Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2018
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
UA написав:Люди сделавшие себя сами, всегда приятнее в общении, чем детки спускающие папины деньги.
просто это две палки одного конца. from shortsleeves to shortsleeves in three generation, вроде так
Це про розвиток Речі Посполитої а далі Російської Імперії та їх залишшків. А як при СРСР будем ще довго порівнювати ВВП і 13 роком, тільки не 1913, як тоді, а із 2013.
Забудовник будує за СВОЇ. На думку падальщиків, це один із основних факторів коли буде по 500 це за квадрат. Тож цей час настав. Приймаю ставки. Буде дорожче ніж по 500 уе за квадрат. (трібеки це не стосується).
Yuri_T написав:Первый те, которые с видом на байковое кладбище и ЖД, тоже?
зы. объект столько лет стоял в открытом каркасе. любопытно состояние конструкций после таких простоев.
Не зважаючи на стрьомну локацію (мені не подобається взагалі) і стрьомну компоновку (він буквою П і займає півкварталу) ціни в жодній квартирі па 500 не буде. Можливо, в самій самій стрьомній без сонячного світла буде 1300... ставки приймаю щодо умови люба квартира па 500 і менше Я програв. В іншому випадку виграв.
Первый написав:Не зважаючи на стрьомну локацію (мені не подобається взагалі) і стрьомну компоновку (він буквою П і займає півкварталу) ціни в жодній квартирі па 500 не буде. Можливо, в самій самій стрьомній без сонячного світла буде 1300... ставки приймаю щодо умови люба квартира па 500 і менше Я програв. В іншому випадку виграв.
мне тоже не нравится локация. хоть они в 2012 и переделывали коллектор, но воняет на Боженко конкретно.
Yuri_T написав:мне тоже не нравится локация. хоть они в 2012 и переделывали коллектор, но воняет на Боженко конкретно.
а мне с точки зрения покупки там нежилых нравится очень) кстати, вскоре грядет масштабная реконструкция владимирского, делать будут года полтора- два, шо тоже канешна дискомфорта добавит, зато потом будет конфетка там будет подземный паркинг и построят еще гостиницу