|
|
![]() Думаю, треба подякувати пану Станіславу за досить змістовну розповідь про його власний досід із Болгарією.
На шо би я звернув увагу: - Вид на прожиття можна оримати в багатьох життєвих ситуаціях (типу оженитися), а для наших громадян - або купивши нерухомість за 250 000 ойро (не всім підійде), або якщо ти - пенсіонер (таке зелене світло мне навіть здивувало. Ти ба яка турбота про українських пенсіонерів.) - населення країни 7,1 мілліона громадян. Мені тепер зрозумілим є моє враження від поіздки з півночі на південь у березні місяці: було враження, що взагалі в країні ніхто не живе. Я перетнув всю Болгарію і думаю, що ніде не бачив жодної людини, ні на вулицях, ні на автівках. Але в квітні мої приятелі по дорозі із Турції в Дніпро зазирнули у Варну - їм Варна дуже сподобалася. Правда, так і сказали: "Не розуміємо, хто при таких цінах тут буде відпочивати". Пан Станіслав навів "правильні" ціни, дивіться самі, вон Вам пасує чи ні. - звернув би увагу на те, що море там - Чорне море. - Як можна дістатися Болгарії? а) як я - автівкою. Дороги у Румунії та Болгарії не широкі, але покриття гарне. б) автобусом зі Львова або з Києва - 55 євро. У дорозі із Львова - 1 доба за розкладом, реально автобус приходить раніше. в) літаком із Києва - наприклад - що саме інтересне - найдешевшу ціну дають Turkish airlines - через Стамбул - 342 долари в обидва боки (я для прикладу взяв вересень. Дивився Варну). У Софію на ті ж дати найдешевші ціни дає наш бюджетний МАУ - 220 долярів. Польські авіалінії - 263 долари, інші авіакомпанії - дорожче. А так, пане Stanislav, супер. Якщо маєте можливість - продовжуйте відповідати на запитання форумчан. Востаннє редагувалось akurt в Суб 28 кві, 2018 09:29, всього редагувалось 1 раз.
![]() Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість - РиА есть здесь, те, кто покупал или ищет для покупки недвижимость в Италии, Франции, Испании?
![]() Со Львова выехал в 9.00, на следующий день 20.00 был на точке.Еду через Закарпутье Дьяково.Кстати в Болгарию крайние разы ездил туда получается на 100 км дальше поРумынии. Но на Порубном колейка в сезон часа 4, а на Дьяково минут 15.Ночевал в Сербии на заправке (часа 2,5-3),ближе к Македонии за мотель гады хотели 80 евро.На македоно-греческой границе стоял 5 часов.Была суббота и вся македония рванула на моря.
![]() Re: Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомістьПо фото очень, просто очень нравится Черногория. Особенно апартаменты со стеклянными стенами, за которыми сразу - море. Мечтаю о такой квартирке лет через 10-15, т.е нга пенсии. А какие там минусы, знающие, подскажите, пожалуйста. И примерные реальные цены на жилье (ну хотя бы в Будве).
|
|