Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 216217218219220 ... 1054>
Повідомлення Додано: Вів 17 кві, 2018 17:11

Lambada
Ви - молодець! Нам так багато розповіли..... - що, "все розбирають, як гарячі...."(а Я, ще як бігав, по різних ВП, то дивувався і злився, що, начебто, всі такі бідні, а все розгрібають "під чисту!" :shock:

...і ще раз повертаючись до ЖК Авеню-5.....- то виходить, що "долі випадку" бракувало зовсім трохи, щоб ми з Вами стали сусідами :D... і вранці, виходили б на свої балкони(які б теж, по "долі випадку" були б поруч :wink:) в труселях з феліжанкою запашної кави :oops: і говорячи: "доброго ранку!" одне одному! :D

...закину решти фоток, які робив у неділю...

Зображення
Зображення

Зображення
Зображення
Зображення
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 17 кві, 2018 17:32

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

Долярчик написав:то виходить, що "долі випадку" бракувало зовсім трохи, щоб ми з Вами стали сусідами ... і вранці, виходили б на свої балкони(які б теж, по "долі випадку" були б поруч ) в труселях з феліжанкою запашної кави і говорячи: "доброго ранку!" одне одному!

хі-хі!
ну я дивилася то для здачі. Наскільки пригадую, ті балкони з вікнами тільки на цю сторону і виходять. І балкони-то в мене в пріоритеті відкриті, а ваші закриті лоджії... і хто би кого бачив...
Враховуючи шумоізоляцію, Вам було би цікавіше слухати орендарів вночі, ніж бачити їх зранку на балконі в труселях :mrgreen: Але ми би могли домовитися, якби Ви могли тримали мене вкурсі всіх подій по сусідству.
Адназначна - це недопрацювання менеджерів з продажу - недожали таких :!: клієнтів :wink:
Якось не по фен-шую отой колючий дріт. Чи то так тепер безпечно?
Зображення

Ой, чуть не забула. Greenville будуть будуватися на Інструментальній. Обіцяли повідомити про старт у липні. :wink: І у Вас може бути кращий обзор мого потенційного балкона :lol:
Lambada

Подякував: 51 раз.
Подякували: 68 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 17 кві, 2018 18:39

Lambada
1)...колючий дріт - то напевно, для нічних злодіїв, щоб рвали штанці :mrgreen:
2)...на Інструментальній - де саме? - на території заводу?(тобто, по сусідству з авалонцями?) - чи де?(бо, ще далі, начебто, є міце, де теж якісь старі будівлі є)
3)...то Ви, тепер, ТІЛЬКИ для здачі розглядаєте....?
Долярчик

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 17 кві, 2018 21:23

Долярчик написав:.на Інструментальній - де саме? - на території заводу?(тобто, по сусідству з авалонцями?) - чи де?(бо, ще далі, начебто, є міце, де теж якісь старі будівлі є)

Вони в деталі не вдавалися, просто на Інструментальній. Обіцяли заспамити своїми пропозиціями, коли такі будуть.
Інструментальна - то 730 метрів в довжину, десь на території заводу, не на особняках же. Хоч все можливо.
Для здачі.
Lambada

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 17 кві, 2018 21:46

а успіх ЗАВЖДИ там, де ним вміють ділитись!

Lambada написав:Для здачі.

...ясненько...
.....еееехххххх, якщо б не були потрібні гроші на ремонт, то я б сказав: "зустрінемось в липні в ВП Greenville!" :D

п. с.
.... і чому, мене не покидає думка про кредит на котлован, точнішше 50/50 - свої кошти/кредит?(знаю-знаю, це погана ідея!) :roll:
Долярчик

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 17 кві, 2018 22:13

Долярчик написав:... і чому, мене не покидає думка про кредит на котлован, точнішше 50/50 - свої кошти/кредит?

Ви ще, мабуть, не були у банку з питань кредиту. Переплата така, що забезпечує спокій і відганяє дурні думки.

А шо Ви взяли в MS? щось готове?
Може, то варто продати, якщо хтось купує, і взяти десь деінде? :|
До речі, на форумі фактично на вході питали - інвестувати в оренду, на перепродаж чи купуєте для життя. Тоді й пропонують різне. 8)
Ті фотки санвузлів вище - це реально з MS Галицьке перехрестя?

Долярчик написав:.еееехххххх, якщо б не були потрібні гроші на ремонт, то я б сказав: "зустрінемось в липні в ВП Greenville!

Ну, добросусідство - це добре. І добре, якщо сусіди однодумці або принаймні поділяють певні цінності.

Для akurt - помідори у Львові на Стрийському базарі вже по 42, свіжа редиска по 15.
Востаннє редагувалось Lambada в Вів 17 кві, 2018 22:37, всього редагувалось 1 раз.
Lambada

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 17 кві, 2018 22:33

"напівприватний" вийшов пост))

Lambada написав:
  Долярчик написав:... і чому, мене не покидає думка про кредит на котлован, точнішше 50/50 - свої кошти/кредит?

Ви ще, мабуть, не були у банку з питань кредиту. Переплата така, що забезпечує спокій і відганяє дурні думки.

А шо Ви взяли в MS? щось готове?
Може, то варто продати, якщо хтось купує, і взяти десь деінде?
До речі, на форумі фактично на вході питали - інвестувати в оренду, на перепродаж чи купуєте для життя. Тоді й пропонують різне.
Ті фотки санвузлів вище - це реально з MS Галицьке перехрестя?

Долярчик написав:.еееехххххх, якщо б не були потрібні гроші на ремонт, то я б сказав: "зустрінемось в липні в ВП Greenville!

Ну, добросусідство - це добре. І добре, якщо сусіди однодумці або принаймні поділяють певні цінності.

-по зеленому: там Я смайлик поставив, що то ЖАРТ! :mrgreen:
(Я - тільки в Лайті)
- по синьому: фотки напевно реальні, АЛЕ! - цокольного приміщення, десь на околиці Києва(то фотки форумчанина Флая!) ))
-по червоному: еееехххххххх, Я б таки хотів, щоб Ви були моєю сусідкою :D ......а я б тоді частенько бігав до Вас "за сіллю", коли чоловіка не було б дома :wink: :oops:
..... ну, або "просто" час-від-часу, біля будинку спілкувались на цікаві нові теми :D
- і перший і другий варіанти - хороші!(щоб Ви вибрали - те і було б!) ))
Долярчик

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 17 кві, 2018 23:32

Intelligence is sexy

Долярчик,
:shock: ну нічоссі!
Мені, звісно, приємно. Це визнання. Дякую!
Але я жахлива сусідка. :cry:
Виручу, цікаву нову тему для роздумів можу підкинути:
От зараз вдень і вночі думаю, як би відгородитися від сусідів чимось у висоту хоча би 4 метри. Є щільний непроглядний паркан висотою 1,8 метра, а треба вище. Так вони піднімаються на свої сходи і заглядають за мною цілодобово. Дістали.
Туї будуть рости 5 років, а заважають вони мені вже. Як відгородитися на 4-5 метрів висоти?

Але то завтра, нині поставте жіночці на ніч трохи джазу: https://www.youtube.com/watch?v=Z5OzOabDa-U прогугліть переклад, щоби обійтися без солі. :wink:
Зображення
Lambada

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 17 кві, 2018 23:53

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

Lambada написав:Але я жахлива сусідка.

...диявол скривається в деталях.... - хотів би почитати "ті деталі"))
  Lambada написав:, як би відгородитися від сусідів чимось у висоту хоча би 4 метри. Є щільний непроглядний паркан висотою 1,8 метра, а треба вище.

... ну, можна ще тими плитами(що ми ранішше тут обговорювали), тільки дати високі стовпці, щоб міцно трималось!
  Lambada написав:Так вони піднімаються на свої сходи і заглядають за мною цілодобово

...100% виходить, що є Вам що їм показувати :oops: - відповідно, тому і заглядають :D
Долярчик

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 18 кві, 2018 00:44

greenozon написав:
  Долярчик написав:амостійні дії на ринку цінних паперів вимагають високого рівня спеціальних знань та навичок,

не хочете самостійно (дійно треба вчитись і багато) - працюйте через КУА.

Гм...
«Не знаючи броду – не лізь у воду» - народна мудрість.
Ви можете публічно й ствердно сказати, що КУА гарантують лише дохід? :lol:
ST_11

Подякував: 73 раз.
Подякували: 123 раз.

Профіль

#<1 ... 216217218219220 ... 1054>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість