підсумки І-го кварталу :
трeйдер - це його статистика.
|
|
підсумки І-го кварталу : трeйдер - це його статистика. Востаннє редагувалось ЛОБ в Чет 05 кві, 2018 12:08, всього редагувалось 2 разів.
Спасибо. Но я пока только учусь. Скорее всего воспользуюсь Вашим советом, как только удастся утроить депозит. Обучение на демо-счетах закончилось ничем, из-за отсутствия чувства потери. Первый реальный депозит был благополучно слит. Из достижений: после доливки удалось выйти на общую прибыль (по итогам марта) 41%, хотя на конец 2017г. была просадка в районе 30%. Думаю, что обучение и закрепление на практике step by step, приведут к желаемым результатам. Такая вот моя история П.С. Впечатляющие результаты у Вас. щодо USD/CADрозширення диференціалу % доходностей на користь USD має підтримати бакс по широкому ринку (насамперед до Євро та мажорів G4) щонайменше до осені :
шукати купувлю луні на довгострок з поточних рівней навіть за росту нафтових цін виглядає передчасно, а ось погратися у купи-продай цілком можливо ваші малюночки також вказують на імовірний розворот у парі нагору після завершення повноцінної корекції структури з п'яти хвиль (за Елліотом) 1-3-5 + АВС Zebra
моніторинг паралельних ринків - важлива складова професійного трейдінгу, а моя власна рекомендація триматися осторонь лохотрону з криптою залишається без змін жодної угоди з криптовалютами не було й навряд чи колись буде (хіба що на продаж з мало імовірного відскоку), хоча вони доступні в усіх терміналах United States : Consumer Price Index
Released On 4/11/2018 8:30:00 AM For Mar, 2018 Prior vs Actual CPI - M/M change 0.2 % vs -0.1 % CPI - Y/Y change 2.2 % vs 2.4 % CPI - M/M change 0.2 % vs 0.2 % (core) CPI - Y/Y change 1.8 % vs 2.1 % (core) Востаннє редагувалось ЛОБ в Сер 11 кві, 2018 15:07, всього редагувалось 1 раз.
комусь не сподобались стат дані з інфляції у США
CPI -0.1 % (m/m), 2.4 % (Y/Y) CPI (core less food & energy) +0.2 % (m/m), 2.1 % (Y/Y) а мене вони цілком влаштовують гадаю, тактичних прихильників бакса також можливо, з другого прочитання та осмислення інфляція - не проблема, ФРС виконуватиме (успішно) свій мандат продовжуючи підвищувати базові % ставки у доларах США - щоквартально на +0,25% упродовж усього 2018 року
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||