Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 99100101102103 ... 1054>
Повідомлення Додано: Суб 10 бер, 2018 19:36

Lambada написав:
  sailed написав:Я вирішив ще раз зіграти у це казіно, та купив 3к у повітрі плюс підземний паркінг, бо без нього вважаю інвестицію неповноцінною.

А скільки коштує метр повітря? паркінг бонусом до 3-кім не пішов?

По 16300. Ні, паркінг +200 тис (але на паркінг розтермінування на рік, перший внесок 30 відсотків).
Вийшло недешево, але все відносно. Якщо шукати варіанти з підземними паркінгами - то за цю ціну майже немає нічого пристойного.
sailed

Подякував: 35 раз.
Подякували: 160 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 10 бер, 2018 19:55

...шах і мат! (с)

Lambada написав:
  fis написав:Біля Фуджикури це напевно мова йшла про оцю галявину
https://www.google.com.ua/maps/@49.8612 ... !1e3?hl=en

Там до лісу світло-газ треба тягнути мабуть

fis написав:цей будинок
https://dom.ria.com/ru/realty-prodaja-d ... 61033.html
що хтось на OLX вже знаходив, на початку коштутвав 120тис. Ну може не саме цей, але в цьому ж локейшині.
От цікаво, за скільки його можна було б здавати.
Я вже думав таке купити, здати, а самому зняти квартиру у Львові. Бо я якраз мав у дупі ставати розвозкою своїм близьким.

Профіт буде більший, якщо на ці гроші купити декілька менших квартир, а жити там, де живете

sailed написав:Я вирішив ще раз зіграти у це казіно, та купив 3к у повітрі плюс підземний паркінг, бо без нього вважаю інвестицію неповноцінною.

А скільки коштує метр повітря? паркінг бонусом до 3-кім не пішов?

Долярчик! Я малолєткою в 90-і продавала в Польщі біля Гданська на базарі китайський ширпотреб, кришталь із заводу Райдуга, гудзики, тапочки, які клеїла сусідка-партнерка по "бізнесу", і мешти з якоїсь "бази" у Львові. Пам'ятаю, як якось за 2 дні ми продали щось триста пар однакових ) жіночих мештів-мокасинів. Одного фасону! - Зараз таке можливо? 41й розмір брали навіть чоловіки. Основними покупцями були німці, які безвізово ходили через кордон до Польщі, як наші зараз, а платили німецькими марками. Але то мені не допомагає зараз.

От читаю форум, і бачу можливість просто міжнародної співпраці:
От пан akurt продав всю нерухомість у Львові, отримав 150 штук зелених і не лишив їх в порожній хаті, а поїхав в офшор платити податки. Гріється на сонечку, і думає вже котрий день: як потратити ті 150 штук.
Долярчик - та запропонуйте пану akurty інвестувати у Ваш бізнес, чи якось пів-на-пів, чи запропонуйте вигуляти його бідолашного собаку, чи проконтролювати робітників, які обраховують, чи просто за рекламу тут, на "вашій" гілці, чи продати трохи того стрийського паркету. Та людина хоче потратити гроші!
За ідею не дякуйте! Мені вистачить вишневої настоянки.

akurt написав:Так, некогда, жена клубнику помыла, зовет...

Ваша дружина 8 березня гарно відсвяткувала? з вином?
https://www.youtube.com/watch?v=xYk4aCkRrzs

... люто-люто плюсую!!!
- ну то Ламбада! - кров з молоком полита коньяком :mrgreen:
... то тільки з-за Вашой переписки з паном Акуртом ВАРТУВАЛО створити цю гілку! :mrgreen:..... а відео підібрали, ну просто ЖЕСТЬ!!! :mrgreen:
.... хочу щеееееее!!! :mrgreen:

п. с.... пане Акурт - ваш хід!(і теж чекаємо на відео!) :D
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 10 бер, 2018 20:24

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

Frant написав:Не дозволяє себе критикувати)))

...та критикуйте, скільки влізе! - головне не опускайтесь до образ!(не впадіть обличчям в болото!)
Долярчик

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 10 бер, 2018 20:29

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

sailed написав:По 16300. Ні, паркінг +200 тис (але на паркінг розтермінування на рік, перший внесок 30 відсотків).
Вийшло недешево, але все відносно. Якщо шукати варіанти з підземними паркінгами - то за цю ціну майже немає нічого пристойного.

.. забудовника в студію! — точнішше, назву ЖК?

...і це трьохкімнатна, чи три однухи?
Долярчик

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 10 бер, 2018 20:46

Долярчик написав:
  sailed написав:По 16300. Ні, паркінг +200 тис (але на паркінг розтермінування на рік, перший внесок 30 відсотків).

.. забудовника в студію! — точнішше, назву ЖК?

...і це трьохкімнатна, чи три однухи?

Трьоха. Леви міста. Можете кидати гнилими помидорами в мене, але кращого я нічого не знайшов, тобо не вистачило би грошей.

Фактори, за якими я придбав:

- в радіусі 1-2 км 5 шт великих галер (Елекс, Інтеліас, Symphony Solutions, Sigma Software, і навіть чув що у Софт Серва також вже там є офіси) плюс ще купка невеличких, назв не знаю, але вони там точно є в тому БЦ де Інтеліас сидить.

- зовсім недалеко будують два айті парки, до яких на велосипеді 10 хв.

- інфраструктуру вул Наукова вважаю розвиненою, однаково близько на авто до Кінг Кросу, та Вікторії Гарденс, є велодоріжки, кафешек поки що мало, ну і фіг з ними. Взагалі Наукову можна вважати львівською silicon valley, є ще аналогічне скопчення айтішників в залізничному районі (там де епам) але то місце як на мене дуже жахливе та я щиро бажаю фірмам з того району скоріше звалити з тих трущоб в нові БЦ які вже в розробці в інших районах.

- За левами міста ще один офісник плюс ЖК в проекті, тобто то місце не буде виглядати промкою, як зараз виглядає.

- Перша черга ЖК вже збудована, навіть вже живуть люди. Тобто я взяв повітря, але теоретично там вже половина придомової території готова.

- Дитячий садок прям під домом. Тобто це не міфічний садок, а є вже реальні люди, які інвестують в нього (2 чи 3 поверхи садка вже збудовані, обіцяють в вересні запуск, навіть вже черга майже заповнена - але не вірю якщо чесно що так швидко дороблять), це мережа садків Happy (чи якось так - кому треба, загугліть)

Звісно, є і мінуси, це загазованість та мурашник. Але зважив всі за і проти, і плюсів побачив більше. Квартиру взяв якомога далі від того адового перехрестя. Якось так, можливо щось упустив, якщо шо - доповню як пригадаю.
sailed

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 10 бер, 2018 21:03

sailed
...нє, ну нормально по локації, а це ГОЛОВНЕ!
...мінус - той що Ви назвали - мурашник! - так, ще й конкуренція шалена буде! - там, мабуть, багато панів взяли під оренду :roll:

.... а не взнавали, скільки там коштує метр комерції?

....і дають там якесь розтермінування?

... і чому трьоха, а не однуха, ну чи хоча би двуха?
Долярчик

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 10 бер, 2018 21:19

Долярчик написав:sailed
...мінус - той що Ви назвали - мурашник! - так, ще й конкуренція шалена буде! - там, мабуть, багато панів взяли під оренду :roll:

Нажаль не взнавав. Але комерція також має шалений попит. Коли були гроші, то теж думав взяти шось таке в Леополь тауні, ну так пекареньку якусь, чи кофейню відкрити, щоб і для душі і для життя було. Але всю комерцію розібрали дуже швидко, я коли питався, то друга черга ще навіть 8 поверха здається не було, а комерцію вже всю розібрали. Але там рахуйте локація гірше. А в Левах думаю попит ще більше під комерцію. Тому не витрачайте час, розберуть, якщо вже не розібрали :)

Доречі, там вся комерція що вже є - якась "непродуктова". Немає ні магазинчика, ні кафешки. Тому пишу що є незаповнена ніша, може хтось якраз шукає таку нішу :)
В Оселі зла навпаки, з цим перекос, купа кафе, салонів краси, 4 шт здається продуктових. Перебор як на мене :)
sailed

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 10 бер, 2018 21:23

Долярчик написав:
  Козак-характерник написав:На мій смак, душа лежать наразі до новобудов від Еко - дім на Стрийській чи на тій же вулиці від Креатор буд. Але ще не визначився

...там десь недалеко в тих краях Леополь Таун, щось дууууже дешево рекламують? - не цікавились ним?

Цікавився. Зовні гарно виглядає, але не цегла.
Козак-характерник
2

Подякував: 2245 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 10 бер, 2018 21:30

sailed написав:
  Долярчик написав:sailed

Нажаль не взнавав. Але комерція також має шалений попит. Коли були гроші, то теж думав взяти шось таке в Леополь тауні, ну так пекареньку якусь, чи кофейню відкрити, щоб і для душі і для життя було. Але всю комерцію розібрали дуже швидко, я коли питався, то друга черга ще навіть 8 поверха здається не було, а комерцію вже всю розібрали. Але там рахуйте локація гірше. А в Левах думаю попит ще більше під комерцію. Тому не витрачайте час, розберуть, якщо вже не розібрали :)

Доречі, там вся комерція що вже є - якась "непродуктова". Немає ні магазинчика, ні кафешки. Тому пишу що є незаповнена ніша, може хтось якраз шукає таку нішу :)
В Оселі зла навпаки, з цим перекос, купа кафе, салонів краси, 4 шт здається продуктових. Перебор як на мене :)

...та під продукти, там напевно вже давно викупили і...... вичікують трохи заселення ЖК, а вже потім точно появиться там мінімаркет "Близенько" чи "Вопак" чи ще щось подібне...... - і тоді я, чи Ви, чи інший якийсь пан, який там відкрив свій магазин продуктів, буде сосати чупса :mrgreen:
Долярчик

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 10 бер, 2018 21:32

sailed написав:Трьоха. Леви міста. Можете кидати гнилими помидорами в мене, але кращого я нічого не знайшов, тобо не вистачило би грошей.

Кидати томатами не буду. :) Сам приглядався. Цегла, інфраструктура поруч - позитив. Єдине, що відштовхнуло - загазованість. До речі, там забудовник ремонт під ключ пропонує.Не цікавилися тим? Скільки коштуватиме таке задоволення? Чи рукожопів найматимете? :P
Козак-характерник
2

Подякував: 2245 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

#<1 ... 99100101102103 ... 1054>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей