Бо для себе взяв. Сорі, мабуть це трохи офтоп, бо тема гілки про Оренду. Але Якось ця гілка жива, цікаво було подискутувати, описати переваги, які я бачу в тому районі.
|
|
![]() .. всі чекають: "як Петрик П'яточкін слоненят рахував" (с)...сьогодні, напевно, більшість форумчан не ляже спати, до-поки пан Акурт не напише свій твір/оповідання/навколосвітню мандрівку.......... довкола глобуса із пляшкою коньяка і кубинською сигарою
![]() ![]() sailed Трьоха для себе у Левах. А в Леополі під оренду скільки кімнат?
![]() Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!Sailed, здача 4 квартал? Розтермінування тільки до здачі?
Sent from my iPhone using Tapatalk ![]() Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!Леополь 1к. Сонячна, гарна, сухенька =)
Ось чекаю ще на БЦ біля іпподрому - щоб той райончик скоріше розбудовувався. Пан долярчик - придивіться до цього ЖК, мені здається це найоптимальніше місце по ціні/геолокації. ![]() я думав двуха......
Востаннє редагувалось Долярчик в Суб 10 бер, 2018 23:02, всього редагувалось 1 раз.
![]() Страх Божий!
Вартувало мені у справах відлучитися... 10 сторінок наклапали пани... ніколи й почитати...
Та є газ. Вже людей підключили - першого на 23 лютого... Світло там давно є... Мене раз здивувало таке, я повертався із Польші... 18 січня 2017 року... ніч... Щось була друга ночі - їду по трасі в напрямку Львова - раптом - ліс світиться... тобто з окружної - дорога у ліс - ліворуч від Фуджикури - стовби нові, світильники новомодні - не знаю, як правильно називаються - світлодіодні чи що... Інтернет - по стовбах іде - оптіка... Не повірете - я не очикував таке побачти - друга ночі - ліс - зимно - сніг - дорога як на свято - (!!!) - звернув та проїхав у середину... Моя дружина не працює з дня народження останнього з моїх синів. Все ОК. Перехрещуся... До цього працювала в підрозділі групи Приват головним бухгалтером. Так що політ нормальний. На 8 Березня дружина - як і я - були за кордоном. Не до вина. Так що хвилювання даремні. Востаннє редагувалось akurt в Суб 10 бер, 2018 23:05, всього редагувалось 2 разів.
|
|