|
|
![]() Я тим проф не займаюсь, так на закупи поїхали.Страховка 105 зл=800 грн. ,до Жешова і назад 350 км 30 л по 27,5грн(820грн).Так,що якась тисяча допереду.Крім ТАКСФРІ була в Теско файна акція на кабаносікі Тарчинські 4 зл пачка.В нас в Ашані їх продпвали десь по 60 з лишнім гривень(взяв допива 12пачок)Плин для прання Прання тутге стільки єкономія десь 120 гривень на пляшцв до львівської ціни як якість.Десь мясяці два назад купили в Ашані на стрийській порошок Тайд.Поїхав на роботу жінка звонить приіжай потоп.Жінка засипала порошок і увімкнула машинку.Вода почала витікати через ємність для порошку.Приїхав розібрав машинку.Порошок зцементувався і забив трубку до барабана.Значить в нас не тільки йогурти роблять з клею до обоїв(як любить писати Акурт)
![]() Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!...так, дійсно, ми часто забуваємо рахувати свій час! - а час - це гроші!(с)
...от згадав, що всі "зафукали" Епіцентр(якщо там закуплятись на ремонт) І справді, якщо там НАБАГАТО дорожче, то можливо вартує палити бензину і вбивати машину, і стягувати матеріал з різних куточків Львова(а то і по-за межами Львова.... - наприклад, поїхати за нанадцять км за паркетом, як радить п. Акурт) Можливо, все це правильно, якщо є купа грошей і ЧАСУ, і "катаєшся"- стягуєш різний хороший матеріал для себе любимого.... - але, якщо це для злачі в оренду, то треба взяти калькулятор і все те ДОБРЯЧЕ пОрахувати і пРОрахувати: бензину/соляру/газ/амортищацію автівки(а якщо нема автівки, то КІЛЬКАНАДЦЯТЬ доставок з різних куточків Львова і області! - а головне, рахуйте добре, панове, СВІЙ ВИТРАЧЕНИЙ ЧАС!(за який, Ви могли б заробити грошенят, або просто гарно відпочити!) ![]() За обсягом будівельних робіт область серед регіонів України посіла 6 місце,за темпом зростання будівельної продукції - 10 місце.
Обсяги будівельних робіт на будівництві інженерних споруд зросли на 6,7%, нежитлових будівель – на 3,4%, а на будівництві житла скоротились на 6,2%. З фейсбука: Jurko Voloshchak: У Львові житла вже непотрібно. Те що будують є невисокої якості. Щільність забудови в 7 разів перевищує таку в середніх європейських містах, тобто рівень комфорту, не кажучи про відсутність усієї обслуговуючої соціальної, культурної, технічної мережі, що в нас називаюь інфраструктурою. Окрім того дуже багато квартир вже пустують, дуже багато здаються в оренду спритнішими, а це породжує небезпеку проривів, затоплень, вибухів, пожеж. Вимагаю мораторію на будь яке будівництво житлових будинків, торговельних центрів, церков у Львові, окрім дитячих садків, шкіл, музеїв, спортивних, фізкультурних і концертних комплексів, водопроводів, каналізаційних колекторів, екологічних виробництв, підземних гаражів і автостоянок, мостів і розв'язок. Звертаюся з цим до усіх юристів, архітекторів, громадян, котрі знають як правильно юридично оформити такі звернення до місцевих рад і адміністрацій, до Верховної ради і Президента. Інакше Львову труба! ![]() Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!
От власте тому я придбав квартиру у будинку з пінопластом. Хоч там теж є питання. ![]() fis
Як Вам такі варіанти: на Євського дивився - вигляд - бімба, правда дуже маленька ділянка біля хати ну і ціна ![]() Насінна - тільки будуватимуть, трішки інший проджект, мені нагадує якісь бунгало у Болгарії ![]() ![]()
Якби я оце відео показав будівельникам, що починають робити вже 6-ий поверх нового будинка поруч із моїм будинком в Анталії, який почали "з нуля" 9 березня із рівної дільниці, то покидали б кельми та тікали б... Жахлива цегляна кладка... Зверніть увагу на шви між цеглинами - мабуть економлять на цеглі. Отвори в стінах, які випилюють після того, як залили бетоном... Взагалі враження жахливе... Особливо від жалюгідного вагончика Прораба. Вже б краще не показували б. Тут вагончик стоїть як новенький, з кондиціонером та антенами супутникового зв"язку. Вчора на будівництво в Анталії поруч із моїм будинком якраз завезли керамічну цеглу - пачки в пластику ставили за допомогою крана прямо із вантажівки прямо на поверхи, мабуть вже стіни почали класти. А дівчина - нічого, молодець. Класно веде відео. П"ять балів! Згадав анкедот. Ніч. Спальня. В ліжку чоловік та жінка. Жінка: "Ваня, я вже готова, починай!" Чоловік: "Нашо воно треба, я втомився!" Жінка: "Ну хоч швиденько!" Чоловік: "Важкий день був, не турбуй мене..." Жінка: Ну хоч швиденько, та й усе" Чоловік: "Ну добре, швиденько!" Жінка: "Ой, Ваня, ти такий сексуальний, такий активний, ти й мертву можеш умовити віддатися!" ![]() jump
Цікаві варіанти, але трохи дорого як за прибзно 100 метрів житла + 20 гараж = 155000$. Було б ще горище під якийсь кабінет або величезну дитячу. За 130-135 я б ще подумав. Але мені все одно маловато місця. Таке відчуття що планування робив один архітектор в обох проектах. Бачу, що ціни на таунхаузи ростуть, а площі зменшуються. ![]() Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!...а якщо купити ділянку, або ділянку з старим будинком у Львові під будівництво? - дорого?
|
|