Тоді договір не підпишеш . А це інші ризики. Які треба самостійно хеджувати. Може вийти те на те.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
![]() Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!Ніби все роблять зі клеєного бруса, але далі починаються нюанси: - 2-камерний склопакет - взагалі не варіант, через надмірну вагу конструкції, не витримує фурнітура - навіть 1-камерний склопакет - обмеження до 2.40, а в нас одній квартирі були балконні двері 2.70, в цій - 2.60. Знайшли лише представника польського заводу, в яких теоретично можливо висота конструкції 2.70, тобто не межі. - робити вікна/двера що відкриваються в одному вимірі (без провітрювання) - не варіант, оскільки при такій масі виробу, регулювати завіси потрібно буде щотижня, тому варіант з одним склом цікавий. - питання буде по теплоізоляції, ми рахували варіант фінських вікон, але там ціна - космос, ми щось не готові. Так, але фінансовий ресурс, який має забудовник, для того щоб судитися, і фінансовий ресурс окремої квартири трішки відрізняються. В мене знайома живе на Вірменській. Поставили пластик. Їм виписали штраф 850 грн. Заплатили, заспокоїлись. Через рік, прийшли ще з одним штрафом 1700 грн. Заплатили, поміняли вікна. Ну тут, за що купив, за те продав. Компанія, яка могла би заробити гроші, самі нас відрадили, і сказали, що в такому розмірі (2700х2000) не візьмуться це робити з гарантією (менеджер з продажу викликала технолога, і він відрадив). Наразі вирішили записатися на прийом до Оніщенко, і взнати що до чого. ![]() Ми зараз обговорюємо іншу управлінську функцію: цілепокладання. По формулюванню мети правки є? Прошу тих, хто має намір прийняти участь в науковому дослідженні дотримуватися певних правил роботи: 1. Відповідати суто на поставлене питання. 2. Не уводити обговорення від конкретного питання. 3. Всі примітки, що вважаєте потрібним додати, пишіть постскриптум після відповіді на конкретне питання. 4. Дотримуватися логіки, причинно - наслідкових зв'язків в оцінці певних фактів і в робленні висновків. Дякую! ![]() П.С. Якщо немає бажаючих прийняти участь в науковому дослідженні, на цьому й припинимо.
![]() Наукове дослідження - то класно!
Востаннє редагувалось akurt в Сер 28 бер, 2018 06:37, всього редагувалось 1 раз.
![]() akurt Просто в роботі важливе кожне слово. Щоб воно було правильно поставлено в реченні і не мало різноманітних тлумаченнь. Ми всі чітко повинні розуміти про що ми говоримо. Оперувати термінами і понятійним апаратом. Без різночитаннь. А тим паче в цілепокладанні. Як ви яхту обізвете, так на ній і попливете...
![]()
![]() Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!Coder
Я мав на увазі зробити репліку оригінальних вікон. Дві рами з одним склом. Навіть спробувати не ламати стару коробку. Це, правда, не дешево. Козаче Я спробую свій бізнес-план накидати завтра з компа. Sent from my iPhone using Tapatalk
![]() про вікнаВсе таки крім розміру вікон має значення і форма.
От наприклад сьогодні зупинилася на світлофорі на Городоцькій під отаким балконним вікном: ![]() Щоби залишити його форму, треба реставрувати, склопакет таким зроблять? А в польських чи австрійських люксах вікна ще можуть бути наприклад круглими, чи з вирізьбленими скульптурами, мені здається, їх можна тільки фахово реставрувати, а не робити нові ![]() Репліка вікон - то цікаво... ![]() ![]() ![]() Востаннє редагувалось Lambada в Сер 28 бер, 2018 00:28, всього редагувалось 1 раз.
![]()
Все що було зроблено 100 років тому без питань можна повторити на сучасному обладнанні. Якщо за дерев'яною рамою не доглядали, вона розсохлася, потріскалася та згнила то реставрувати там нема чого. Але є н'юанси: Як вірно було помічено поворотно-відкидні механізми мають певні допуски по допустимій вазі (там у них цілі таблиці в каталогах). Можу сказати що в мене створки (половинки вікна що відчиняються) мають розмір десь 140*70 см. і вони конкретно важкі, думаю там є десь 40 кг. Відповідно вага створки розміром 2*2 метри з дуба та двойним склопакетом буде мабудь десь за 150 кг. і цілком можливо що поворотно-відкидних механізмів, здатних витримати таке навантаження не існує в природі. А робити просто поворотне -не всім подобається. Вихід -ділити вікно імпостами і відчиняти меншу частину. Думаю радіальний профіль можливий тільки в "глухій" частині вікна, все що відчинається повинно мати форму прямокутника. Стосовно фігурок, різьби і т.п. то це не проблема. По перше зараз є купа станків з ЧПУ які швидко виріжуть все що завгодно, по друге купа народу працює ручними різцями, роблять справжні витвори мистецтва. В мене біля міста є монастир. Там в середині вже багато років проводять реставрацію. Там з дерева ТАКОГО понавирізали, повірте на слово що ті фігурки на вікнах не варті і 0,0001%. Були-б гроші... ![]() вікнаСуть питання була в тому, чи хтось робив уже репліки польських вікон 1930-х років. На практиці. І чомусь німці з GIZ все-таки реставрують брами-двері-вікна. Чому? Я в Карпатах теж бачила різьблені картини, де пір'я вирізьблених птахів виглядало як справжнє пір'я. В людей золоті руки! Як вам отаке вікно? ![]() або такого: ![]() сьогодні в будинку за Оперним, на світлофорі - отакі вікна: ![]() Ну для оренди мабуть не варто...
|
|