|
|
![]() а успіх ЗАВЖДИ там, де ним вміють ділитись!![]() ![]() ....але, якщо перечитати нанадцять останніх сторінок, то бізнесом займатись вкрай НЕВИГІДНО! (і тут, парадокс: бізнес - "невигідно", але куда зараз не плюнь, то поцілиш у ФОПа! ) ![]()
![]() Долярчик
можна знайти 5% або валютні облігації внутрішнього займу. Це 5-5.5% . Нерухомість ну хай 9% якщо пощастить .Не забудьте податки , ой і вже 7%. І Ви не врахували що коли купляєш новобуд то це від 0,5-2 роки заморожені гроші від старту будівництва до кінця ремонту і це ще хороший сценарій. і 7% перетворюється ще менший відсоток бо гроші не працюють.Нерухомість я б купляв тільки на гру в довгу з розрахунку на те що сама нерухомість подорожчає з часом. Але це вже зовсім інша розмова.. В залишку- не сильно велика різниця в прибутковості. Як засіб диверсифікації - норм, покращити свої житлові умови- теж ОК. Але шоб це була панацея для того шоб нюхати турецькі троянди як пан Акурт, то дуже тяжкий і невдячний шлях ![]()
![]() Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!...і все таки, я вважаю, що %% по депо зараз(на моменті) просто ВОЛАЮТЬ: "пане, купи краще квартиру для здачі в оренду!"
(реально, якщо "старих стовпів" не рахувати, то сьогоднішні %% по депо ПЛАЧЕВНІ! +/-3% чистими(після відмінусування податку)
![]() Панове, я в захваті, оцініть красоту гри:
...ржу ні магу... Пан Долярчик! Вам хулько доповів, розкривши очі, що ваша робота - "...це клопітка ![]() ...ржу ні магу... "... підприємництіо завжди буде найвигіднішим але тема гілки про нерухомість." Востаннє редагувалось akurt в Вів 03 кві, 2018 06:16, всього редагувалось 1 раз.
![]() akurt
Можна пробачити людині незнання чогось, але безпідставне хамство видає Вас. Я здається Вас шановний не ображав.І не обзивав. Істоту, себто мене, дуже легко знайти бо я зареєструвався під своїм справжнім прізвищем. Якщо Вас так цікавить моя особа, вік та кваліфікація то можете мене загуглити. Перечитайте це визначення двічі і можливо зрозумієте що неварто судити людей апріорі: Всього найкращого, Остап
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|