Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Lambada написав:До Долярчика: чому б все-таки не взяти землю з комунікаціями, поки під ногами валяється, ніхто не бере і не вальнути хати, де собівартість метра така ж, як і в термітнику на 24 поверхи? А Авалон здати в оренду по 300$?
Відповідь проста: локація!(до роботи/школи/супермаркетів/лікарні) Тут вже обговорювали, що це все ДОБРЕ, але вже коли пенсійний вік у спину дихає
Lambada! Ви - супер. На сьогодні наглядаю за вдалою реалізацією саме цієї ідеї:
- Рік 2016. Куплена дільниця в 8 чи 10 соток за 22 000 $ в районі "Зимна вода" - "Фуджикура". На дільниці природного походження сосни. Сосновий ліс відразу за парканом. - Рік 2017. Побудована коробка 2-поверхового будинка за польським проектом та накрито дахом. Вставлені вікна та двері. Гаражні ворота. Електрика. Камін. Опалення комбіноване - розводка від каміна по всіх кімнатах. - Рік 2017. Зведено паркан 40+20+40+20 метрів - залізобетонній із панелями із натуральної деревини. - Рік 2018. Підведено газ (підключення в березні). Ведуться оздоблювальні роботи всередині. Зовнішня штукатурка - з квітня 2018. Вклалися в 90 000$. (по секрету скажу: володар особисто контролює кожен цвях у працівників. Працівники ображаються контролю та хвастаються, що крадуть все підряд на новобудовах Львова. Тягнуть вкрадене і сюди.)
Про пенсійниій вік: забудовнику 30. Загальна площа будинка в 2 поверхи: 200 квадратних метрів, тобто 4 (чотири) квартири Долярчика. Правда, у предпенсійного Долярчика не ростуть під вікнами власні сосни...
P.S. От років через 10 як повезе одному зятю... Ой повезе!!!
Lambada написав:Питання до Akurt: Ваші колеги дійсно думають продати 8 сот за двадцятку?
Ні, за 20 не віддають... Значно дорожче... Не буду рекламувати... Там ділянка ділянці - велика різниця... В цих - ласунка, а не ділянка... Дзвонять, до речі, кожен день по 1-2 рази.
Lambada написав:akurt - тобто будують для продажу з тиряних матеріалів? і вклалися в 90 штук? а доїзд? те, що сосни - чудово, а асвальт? [/b]
Втомимвся нагадувати, що Я ЗАВЖДИ пишу тільки правду, тільки первірені факти і тільки точні цифри.
Розказую: - сільрада Пядрясного зробила мудру річ: довго приховувала галявину у природному лісі. Потім ії поділила серед своїх та жебраків. Жебраки 99 відсотків вже перепродали. Там нове коттеджне містечко. - сільрада не узгоджувала проект Фуджікурі ні на водогін, ні на каналізацію без проекту для того містечка (між Окружною та Львовом). Вже узгоджено і гроші виділені. - так, як Ви не бачили кращої автстради ніж від Львоомв до Пустомитів, так Ви не бачили такого чуда як там: навіть вночі весь ліс освітлюється! Отак... Це Вам на жаби на дні котловану...
Востаннє редагувалось akurt в П'ят 09 бер, 2018 18:58, всього редагувалось 1 раз.
Lambada написав:Все-таки: думаєте, продадуть 8 соток за 20 тис баксів?
При наявності варіантів типу такого: https://www.olx.ua/obyavlenie/privatniy-budinok-IDy2icU.html#e56a7dcae3 А продавці просять 65к за готовий будинок з коммунікаціями (хоча і трохи дивнуватий) з торгом. На фоні цього віддавати 20к просто за ділянку в полі без нічого особисто я не став-би.
akurt написав: Lambada! Ви - супер. На сьогодні наглядаю за вдалою реалізацією саме цієї ідеї:
- Рік 2016. Куплена дільниця в 8 чи 10 соток за 22 000 $ в районі "Зимна вода" - "Фуджикура". На дільниці природного походження сосни. Сосновий ліс відразу за парканом. - Рік 2017. Побудована коробка 2-поверхового будинка за польським проектом та накрито дахом. Вставлені вікна та двері. Гаражні ворота. Електрика. Камін. Опалення комбіноване - розводка від каміна по всіх кімнатах. - Рік 2017. Зведено паркан 40+20+40+20 метрів - залізобетонній із панелями із натуральної деревини. - Рік 2018. Підведено газ (підключення в березні). Ведуться оздоблювальні роботи всередині. Зовнішня штукатурка - з квітня 2018. Вклалися в 90 000$. (по секрету скажу: володар особисто контролює кожен цвях у працівників. Працівники ображаються контролю та хвастаються, що крадуть все підряд на новобудовах Львова. Тягнуть вкрадене і сюди.)
Про пенсійниій вік: забудовнику 30. Загальна площа будинка в 2 поверхи: 200 квадратних метрів, тобто 4 (чотири) квартири Долярчика. Правда, у предпенсійного Долярчика не ростуть під вікнами власні сосни...
P.S. От років через 10 як повезе одному зятю... Ой повезе!!!
А тем временем пару страниц назад было написано следующее паном Акуртом-цитирую"У Малєчковичах стоять непроданими вже півроку шикарні нові будинки індивідуального проектування дуже якісної забудови із землею, парканами, газом, водою, освітленням та брамами всього по 180 000 долярів... Де ж воно ті інвестори подівалися???" Ой всё же неспроста эти многоточия!Хотя я думаю просто инвесторов ищут)))Не зря ж пан Акурт до этого Малечковичи рекламировал!?))
А різницю між купівлею готового за 180 000 $ та власно побудованим за 90 000 $ хоч трохе відрізняєте? Ні? 90 000 $ = 180 000 $? Yes? No?
До речі, там, де 180 000 - в середині НІЯКИХ РОБІТ не виконано. Я дививися там все до даху - треба вкласти ще 100 000$. Приємно, що так багато вумних людей. Як казала моя мама "Вумний як вутка"...
Так приємно: весь час торгуючи то металобрухтом, то пляшками, то цигарками, то замальовуючи білим маркером власне прізвище весь час хочуть мене вкусити.... І не получається...
sinus написав:Долярчик,что ж ты спалился? Вообще-то пан Акурт так пишет!))))
Легко заметить, что akurt "так" не пишет. Но приятно, что мужчина не равнодушен. Эх, синус-синус... балдейте... На моем счету только за сегодня стало больше на 2800$. А ведь еще не вечер...
Та,да!С таким колличеством многоточий могло б и больше капнуть, чего уж там мелочиться? Тем более мы уже видели метаморфозу с Приват банком и вашим депозитом,который из 200000 гривен превратился в 10 грн.Так,что видимо и 2800 также легко превращаются в 2,8?)))
akurt написав:А різницю між купівлею готового за 180 000 $ та власно побудованим за 90 000 $ хоч трохе відрізняєте? Ні? 90 000 $ = 180 000 $? Yes? No?
До речі, там, де 180 000 - в середині НІЯКИХ РОБІТ не виконано. Я дививися там все до даху - треба вкласти ще 100 000$. Приємно, що так багато вумних людей. Як казала моя мама "Вумний як вутка"...
Так приємно: весь час торгуючи то металобрухтом, то пляшками, то цигарками, то замальовуючи білим маркером власне прізвище весь час хочуть мене вкусити.... І не получається...
Конечно разницу вижу,вложили 90, хотите получить 180,только инвесторов нет,поэтому вы их тут,что ли ищете? )))