважає їм добре заробляти.

Понаднормова праця. Це слово об’єднує практично всіх мігрантів, які працюють у США. Американці хочуть працювати 6-8 годин і отримувати достатньо грошей на все. Мігранти, українці у тому числі, готові працювати і 10-12-14 годин на день, бо хочуть більшого. Тобто мігранти – це такі трудяги, які рухають економіку США. Маю знайомих українців, які багато років тут працюють. У них вже є чотири чи п’ять будинків, які вони здають в оренду, та вони не перестають щодня працювати на інших роботах. Це не тому, що їм постійно мало грошей, ні, це тому, що така культура праці в США. Люди тут живуть роботою, вона дає ціль і впевненість. Якщо ти зупиняєшся чи починаєш «халявити», то одразу відчуваєш це. Все коштує грошей, а подарунків тут не буває. До речі, я помітив, що, працюючи практично на будь-якій роботі у США, можна нормально жити. Під словом нормально, я маю на увазі: машина, житло, харчі. Це базові речі. Після двох місяців роботи у США, я купив машину.

https://zik.ua/news/2018/03/05/ukrainsk ... y__1278807
jump

Подякував: 102 раз.
Подякували: 1319 раз.

Профіль

#<1 ... 7778798081 ... 1054>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: akurt і 2 гостей