Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 109110111112113 ... 1054>
Повідомлення Додано: Нед 11 бер, 2018 22:09

я стільки не вип'ю!))

Lambada написав:
  Долярчик написав:..глянув договір

а як той пункт звучить? про похибку щось є?

.... ой, тут(в договорі) дали якусь формулу, що "без півлітри - не розберешся"! :mrgreen:
... то, що вичитав, що якщо буде більше 5ти м2, то я буду платити лише за 5ть м2...... і протягом 5ти календарних днів...... і до підписання основного договору...

п. с..... ще щось пише:.... скоригована площа балкону на коефіцієнт 0,3; лоджії на коефіцієнт 0,5 яка буде встановлена замірювачем......... і вказана у тех-паспорті...
п. с. 2....про похибку - не знайшов!
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 11 бер, 2018 22:27

Lambada написав:пане akurt, Вам невістки часом не треба? :idea:

Треба.
Реально.
Болюче питання. Не жартую.
Я, як купив собі перше в житті авто - Lada 1200s - ту проблєму із жінкою відразу почав вирішувати якось без зайвих напружень - садив в автівку - не жартую - 3 (три) студентки - і у ліс, на Дніпро...
Тому, як в ці дні єдиний із моїх ще не жонатих - нежонатий син - в мене тільки сини - Слава Богу - захотів Мерса клас С300 - я не вагаючись погодив те питання.
Мерс білого коліру.
Востаннє редагувалось akurt в Нед 11 бер, 2018 22:30, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Подякував: 4005 раз.
Подякували: 1447 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Нед 11 бер, 2018 22:28

скління балконів - зло, чи ДОБРО(тепло)?

Lambada написав:Той виступ на 40 см для того, щоби звідтам дуло

....та засклю я його повністю!... от тільки з-за того виступу потрібно буде боки домуровувати :evil:...... та в договорі чітко прописано, що "права на фасад належать бла-бла-бла-архітектору чи комусь там - не пам'ятаю... :mrgreen: і що зміну фасаду, чи шкління балконів потрібно узгоджувати :!: з управлінням(напевно з ОСББ, яке вже на той час має бути)

п. с....... на Київській гілці мене закидали за це камінням, що я хочу склити балкон...... - а я їм пояснюю: нахолєру мені ВІДКРИТИЙ балкон в 5м2? — щоб вітер ЗАДУВАВ і сніг ЗАСІКАВ.... і тепло втікало???

... так, погоджуюсь, що краще, щоб всі однаково засклили, а не врізнобой........але, щоб їх залишити незаскленими - я КАТЕГОРИЧНО ПРОТИ!
Долярчик

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 11 бер, 2018 22:29

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

Долярчик написав:1) - так перепланування зробити трішки ПІЗНІШЕ, після того, як переміряють(це здається, після присвоєння поштової скриньки/номера)
2) - а перегородки(які я і буду робити) можна зробити не з блоків, чи цегли... - а з двох листів ДВП!

Трішки пізніше, то якщо здадуть вчасно. Як правило, джамшути затягують задоволення, інвестори спішать почати ремонти. Ви головне терпінням запасіться.
Спершу треба визначити: врівень лоджія чи все таки випирати має:
https://www.youtube.com/watch?v=XROWIRviWEk&t=29s

Мені здається, що для перегородок треба брати OSB плиту, а не ДВП, вона додає ще й теплоізоляції. Цікаво, чи на Стрийському паркеті виготовляють такі плити. Мабуть, тільки дубовий паркет.
Ще я чула про гіпсові панелі для міжкімнатних перегородок - здається, то в Авалоні і пропонували. А шумоізоляцію треба робити по всьому периметру хати, навіть якщо то забере площу.
  akurt написав:Не рекламую, а рекомендую взяти паркет прямо в цеху в Стрию - в 2016 році мені укладання разом із материалами і роботою обійшовся в 1000 гривень квадрат, це при тому, що досточки довжиною 700 (!!!) мм.

Давайте визнаємо, що дерев'яний бізнес непростий.
Нові умови, впровадження чіпів, ріст вартості комуналки по промисловому тарифу.
Це настільки складно, що його не тільки рекомендувати складно, ним займатися складно. Але на все є свій покупець.
Брати дубовий паркет для квартири, щоби здати її в оренду дорого?
Та й зрештою, для чого їхати у Стрий, якщо у Львові, за масивом Пасічний, ближче до Іскри, виготовляють дубовий паркет, який з встановленням коштує 900-950 грн. Різниця в 50-100 грн/метр - то бонус за рекомендації тут?
Востаннє редагувалось Lambada в Пон 12 бер, 2018 04:45, всього редагувалось 1 раз.
Lambada

Подякував: 51 раз.
Подякували: 68 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 11 бер, 2018 22:32

Долярчик написав:
  Lambada написав:. І ще доплачуєте за те, що переплановуєте.
Чи якщо берете ті ж 50 метрів з лоджією. Переплановуєте - зносите перегородки лоджії, площа збільшується від початкової, тому доплата на площу перегородок. Плюс якщо лоджію рахують з коефіцієнтом 0,5 після перепланування її можуть навіть порахувати як житлову площу - але все залежить.

akurt написав:Висновок: берете квартиру під здачу - не робіть ніяких перепланувань.
Пройде час - захочете продати - теж менше клопоту і грошей

...відповідаю обом:
1) - так перепланування зробити трішки ПІЗНІШЕ, після того, як переміряють(це здається, після присвоєння поштової скриньки/номера)
2) - а перегородки(які я і буду робити) можна зробити не з блоків, чи цегли... - а з двох листів ДВП! - давши в середину шумоізоляційну плівку(вона десь 0,5-1см товщиною).... - то і пізнішше небуде ЖОДНИХ проблем при продажі(бо я читав, що якщо стіна не мурована, то вона ніби, і стіною не рахується.... тобто, не рахується, що ви зробили ПЕРЕПЛАНУВАННЯ!) :D

Если вы не меняете границы санузла и несущих стен,то у заканивать это уже не надо! Читайте законодательную базу! И не слушайте тех,кто ставит диагнозы,не имея при этом ни какой квалификации!
sinus

Заблокований
Подякував: 15 раз.
Подякували: 287 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 11 бер, 2018 22:34

"Сватання на Гончарівці")))

Lambada написав:пане akurt, Вам невістки часом не треба? :idea:

...ще було додати: "або коханки?" :wink:
Долярчик

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 11 бер, 2018 22:37

Ні, пані Lambada, дубовий паркет я поклав у квартирі для себе - і не жалкую - в батьківській хаті - теж дубовий паркет - І я писав - для орендарів я поклав німецький ламінат - брав по акції в Пасіках-Зубрицьких.
Я не знаю, хто і як там продає паркет у Львові - не розумію, з чого його можуть тут робити - але я їхав із Мукачевого і вмовив жінку заїхати в цех паркету в Стрию - просто закохався в те, і в людей, бо мене водили поміж станками - і я сам дивився, як виробляється та сортується паркет...
Тому я - прихільник тільки натурпродукта ДЛЯ СЕБЕ із Стрия.
Ходжу по квартирі у Львові босим ногами по дубовому паркету та "балдєю"...
Точніше, ходив... Бо мене зараз у Львові немає...
Востаннє редагувалось akurt в Нед 11 бер, 2018 22:43, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: Нед 11 бер, 2018 22:41

Lambada
... та я якраз і роздумую над осб і двп :D
Долярчик

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 11 бер, 2018 22:44

Боже правий, а це що таке?
Це жаби чи лелеки?

Дуже сподобалося... смівся до сліз...
  Lambada написав:Той виступ на 40 см для того, щоби звідтам дуло.
Востаннє редагувалось akurt в Нед 11 бер, 2018 22:48, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: Нед 11 бер, 2018 22:49

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

Долярчик написав:... та я якраз і роздумую над осб і двп

При мінімальних коливаннях долара ціна осб плити, десятки, в епіцентрі змінилася з 175 грн на 276 грн.
Але про це вже була мова раніше.

akurt, це про анекдот про тещу.
У тещі має бути два зуба: один - щоби болів, а другий - зятю пиво відкривати :mrgreen:

Реально, воно на малюнку кльово виглядає, але в реальності ВРОВЕНЬ ВИПЕРАТЬ - то будуть впроваджувати джамшути і равшани, двокамерними склопакетами (якщо лоджія)...
А як то Долярчик, хату взяли і не знаєте - що взяли - балкон чи лоджію?
Востаннє редагувалось Lambada в Нед 11 бер, 2018 22:58, всього редагувалось 4 разів.
Lambada

Подякував: 51 раз.
Подякували: 68 раз.

Профіль

#<1 ... 109110111112113 ... 1054>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Google Adsense [Bot] і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор