Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 127128129130131 ... 1055>
Повідомлення Додано: Сер 14 бер, 2018 12:23

А чого Ви вважаєте "Метгал" - пройдисвітами? - я там особисто знаю і володарів, і весь менеджмент продажів:[/b]
- наскільки я знаю - найвища у Львові якість будівництва - це мені не одна бригада будівельників говорила.
- і ще секретний факт: самі володарі Метгалу живуть в будинку 7 - це третій від Стрийської - будинок помаранчового коліру. Це про щось говорить, якщо сам забудовник ОСОБИСТО живе в будинку комплексу "Новий"???

sailed написав:п.с.
Але хочу зазначитий єдиний мінус (і для мене суттєвий) того району - відсутність підземних паркінгів (бо гелологія не дозволяє).

Я думаю, Ви знов помиляєтеся:
- у ЖК новий - величезні НАЗЕМНІ паркінги для всіх мешканців - паркінги розмічені, прибираються, і зовсім безкоштовні, за парканом вони і із шлагбаумами. Електронні ключі від паркінгів у всіх мешканців. І це все безкоштовно.
- у ЖК "Арена" - це той самий забудовник, що і "Новий", - є підземні паркінги і зараз виставлені на продаж - будь ласка, купуйте... http://www.novyy.lviv.ua - є інформація.
- на тому фото, що Ви виставили - ліворуч - правильне фото ЖК "Арена" - а праворуч - мабуть, з фотошопу як мрія. Ліворуч кольори вірні - там все так і є. .
Востаннє редагувалось akurt в Сер 14 бер, 2018 16:29, всього редагувалось 3 разів.
akurt

Подякував: 4009 раз.
Подякували: 1452 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Сер 14 бер, 2018 12:29

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

І знову знайомий таунхауз у Брюховичайх! Але вже під оренду :) просять 1000 баксів на місяць!
https://www.olx.ua/obyavlenie/orenda-ko ... 13e32f247c
fis

Подякував: 13 раз.
Подякували: 36 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 14 бер, 2018 12:35

akurt написав:- на тому фото, що Ви виставили - ліворуч - правильне фото ЖК "Арена" - а праворуч - не знаю, звідки то взяли. Ліворуч кольори вірні - там все так і є. Так що фото ваше зовсім незрозуміле, поясніть, якщо можна...

Шо значить "не знаю звідки взяли". Я сам намалював по вашому?

Зображення

І до чого тут кольори? Відкрийте фото що я вище виклав і подивіть форми балконів. Ви не бачите різниці?
Востаннє редагувалось sailed в Сер 14 бер, 2018 12:36, всього редагувалось 1 раз.
sailed

Подякував: 35 раз.
Подякували: 160 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 14 бер, 2018 12:35

В мене посилання на оголошення на ОЛХ, яке надано вище - не відкривається...
Але якщо лЮде хочуть 1000 долярів на місяць за Таунхауз - треба хлопати у долоні та відкорковувати шампанське!
(ой і битимуть мене за згадування слово "шампанське" - люде на те не мають грошей, а я так необережно згадав таке слово...)...
Востаннє редагувалось akurt в Сер 14 бер, 2018 16:32, всього редагувалось 2 разів.
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: Сер 14 бер, 2018 12:40

Акурт? Вы издеваетесь?
Сначала ЖК Арена продается под видом таких вот рендеров, как я привёл на картинке. В итоге рендер не соответствует действительности. О чём тут ещё можно спорить? Вы не видите разницы совсем?

Зображення
sailed

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 14 бер, 2018 12:42

Я не издеваюсь - слева фрагмент фото дома ЖК Арена. Как раз видны треугольные балконы.

Я имел ввиду именно то, что написал - на том первом фото, что Вы выставили - слева - реальное фото реального объекта, я только это и имел ввиду, справа - я так и написал, не знаю, вероятно фото из рекламного проспекта.
Нужно при покупке уточнять.
Например, сейчас у них строится второй дом из комплекса и видно, что и первый, и второй в реальности не такие как на картинках, которые создавал мечтатель.
Думаю, что рекламный проспект с одной стороны и реальные чертежи и объект в натуре - разные вещи.
Востаннє редагувалось akurt в Сер 14 бер, 2018 16:35, всього редагувалось 2 разів.
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: Сер 14 бер, 2018 12:44

...і ще, пан Акурт помилився, що Я вже цього літа буду робити ремонт...
Ремонт буду робити наступної весни, бо тоді дадуть доки на руки!

п. с..... і ще для всіх: тпм говорилось ранішше про коректність цін, тож як маєте час, пошукайте ціни на квартири навпроти мого будинку(Лайт) в ГОТОВОМУ Екодомі: там один будинок зданий щось приблизно два роки тому, а другий - рік тому(приблизно, бо пишу по пам'яті)
.... яз знайдети ціни, то кидайте їх сюди! - будемо порівнювати, аналізувати, дискутувати))
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 14 бер, 2018 12:46

akurt написав:- у ЖК "Арена" - це той самий забудовник, що і "Новий", - є підземні паркінги і зараз виставлені на продаж - будь ласка, купуйте... http://www.novyy.lviv.ua - є інформація.

І де там сайті інформація про підземні паркінги?
sailed

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 14 бер, 2018 12:49

akurt написав:Я не издеваюсь - слева фрагмент фото дома ЖК Арена. Как раз видны треугольные балконы.

Справа - я не знаю, что это за сарайчики, но это НЕ ЖК АРЕНА.
Я не идеваюсь, я там через день собаку выгуливал, проходя по 10 000 шагов в день к стадиону, вокруг, по Вернадского и к окружной...
Сделайте проще - не постите чужие фото, сделайте свое.

Если Вы имеете ввиду, что покупаете по 700 долларов за квадрат картинки из Фотошопа и Вас обманули, принесли в упаковке другие картинки - то зря Вы так делаете.
Я имел ввиду именно то, что написал - на том первом фото, что Вы выставили - слева - реальное фото реального объекта, я только это и имел ввиду, справа - я так и написал, не знаю, что это такое.

Мда, теперь и у меня вопросы касательно адекватности персонажа Акурт - слева реально фото ЖК Арена, справа рендер, по которым продавали этот объект. Товарищ продолжает меня уверять что это фотошоп и не имеет отношения к ЖК Арена. Т.е. это я нарисовал, а потом подкинул подкинул сюда и дальше по строительным сайтам.

п.с. зачем мне ехать делать фото, я знаю как ЖК Арена выглядит, ездил там не раз. Балконы не соответствуют тем, которые были нарисованы на рендерах, и это факт.
Востаннє редагувалось sailed в Сер 14 бер, 2018 12:50, всього редагувалось 1 раз.
sailed

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 14 бер, 2018 12:49

Долярчик написав:...і ще, пан Акурт помилився, що Я вже цього літа буду робити ремонт...
Ремонт буду робити наступної весни, бо тоді дадуть доки на руки!

п. с..... і ще для всіх: тпм говорилось ранішше про коректність цін, тож як маєте час, пошукайте ціни на квартири навпроти мого будинку(Лайт) в ГОТОВОМУ Екодомі: там один будинок зданий щось приблизно два роки тому, а другий - рік тому(приблизно, бо пишу по пам'яті)
.... яз знайдети ціни, то кидайте їх сюди! - будемо порівнювати, аналізувати, дискутувати))

Ви на Чорновола купили?
Бо я щось не в темі. Там розкупляють швидко.
Ethereum

Подякував: 9 раз.
Подякували: 127 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 127128129130131 ... 1055>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей