|
|
Дякую за допомогу. Сьогодні в обід безпроблемно за 3 хвилини касир прийняв поповнення.
Мне за минуту пополнили. Van Golo, должна ли приходить смс при зачислении на карту VISA по номеру карты из других платежных систем (приватовский LiqPay)? Отправитель (LiqPay) говорит, что деньги отправлены и нужно обращаться в банк-эмитент. 2 Van Golo
Отправил в личку. Пожалуйста, обратите внимание на мой пост по ошибкам на сайте в разделе плтежные карты - вопросы по СМС-банкингу и "съеденым" картам.
Обслуговувався у Херсонській Філії, а як ії закрили- то у Суворовському відділенні-зараз це Регіональне відділення.
За декілька років- приваблює добре ставлення персоналу. Але- нинєшнє приміщення- це ж екс-чи то одна- чи то двокімнатна квартира у житловому будинку. Місця немає зовсім. Каси стоять за пів-метра до вхідних дверей. Усі присутні бачуть і чуюють всі "банківські таємниці". Якщо сісти до операціоніста- то відвідувачи до каси- вже штовхають... А банкоматів на усе місто тільки три, і два з них розташовані невдало!!
Почему в отделении (г.Киев ул. Героев космоса 2 этаж "Фуршета") не хотят выдавать выписки по счету и начисленным процентам ?
ВопросыVan Golo
1. Можно ли взять выписку по начислению процентов - хочу знать, КАК они начислялись ежедневно... а то сумма получилась намного меньше, чем я ожидал. 2. Если пополнять БПК через POS-терминал на протяжении операционного дня, - будут ли начислены проценты за ДЕНЬ ПОПОЛНЕНИЯ? 3. В Главном офисе сказали, что выписка по счету (обычная, ежемесячная) стоит 10 грн. Что это за сюрпризы? Если это правда, то какие тарифы притерпели изменений?
поповнення для SkypeВустам та обличчю Банка на форумі Van Golo :
Бачив рекламу поповнення рахунку скайп у банкоматі. У мене рахунок у скайпі євровий, який ваучер я зможу купити у банкоматі? якщо євровий, то який крос-курс і як він хоча б приблизно обраховується?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||