Вести с полей
Сьогодні оформлювали квартиру. Мав розмову з директором фірми -забудовника. Новий будинок закладають вже по 6700 за метр.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
![]() Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!Вести с полей
Сьогодні оформлювали квартиру. Мав розмову з директором фірми -забудовника. Новий будинок закладають вже по 6700 за метр. Sent from my iPhone using Tapatalk ![]() 6 700 з а метр?
Ви хочете, щоби Долярчик вистрибнув із вікна тієї новобудови, що обіцяли йому віддати у 2029 році? Востаннє редагувалось akurt в Сер 28 бер, 2018 22:23, всього редагувалось 1 раз.
![]() пропоную в команду арифметиків-математиків взяти пана Акурта та його пса Туркомана - як найзавзятіших інтелектуалів гілки, знатоків тензорного обчислення, які вміють оперувати великими масивами цифрової інформації і здатні точно й адекватно спрогнозувати найоптимальніші вкладення коштів. Можливо, то буде навіть не купівля львівських новобудів, а більш вигідніші речі - наприклад, інвестиції в корм для собак, котів та їхніх напівголодних власників. Тому що дехто явно почуває нестачу в білках, вітамінах та солях кальцію. ![]() Востаннє редагувалось Frant в Сер 28 бер, 2018 22:30, всього редагувалось 2 разів.
![]() — Що ж, — сказав він, — чого тут боятися? Людина прийти сюди не може, а від мертвяків та вихідців із того світу знаю я молитов таких, що як прочитаю, то вони мене й пальцем не займуть. Байдуже, — промовив він далі, махнувши рукою, — будемо читати.
("Вій", Микола Гоголь) Слава Богу, що в мене Франт в ігнорі. Однаково нічого путнього безгрошовий жебрак не скаже... Всі вже бачуть... Так, як там у Гоголя: "Наблизившись до криласу, угледів він кілька пучків свічок. "От і добре, — подумав собі філозоф, — треба освітлити всю церкву, щоб було видно, як удень. Ех, шкода, що в храмі Божому не можна люльки покурити". ![]() Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!Вибачаюсь, 670 долларів
Sent from my iPhone using Tapatalk ![]() Долярчик
Ми щиро радіємо за Вас. Але принаймі в мене є сумнів, що все так успішно в реалі як на папері.. Ви могли б реально просвітити нас про реальний стан речей якби виставили свої метри на продаж на місяць скажімо на олх. Звичайно продавати необовязково. Бажаючим можна сказати, що квартиру вже продано. Мета порахувати к-сть дзвінків від зацікавлених людей.
![]() ну.. ну.. ЖК Веселка вул. Залізнична 7. Будинок майже збудовано, квартири по 17-18к.гр./м2 Зміст щось закладати по 670у.о якщо вже готове стоїть по 650 ? Востаннє редагувалось Львівський БатяР в Чет 29 бер, 2018 02:07, всього редагувалось 1 раз.
|
|