Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 100101102103104 ... 1054>
Повідомлення Додано: Суб 10 бер, 2018 21:35

akurt написав:
Епіграф: "Єдиний факт беззаперечний: совкошлак поступово йде в тартарари..." (Козак-характериник. Книга спогадів. В 10-ти томах. Видавництво "Бізнесова думка", Львів, 2018)

(текст буде сьогодні ввечері: дуже реально занятий. Тільки встиг кави випити і вже знов бігти)

Чекаю... :) Теорію модернізованого лісапєду я вже запатентував.
Козак-характерник
2

Подякував: 2245 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 10 бер, 2018 21:56

Козак-характерник написав:
  sailed написав:Трьоха. Леви міста. Можете кидати гнилими помидорами в мене, але кращого я нічого не знайшов, тобо не вистачило би грошей.

Кидати томатами не буду. :) Сам приглядався. Цегла, інфраструктура поруч - позитив. Єдине, що відштовхнуло - загазованість. До речі, там забудовник ремонт під ключ пропонує.Не цікавилися тим? Скільки коштуватиме таке задоволення? Чи рукожопів найматимете? :P

Так, є послуга ремонту під ключ, але не цікавився ціною. Думаю якщо самому найняти рукожопів, то вийде дешевше, плюс контролювати їх краще.
sailed

Подякував: 35 раз.
Подякували: 160 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 10 бер, 2018 22:02

Про стратегію

Львів відкрився для світу – класно. Потоки туристів, розвиток ІТ-галузі, налагоджуються зв’язки зі світом. І ми для себе зрозуміли, що ми вже не сприймаємо Львів як звичайний обласний центр України. Безумовно, він адміністративно залишається обласним центром України. Але громада Львова вже прагне до інтеграції в світовий економічний і культурний простір.

Таким чином ми зрозуміли, що для того, щоб думати про стратегію на 10-20 років, нам треба думати не тільки про те, які чинники є у Львові, ми мусимо думати про глобальні чинники.

Ми бачимо такі світові тенденції. Перше – те, що раніше, протягом сотень років, створювало великий вплив на життя людей, на політику, економіку, через що були війни, – це гроші, промисловий капітал, економічні та природні ресурси на сьогоднішній день мають все менший вплив. Темпи зростання, які ми бачимо, наприклад, у Кремнієвій долині та інших місцях. Ці місця стають місцем концентрації креативних людей, формують та реалізовують ідеї. Безумовно, без капіталу вони цього не можуть зробити, але первинними тут є ідеї, думки людей. Ці регіони створюють значний вплив – не фінансовий, а переважно інтелектуальний.

У таких регіонах люди формують свою систему цінностей, яка суттєво відрізняється від тих, що формувалися протягом останніх 300 років. Нове ставлення до показовості – яхт, брендів і подібного. Нове ставлення до людей – значно більше толерантності, більше розуміння того, що людина може, наприклад, збанкрутувати, але мусить піднятися і почати знову.

У таких містах, як Дублін, формування креативного класу і цінності креативного класу з часом, коли він стає успішним, розповсюджуються на всіх людей. Наприклад, коли Дублін, який завжди був дуже бідним і консервативним містом, перетворився на місто креативних індустрій. Раніше там, як і у Львові, думали, як поїхати за кордон і заробити гроші, зараз зарплата всіх мешканців Дубліна виросла в п’ять разів і люди повірили, що креативний клас може їх змінити.

А Львів – історично креативне місто. Місто дуже привабливе для креативних людей, хоча ще не вповні для них підходить, адже тут є проблеми з толерантністю. Але Львів – місто гедоністичне, живе. Заїдьте до Штутгарта в п’ятницю ввечері – місто пусте, і я не впевнений, що таке місто привабливе для креативних людей. Львів однозначно живий, тусовочний, веселий.

Дуже важливо, що в нас нема грошей. Усі скажуть, що це погано. Але я вважаю, що коли нема грошей, треба думати, креативити, від цього нікуди не подінешся. Тому, в першу чергу, треба не зосереджуватись на якихось галузях діяльності, а зосередитися на людському потенціалі мешканців Львова.

https://zaxid.net/proriv_n1451153/amp
Козак-характерник
2

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 10 бер, 2018 22:05

Козак-характерник написав:
  Долярчик написав:
  Козак-характерник написав:На мій смак, душа лежать наразі до новобудов від Еко - дім на Стрийській чи на тій же вулиці від Креатор буд. Але ще не визначився

...там десь недалеко в тих краях Леополь Таун, щось дууууже дешево рекламують? - не цікавились ним?

Цікавився. Зовні гарно виглядає, але не цегла.

Так вийшло, шо і там я інвестував. Взагалі все ок, окрім перших поверхів - вони дуже близько до землі, вікно майже в рівень з двором, мені було би неприємно там жити (дивіться фото приаттачу) та останні - мансардні квартири - дуже течуть, будуть перероблювати. Але цілком можливо що в наступних чергах вони вже зроблять краще, бо інший підрядник буде робити дах, плюс сподіваюсь що вони вчаться на своїх помилках. Доречі, ексклюзив! Спеціально для цієї гілки. З 8 березня в Леополі стартувала нова черга, г-образний дім, який буде на ЖК Новий та на Арену дивитись. На луні ще цієї інфи немає, тому поспішайте забронювати класні поверхи та планування :) Дешевше житло тільки в Вінниках, або всяких там Глобус парках. Як на мене, то Леополь виглядає як "конфєтка", тому треба брати)))

Зображення
sailed

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 10 бер, 2018 22:07

sailed Можете скинути план своєї хати в Левах? Планування хочу подивитися. І в Леполі теж. Скільки зелені чистоганом витратили?
Востаннє редагувалось Козак-характерник в Суб 10 бер, 2018 22:13, всього редагувалось 1 раз.
Козак-характерник
2

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 10 бер, 2018 22:12

Козак-характерник написав:Ми бачимо такі світові тенденції. Перше – те, що раніше, протягом сотень років, створювало великий вплив на життя людей, на політику, економіку, через що були війни, – це гроші, промисловий капітал, економічні та природні ресурси на сьогоднішній день мають все менший вплив. Темпи зростання, які ми бачимо, наприклад, у Кремнієвій долині та інших місцях.

Кремниевая долина — всё. Так говорит сама Кремниевая долина
В феврале 2018 года журналист NYT Кэвин Руз путешествовал по Среднему Западу США в компании венчурных капиталистов. Маршрут пролегал через Огайо, Мичиган и Индиану с остановками в пяти городах. Сам тур организовали для знакомства кремниевых инвесторов с местными чиновниками, а также многообещающими стартапами из недооцененных регионов.

В какой-то момент Руз заприметил любопытную вещь: к концу тура представители элиты Долины во всю скролили сайты аренды в поисках бюджетных домов в Детройте и Саут-Бенде, фантазируя о том, чтобы сюда перебраться. Сегодня многие считают, что Кремниевая долина вырождается.

«Если бы не дети, я бы точно переехал. Тут могла бы быть действительно сильная экосистема», — сказал партнер Founders Fund Циан Банистер.

«Сан-Франциско мне уже надоел. Такой дорогой, такой перегруженный, и честно говоря, хорошие возможности можно найти и в других местах», — вторил основатель High Ridge Venture Partners атрик МакКенна.

Помимо дома в Сан-Франциско, он также владеет недвижимостью в Лос-Анжелесе, и заявил, что поездки за пределы Залива открыли ему глаза на жизнь снаружи технологического пузыря.

«Каждый первый человек в Сан-Франциско говорит об одном и том же, будь-то «Ненавижу Трампа» или «Подамся в биткоин и блокчейн». Это худшая сторона социальной сети», — говорит МакКенна.

Эти инвесторы — не единственные, кто разочаровался в Долине. Некоторые IT-селебрити также заигрывают с идеей покинуть ее. А все из-за непомерных цен на жилье — дома в пригороде настолько дорогие, что даже миллионеры здесь чувствую себя средним классом.Иных раздражает эгоцентричность, свойственная кремниевым деятелям. Похоже, успех слишком сильно ударил Долине в голову.

«У некоторых инженеров в Долине самые большие в мире эго. Если им не предоставят их кофе, завтраки и бесплатную химчистку, они уйдут. Между тем как здесь люди голодные», — заявил конгрессмен Кремниевой Долины Мистер Кханна на заседании с чиновниками в Янгстауне.

Да и вообще, возникает такое чувство, что инновации происходят не здесь — а где-то в других краях.

Недавно миллиардер Питер Тиль наделал шуму в Долине своим заявлением, что он навсегда переезжает в Лос-Анджелес. И его инвестиционные средства — вместе с ним. Сан-Франциско Тиль назвал «токсичным», а посему отправился на поиски города с большим интеллектуальным разнообразием.

Также недавно Долину раскритиковал Майкл Моритц, миллиардер и основатель Sequoia Capital. Он заявил Financial Times, что она стала медленной и испорченной из-за своего успеха, и что политические и социальные споры все чаще отвлекают ее завсегдатаев от работы над инновациями.

Исход пока не масштабный, но за последние три месяца 2017 года Сан-Франциско потерял больше резидентов, чем любой другой город. В исследовании компании Edelman говорится, что 49% жителей Залива и 58% миллениалов рассматривают переезд. На этом фоне сильно подскочили цены на аренду трейлеров по направлению Сан-Хосе — Лос-Анджелес (до $2000, в остальных направлениях цена не превышает $100).

Google, Facebook и другие гиганты подливают масла в огонь, открывая офисы за пределами Долины — в Боулдере, Колорадо или Бостоне. Таким образом они надеются привлечь новые таланты из университетов с сильной экспертизой в AI и беспилотных технологиях, например в Питсбурге и Энн Арбор. А заодно удовлетворить запросы калифорнийских сотрудников, которые хотят переехать.

https://ain.ua/2018/03/10/kremnievaya-dolina-vsyo
Грйс-мэн

Заблокований
Подякував: 321 раз.
Подякували: 171 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 10 бер, 2018 22:15

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

Козак-характерник - Я в зелені все не тримаю, а з цими курсовими гойдалками взагалі як то рахувати :)
На сайті (у Левів міста) в них є всі планування. А ціни за метр, доречі, на 1,2,3к однакові. Не знаю чому так.

У Леополя планування гірше, мабуть тому що дизайн зовні цікавіше. Але кімнати вузькі, непрактичні. Планування не хочу кидати, то вже взагалі буде якийсь деанон =)
sailed

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 10 бер, 2018 22:20

sailed ну в гривні скільки? І киньте з сайта планування саме Ваших хат. І які поверхи? Вид з вікна який?
Козак-характерник
2

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 10 бер, 2018 22:22

sailed написав: Планування не хочу кидати, то вже взагалі буде якийсь деанон =)

Перекладіть..?? :shock: Що таке деанон?
Козак-характерник
2

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 10 бер, 2018 22:24

Козак-характерник написав:sailed ну в гривні скільки? І киньте з сайта планування саме Ваших хат. І які поверхи? Вид з вікна який?

А навіщо то вам? Ціни перемножте 73 на 16300.
Вигляд трохи у двір, трохи на зовні.
sailed

Профіль

#<1 ... 100101102103104 ... 1054>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Хомякоид і 2 гостей