|
|
![]()
Дякую за допомогу. Сьогодні в обід безпроблемно за 3 хвилини касир прийняв поповнення. ![]()
Мне за минуту пополнили. Van Golo, должна ли приходить смс при зачислении на карту VISA по номеру карты из других платежных систем (приватовский LiqPay)? Отправитель (LiqPay) говорит, что деньги отправлены и нужно обращаться в банк-эмитент. ![]() 2 Van Golo
Отправил в личку. Пожалуйста, обратите внимание на мой пост по ошибкам на сайте в разделе плтежные карты - вопросы по СМС-банкингу и "съеденым" картам.
![]() Обслуговувався у Херсонській Філії, а як ії закрили- то у Суворовському відділенні-зараз це Регіональне відділення.
За декілька років- приваблює добре ставлення персоналу. Але- нинєшнє приміщення- це ж екс-чи то одна- чи то двокімнатна квартира у житловому будинку. Місця немає зовсім. Каси стоять за пів-метра до вхідних дверей. Усі присутні бачуть і чуюють всі "банківські таємниці". Якщо сісти до операціоніста- то відвідувачи до каси- вже штовхають... А банкоматів на усе місто тільки три, і два з них розташовані невдало!!
![]() Почему в отделении (г.Киев ул. Героев космоса 2 этаж "Фуршета") не хотят выдавать выписки по счету и начисленным процентам ?
![]() ВопросыVan Golo
1. Можно ли взять выписку по начислению процентов - хочу знать, КАК они начислялись ежедневно... а то сумма получилась намного меньше, чем я ожидал. 2. Если пополнять БПК через POS-терминал на протяжении операционного дня, - будут ли начислены проценты за ДЕНЬ ПОПОЛНЕНИЯ? 3. В Главном офисе сказали, что выписка по счету (обычная, ежемесячная) стоит 10 грн. Что это за сюрпризы? Если это правда, то какие тарифы притерпели изменений?
![]() поповнення для SkypeВустам та обличчю Банка на форумі Van Golo :
Бачив рекламу поповнення рахунку скайп у банкоматі. У мене рахунок у скайпі євровий, який ваучер я зможу купити у банкоматі? якщо євровий, то який крос-курс і як він хоча б приблизно обраховується?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор
|
|