Сейчас всё извращается...Отсутствие транша мвф в нормальном режиме привело бы к росту курса.Но в сложившихся обстоятельствах. новые эффективные придумали новые способы и рыбку съесть.Распухание овгз, наоборот снижение доллара и т д.
|
|
Re: ULANUSA: ПРОГНОЗ КУРСА ДОЛЛАРА НА 2018 ГОД (UAH/USD)За результатами проведення планових розміщень облігацій внутрішньої державної позики 20 березня 2018 року, до державного бюджету залучено 6 366 187 624,41 гривень.
П.С. Очкарик Поки втілюються в життя плани по поверненню вкраденого (частково ОВДП, приватизація, інвестиції (те ж 4 ж) і тд), часткове виведення з тіні, докапіталізація банків (давав посилання на стрестести 20-ки найбільших в 2018) і тд - не страшно. Якщо буде збій системи - тоді ой. orest
в отличие от приватизации, ОВГЗ - чистейшая спекуляция, не создающая рабочих мест, не способствующая росту ВВП и улетающая из нашей экономики при малейшем шухере. Бегство спекулянтов из России был вызван, если верить самим же российским документалистам, вообще шухером в Юговосточной Азии. А у нас таких инфоповодов на горизонте много. Re: ULANUSA: ПРОГНОЗ КУРСА ДОЛЛАРА НА 2018 ГОД (UAH/USD)Благодаря вашим стараниям я неожиданно медальку получил, честно говоря и не думал что меня это так по-детски обрадует
По теме: сегодняшне-вчерашний присест, по-моему, был легко читаем. Думаю завтра-послезавтра нальют НДСа, чтоб сделать еще один локальный пик на выходных, изображая "рынок", уровень 26.75 кажется максимальным, ну а дальше тотально вниз. И это, что скажете, может на досуге: viewtopic.php?p=4326537#p4326537 + viewtopic.php?p=4326979#p4326979 + viewtopic.php?p=4327553#p4327553 а если Faceless таки потрет, то надо будет тему отдельную создавать, но это обычно очень глухо, живых дискуссий мизер( В Валютном общаке - копейчужно и однотипно, в Недвиговом бывает весело, но зачастую такое масло-маслянное, про всякое другие дебри форума и говорить не стоит
Привіт. Я вже якось детально пояснював тут тим, хто проводить аналогії з 2008, чому все не так. Тепер щодо приуралля і тої кризи на межі тисячоліть. Тоді в їх цінні папери зайшли реальні закордонні спекулянти і при Азійському шухері вони злилися. У нас більшість боргових паперів - гривневий борг держави перед держбанками (я вже детально це розбирав на початку року, до речі, бажаючі можуть прочитати ті два дописи зараз, буде цікаво П.С. Вчора НБУ яскраво продемонстрував своє тверде бажання не допустити різке і суттєве падіння курсу (зміцнення грн). Маю наступне припущення: організовані суттєво більші надходження від експорту в лютому-березні закінчуються, квітень має бути в рамках попередніх років (детально розписував раніше); приватизація у травні; тобто, в квітні не передбачається якихось додаткових джерел валюти. Треба використовувати ринок. Для цього курс і стримується, щоб зацікавити експорт заводити більше обовязкового. А от на готівці можуть і організувати американські гірки для стимуляції (адже вже не раз, при потребі, організовували просідання готівки і порохотяг на МБ). Все власні роздуми, без зазіхання на істинну... П.П.С. Зараз час, коли предметне обговорення може дати значну вигоду. Хоть "Контекст " і деградував вусмерть, там активізувалися парканадцять "дафн", щоб не допустити предметної розмови. Є ризик, що ця гидота полізе сюди. Прошу всіх не реагувати і не вступати в дискусію з тими, всім відомими екземплярами чи може іншими аналогічними. Давайте збережемо конструктив і адекватність тут. Всім гарного дня. Щоб не плодити дописів, додам враховуючи їх статус, щось можуть знати.
На досуге о сексе... orest, Очкарик
С доводами в этот раз полностью соглашаюсь.Но хочу развить идею Очкарика.Правда в том, что не предвидится масштабного выхода валюты , уже некому выходить, всё крутится внутри.Но его опасения абсолютно верны, учитывая временной горизонт овгз.Они сейчас размещаются на широкую ногу с одной лишь целью - перекрыть по времени выборы, чтобы на выборы не было валютного апокалипсиса.А вот после он скорее всего настанет, т к пирамиды как известно рушатся.Доказательством примерно такой финансовой стратегии является в довесок заявление Данилюка о том, что нам мвф уже типа не нужен.Это очередное извращение современной власти.Мвф нам отказал в культурной форме, а они это преподносят как возможность обойтись без него.Хотя все прекрасно понимают, что без мвф - лапти, дефолт, и т д.Но до выборов нужно найти средства для создания иллюзии благополучия.Это растущий объём овгз, ну и собственных звр хватит на предвыборный участок времени.
Вітаю. Давай згадаємо, для чого ми тут зібралися. Зібралися, щоб обговорювати предметні питання отримання вигоди. Можливий апокаліпсис в часовій перспективі за горизонтом, поки що. Тому, його вплив нам зараз не цікавий. Можна встигнути кілька раз перевернутися, як душа забажає. А там дальше глянемо. Щодо МВФ і розмов. Зараз багато розмов, що з МВФ у нас нічого не виходить і це катастрофа. От хід у відповідь - а чи треба нам МВФ, адже і політичні противники теперішніх грали на непотрібності. Крім того, в раді єдності немає, можуть і не проголосувати всього необхідного і буде справді швах, тому і таке треба подати як "нічого страшного". Знову ж, інкогніто чому кувейтами прошвирнувся? Ще рік чи більше тому була версія, що розглядається серйозно варіант позичити там. Думаю - були попередні переговори. Тільки там все ще більше на США завязано ніж МВФ. Якщо там домовляться, то будуть змушені виконувати умови і не факт, що дуже інші... bub har не мав особисто Вас на увазі (здається, я вже раз ставав тут на Вашу сторону). Але я не збираюся поніково перераховувати кожну з груп, інколи не вистачає часу щось справді корисного написати. Зрештою, теперішня Ваша позиція є вкрай не конструктивною і некорисною і мало чим відрізняється від "дафн", 61, долярчиків всяких і тих, які виплили в останні дні. Моє звернення і прохання про конструктив і адекват стосувалося всіх. Востаннє редагувалось Vitl в Сер 21 бер, 2018 18:06, всього редагувалось 1 раз.
Re: ULANUSA: ПРОГНОЗ КУРСА ДОЛЛАРА НА 2018 ГОД (UAH/USD)Для ортодоксального СВН щика, алгоритм действия простой: основная сумма в $ надежно заныкана и в расчёт не берётся. Спишь спокойно. Текущие заработки в грн скирдуются на короткие депо или в матрас для банкофобов. Ждём удобного момента конвернуть, не паримся по мелочам. Пока курс на ревал, хоть лично я и жду стабильности на уровнях 26-26.5., с краткосрочной просадкой до 25.5.
Ситуация с внутренним долгом на мой взгляд совсем не критична. Запас времени есть как мин до осени. Да и потом будем посмотреть на размер девала, обвал пока не видать( глубже 30). Народ, берегите себя и нервы.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||