|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2018 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: П'ят 15 чер, 2018 20:12
zahar_ написав: tea написав:Плюсую.Згоден. Захаре - людина навіть Вам коньяк запропонувала. Уявіть на хвилинку - прогноз написав я,а коньяком ризикує Фейслес.
По перше. Ви би про -"придирки к сущей мелочи только бы не принять пари - не иначе как жалкий, убогий, жидкий слив"- помовчали. Бо Ви від на пропозицію парі з'їхали сразу без обговорення умов парі. А потім ще з датами прогноза по зарплаті почали з'їзжити від попереднью заявленого терміну. По друге хай фейслес спорить замість вас по кожному прогнозу а не "пакетом" По третє. Ставкою в кожному прогнозі має бути не пляшка коньяку, а 500 грн.
1.Фейслес вирішив проявити ініціативу і зафіксувати наші показники.По трактуванню кожного пункту я з ним згоден.Якщо Ви вирішили,що пункт по середній зарплаті на 13 червня трактується по-іншому,то чи є ще форумчани,які прочитали це саме так як Ви,тобто станом на 13 червня ми дивимось середню за квітень.Є ще хто з форумчан,хто саме так зрозумів? 2.Парі я не заключаю,про що і писав.Знову ж таки - це ініціатива Фейслеса,яки вирішив ризикнути і запропонував Вам коньяк. 3.Якщо Ви хочете підняти ставку до 500 грн -все це обговорюйте з Фейслесом. 4.Розповім Вам цікаву історію з гілки "Валютний ринок в контексті". В середині липня 2016 року,коли курс був 24.ХХ,я написав там прогноз,що через півроку курс буде 27.ХХ.Форумчанин Зебра проявив ініціативу і запропонував мені парі на 500 грн.,що такого курса не буде.Я від парі відмовився,а запропонував йому таку умову - чи згоден він буде запропонувати парі на 500 грн.,якщо замість мене проявить ініціативу інший форумчанин.Зебра відповів,що згоден.Тоді я відкрито звернувся до форумчан - хто готовий укласти угоду з Зеброю на січень 2016 року,що курс таки буде 27.ХХ.На ці умови погодився Ігор.Наголошую - ініціатором угоди був Зебра і мова йшла у липні,коли курс був 24.ХХ і в 27.ХХ мало хто вірив. І що Ви думаєте - наступає час Х,курс перетинає 27.ХХ,Ігор каже Зебрі - віддавай мені програні тобою 500 грн.І Зебра,який сам запропонував цей спір,до сих пір гроші не віддав. Тому мораль цієї басні така - якщо вже Фейслес вирішив ризикнути і погодився на мої прогнози,то суму парі вже вирішуйте з ним.
-
tea
-
- Прогнозист курсу
-
- Подякував: 711 раз.
- Подякували: 2309 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
4
Додано: П'ят 15 чер, 2018 20:22
tea написав:Дякую.Приймається.
Що приймається махітор? Я свій прогноз робив на статистику що буде на 13 червеня 2019 як вами оголошувалось. Грайтесь у прогнози міняючи дати прогнозів після оголошення прогнозу с фейслесом, пересмикуючий ви наш. Faceless написав:Итого, ставка Захара: 1) Госстат за июнь 2019 покажет среднюю ЗП по Киеву ниже 17 000 грн 2) Средняя стоимость аренды 1к по Бомберу в июне 2019 будет ниже 365 долл 3) Курс доллара на конец июня 2019 будет выше 26,6
-
zahar_
-
-
- Подякував: 157 раз.
- Подякували: 692 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 15 чер, 2018 20:27
zahar_ написав: tea написав:Дякую.Приймається.
Що приймається махітор? Я свій прогноз робив на статистику що буде на 13 червеня 2019 як вами оголошувалось. Грайтесь у прогнози міняючи дати прогнозів після оголошення прогнозу с фейслесом, пересмикуючий ви наш. Faceless написав:Итого, ставка Захара: 1) Госстат за июнь 2019 покажет среднюю ЗП по Киеву ниже 17 000 грн2) Средняя стоимость аренды 1к по Бомберу в июне 2019 будет ниже 365 долл 3) Курс доллара на конец июня 2019 будет выше 26,6
Приймається,бо ми з Фейслесом однаково зрозуміли всі пункти.І він саме під ці пункти,які зрозумів так як і я,запропонував парі на пляшку коньяка. Тепер про Вами виділені речення. Шановні форумчани.Захар виділив три пункти.Бажаючі дайте відповідь - хто і як зрозумів перший пункт.
-
tea
-
- Прогнозист курсу
-
-
-
Профіль
-
-
4
4
Додано: П'ят 15 чер, 2018 20:33
zahar_ написав: Faceless написав:В вашем прогнозе три заявления. И, в принципе, с большой вероятностью все три выполнятся. Вероятность, что не выполнятся все три (и ЗП будет 17к+, и аренда 365+ уе, и курс не выше 26,6) исчезающе мала. Я в данном случае принимаю более рискованную позицию, и на самом деле условия для вас более выгодны. Я не 2БК, коньяк не зажму если что.
Ваши условия для меня неприемлемы Вывод: предлагаемые вами условия пари для меня неприемлемы. 
Захаре,та навіть якщо у Вас інше розуміння першого пункта,по другому і третьому пункту готові прийняти парі від Фейслеса? Зверніть увагу на виділену мною частину цитати Фейслеса - людина пише,що більше ризикує.
-
tea
-
- Прогнозист курсу
-
-
-
Профіль
-
-
4
4
Додано: П'ят 15 чер, 2018 20:40
tea написав: zahar_ написав: tea написав:Плюсую.Згоден. Захаре - людина навіть Вам коньяк запропонувала. Уявіть на хвилинку - прогноз написав я,а коньяком ризикує Фейслес.
По перше. Ви би про -"придирки к сущей мелочи только бы не принять пари - не иначе как жалкий, убогий, жидкий слив"- помовчали. Бо Ви від на пропозицію парі з'їхали сразу без обговорення умов парі. А потім ще з датами прогноза по зарплаті почали з'їзжити від попереднью заявленого терміну. По друге хай фейслес спорить замість вас по кожному прогнозу а не "пакетом" По третє. Ставкою в кожному прогнозі має бути не пляшка коньяку, а 500 грн.
1.Фейслес вирішив проявити ініціативу і зафіксувати наші показники.По трактуванню кожного пункту я з ним згоден.Якщо Ви вирішили,що пункт по середній зарплаті на 13 червня трактується по-іншому,то чи є ще форумчани,які прочитали це саме так як Ви,тобто станом на 13 червня ми дивимось середню за квітень.Є ще хто з форумчан,хто саме так зрозумів?
Що ви крутитесь як вуж - ви оголосили 13 червня 2018 цифри середнььої зарплати за квітень 2018. Вона становить 13150 грн. Отже через рік - 13 червня 2019 року до розгляду має прийматися дані по середній зарплаті доступні на момент 13 червня 2019 року. А це будуть дані за квітень місяць 2019. Точка. Міняете термін розгляду даних по середній зарплаті з 13 червня 2019 року на більш пізнішу дату - я відкликаю свій прогноз середній зарплаті. Не мухлюйте. Отже ч
-
zahar_
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 15 чер, 2018 20:59
zahar_Что, слив Хомякоида покоя не даёт ?  Поэтому и боитесь держать пари  Да и Frant с его прогнозом средней ЗП на 1-й квартал 2018 в луже сидит до сих пор 
-
pesikot
-
-
- Подякував: 543 раз.
- Подякували: 1260 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: П'ят 15 чер, 2018 21:09
tea написав: zahar_ написав: Faceless написав:В вашем прогнозе три заявления. И, в принципе, с большой вероятностью все три выполнятся. Вероятность, что не выполнятся все три (и ЗП будет 17к+, и аренда 365+ уе, и курс не выше 26,6) исчезающе мала. Я в данном случае принимаю более рискованную позицию, и на самом деле условия для вас более выгодны. Я не 2БК, коньяк не зажму если что.
Ваши условия для меня неприемлемы Вывод: предлагаемые вами условия пари для меня неприемлемы. 
Захаре,та навіть якщо у Вас інше розуміння першого пункта,по другому і третьому пункту готові прийняти парі від Фейслеса? Зверніть увагу на виділену мною частину цитати Фейслеса - людина пише,що більше ризикує.
Та мало ще фейслесс напише, щоб нав'язати невигідні мені умови при розгляду результатів прогнозів 13 червня 2019 року. Антей до речі пише що в мене є шанс програти "битву прогнозів" 13 червня 2019 з рахунком 0:3. Навіщо мені приймати умови Фейслеса пропонує що якщо я виграю у нього "битву прогнозів" з рахунком 2:1, то я йому програю "битву"? Хай на такі умови шукає лошків на валютній гілці. Про прийнятні для мене умови я написав фейслесу вище.
-
zahar_
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 15 чер, 2018 21:21
zahar_ написав:В начале 2004 года вечером когда банки были закрыты была продана комуналка в центре за 205 тыс. долларов.Двое участников сделки заказали такси и (у них на руках было 63 куе) поехали в банк Аркада.Бабушку с 51 куе забрали к себе на такси родственники. Чётвёртые участники сделки положили 91 куе в кулёк пошли на метро Либидська и поехали до ст. Льва Толстого. Пришли ночевать с деньгами в квартиру, что продали. Потом они таки попали на 20 куе при покупки квартир, но то уже была другая история.
Повангую, это была продажа коммуналки на Шота Руставели а "четвертыми участниками" были сам Хперт захар_&семейный совет 
-
Прохожий
-
-
- Подякував: 926 раз.
- Подякували: 1453 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 15 чер, 2018 21:37
zahar_ написав:Похоже,динамика снижения цен на эконом трёхи в клубных домах ЖК Тампере усилилась. Появилось ощущение что прелесЦь в пешей доступности от метро за 31-32 куе уже не продать. 
Так чему удивляться, все же сходится - впереди только ОШ, ЯЗ, простатит, импотенция, шоколадная диктатура и заколоченные окна.
-
alkasander
-
-
- Подякував: 50 раз.
- Подякували: 35 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 15 чер, 2018 21:44
pesikot написав:zahar_Что, слив Хомякоида покоя не даёт ?  Поэтому и боитесь держать пари 
Я не боюсь - но мне не подходят условия определение победителя пари которые мне предлагает фейслес. Он предлагает условие, что если я выиграю у него по прогнозам со счётом 2:1 то я пари проиграю. Для меня такое условие фейслеса при определении победителя пари - НЕ ПРИЙНЯТНО. Пусть ищет лошков для такого условия определения победителя пари на валютной ветке. Прогнозы к пари - это мои прогнозы озвученные тиа, а именно: На 13 июня 2019 года. 1. Статистика опубликованых на 13 июня 2019 средних зарплат по Киеву будет показывать среднюю зарплату по Киеву меньше 17 тыс. грн. 2. Уровень роста в долларах аренды 1к на бомбере не покажет рост на 20% по сравнению с 13 июня 2018. 3. Курс продажи доллара на 13 июня 2019 будет выше 26.6 грн за доллар.
Востаннє редагувалось zahar_ в П'ят 15 чер, 2018 22:29, всього редагувалось 1 раз.
-
zahar_
-
-
-
-
Профіль
-
-
|