Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Козак-характерник написав:На мій смак, душа лежать наразі до новобудов від Еко - дім на Стрийській чи на тій же вулиці від Креатор буд. Але ще не визначився
...там десь недалеко в тих краях Леополь Таун, щось дууууже дешево рекламують? - не цікавились ним?
цей будинок https://dom.ria.com/ru/realty-prodaja-d ... 61033.html що хтось на OLX вже знаходив, на початку коштутвав 120тис. Ну може не саме цей, але в цьому ж локейшині. От цікаво, за скільки його можна було б здавати. Я вже думав таке купити, здати, а самому зняти квартиру у Львові. Бо я якраз мав у дупі ставати розвозкою своїм близьким.
Востаннє редагувалось fis в Суб 10 бер, 2018 17:26, всього редагувалось 1 раз.
Долярчик написав:...то що, шановне панство, що робите цього року з нерух.: 1) купуєте? 2) продаєте? 3) записуєтесь у "почекуни" і чекаєте у : вал-депо/грн-депо/, чи прокручуєте скирду в.... Ваш варіант...?
Я вирішив ще раз зіграти у це казіно, та купив 3к у повітрі плюс підземний паркінг, бо без нього вважаю інвестицію неповноцінною.
Долярчик написав:..... а ті, що порядні, то чогось не всі ГОРЯТЬ БАЖАННЯМ поділитись успіхом!
это потому, что ты спрашиваешь. кому хочется с дурнем связываться? спросил бы вменяемый человек - обязательно поделились бы. как с тебя поговорка писана: «Дайте воды попить, а то так есть хочется, что переночевать негде!»
Долярчик написав:..... а ті, що порядні, то чогось не всі ГОРЯТЬ БАЖАННЯМ поділитись успіхом!
это потому, что ты спрашиваешь. кому хочется с дурнем связываться? спросил бы вменяемый человек - обязательно поделились бы. как с тебя поговорка писана: «Дайте воды попить, а то так есть хочется, что переночевать негде!»
Проблема в тому, що хлоп хоче отримати цінну інформацію безплатно. А за науку варто платити)))) Тут була цікава оповідь про невихованого пана, який брав гроші у борг і не віддавав своєчасно. Доки його не навчили, як себе вести. І він вельми дорого заплатив))))
Долярчик написав:а ті, що порядні, то чогось не всі ГОРЯТЬ БАЖАННЯМ поділитись успіхом!
З яких радощів поважні пани мусять ділитись інформацією з лінивим хлопаком???? Най працює руками і думає головою)))
Востаннє редагувалось Frant в Суб 10 бер, 2018 17:38, всього редагувалось 1 раз.
Так і є... фото на Гуглі застаріле, правда... там все суттєвао змінилося...
Сьогодні лежав на пляжу та несподівно в голову прийшла неймовірна ідея... Про гроші... Лежав та рахував... Щось інтересне получається... Ще обдумаю і напишу.
ЛЬВІВСКО-ТУРЕЦЬКА НЕСПОДІВАНКА
(роздуми про гроші, що падають ніби-то у Львові, але над морем)
Епіграф: "Єдиний факт беззаперечний: совкошлак поступово йде в тартарари..." (Козак-характериник. Книга спогадів. В 10-ти томах. Видавництво "Бізнесова думка", Львів, 2018)
(текст буде сьогодні ввечері: дуже реально занятий. Тільки встиг кави випити і вже знов бігти)
Востаннє редагувалось akurt в Суб 10 бер, 2018 17:42, всього редагувалось 1 раз.
Долярчик написав:..і тут, я нічого і не збираюсь заробити, лише набратись досвіду від поважного панства...... яке, я думав, буде більш охоче ділитись своїми успіхами/перемогами.... ... наприклад ЧЕСНО і ЧІТКО написати: - так, мені пощастило одружитись на багатій... - так, мені прийшов спадок квартира(або й дві) - так, я був при певній посаді і брав хабарі... - так, я гарував на заробітках і ЧЕСНО заробив... - так, я займася чимось ризикованим і нелегальним, і тому тепер я на коні... - так, я......... - ваш варіант!
Чому би пану Долярчику не купити губозакатувальну машинку? Вона йому стала би у нагоді!
Долярчик написав:Yuri_T ...не пиши мені! ... і взагалі, тут.....
Який нетерпимий хлоп! Не дозволяє себе критикувати)))
fis написав:цей будинок https://dom.ria.com/ru/realty-prodaja-d ... 61033.html що хтось на OLX вже знаходив, на початку коштутвав 120тис. Ну може не саме цей, але в цьому ж локейшині. От цікаво, за скільки його можна було б здавати. Я вже думав таке купити, здати, а самому зняти квартиру у Львові. Бо я якраз мав у дупі ставати розвозкою своїм близьким.
Профіт буде більший, якщо на ці гроші купити декілька менших квартир, а жити там, де живете
sailed написав:Я вирішив ще раз зіграти у це казіно, та купив 3к у повітрі плюс підземний паркінг, бо без нього вважаю інвестицію неповноцінною.
А скільки коштує метр повітря? паркінг бонусом до 3-кім не пішов?
Долярчик! Я малолєткою в 90-і продавала в Польщі біля Гданська на базарі китайський ширпотреб, кришталь із заводу Райдуга, гудзики, тапочки, які клеїла сусідка-партнерка по "бізнесу", і мешти з якоїсь "бази" у Львові. Пам'ятаю, як якось за 2 дні ми продали щось триста пар однакових (!) жіночих мештів-мокасинів. Одного фасону! - Зараз таке можливо? 41й розмір брали навіть чоловіки. Основними покупцями були німці, які безвізово ходили через кордон до Польщі, як наші зараз, а платили німецькими марками. Але то мені не допомагає зараз.
От читаю форум, і бачу можливість просто міжнародної співпраці: От пан akurt продав всю нерухомість у Львові, отримав 150 штук зелених і не лишив їх в порожній хаті, а поїхав в офшор платити податки. Гріється на сонечку, і думає вже котрий день: як потратити ті 150 штук. Долярчик - та запропонуйте пану akurty інвестувати у Ваш бізнес, чи якось пів-на-пів, чи запропонуйте вигуляти його бідолашного собаку, чи проконтролювати робітників, які обраховують, чи просто за рекламу тут, на "вашій" гілці, чи продати трохи того стрийського паркету. Та людина хоче потратити гроші! За ідею не дякуйте! Мені вистачить вишневої настоянки.
akurt написав:Так, некогда, жена клубнику помыла, зовет...
fis написав:цей будинок https://dom.ria.com/ru/realty-prodaja-d ... 61033.html що хтось на OLX вже знаходив, на початку коштутвав 120тис. Ну може не саме цей, але в цьому ж локейшині. От цікаво, за скільки його можна було б здавати. Я вже думав таке купити, здати, а самому зняти квартиру у Львові. Бо я якраз мав у дупі ставати розвозкою своїм близьким.
сумніваюсь, що хтось захоче орендувати будинок у Брюхах для проживання, хіба для малолєток під бух-трах, але з тої хати за короткий час хіба повний швах буде