greenozon написав:3) яка зараз ставка? ставка робиться ще в 3ій чи вже в 4ий період (ідея - підсвічувати грубим шрифтом в правилах актуальний період гри)
3 етап закінчується 1 серпня до 9.00.Ставка 3 етапу - 300 грн. Є ще конкурс в конкурсі для учасників 3 етапу.Там приз переможцю - 500 грн. Я підсвічувати в правилах не можу,бо не є модератором і не маю доступу до старих повідомлень,щоб редагувати.
tea написав:і не маю доступу до старих повідомлень,щоб редагувати.
якщо ви автор допису, то чому не можна його міняти із часом?
просто ділюсь досвідом як ідуть гілки на інфих форумах зазвичай 1й пост центровий (якірний), в ньому вся актуалка, таблиця, участинки ітд - інфа оновлюється автором гілки (вами?) все решта - дискусія
tea написав:і не маю доступу до старих повідомлень,щоб редагувати.
якщо ви автор допису, то чому не можна його міняти із часом?
просто ділюсь досвідом як ідуть гілки на інфих форумах зазвичай 1й пост центровий (якірний), в ньому вся актуалка, таблиця, участинки ітд - інфа оновлюється автором гілки (вами?) все решта - дискусія
Не під кожним повідомленням залишається пункт "редагувати".Тільки під останніми.Я не маю доступу до 1 повідомлення,щоб його редагувати. Ті учасники,які вже приймають участь,знають турнірну таблицю і знають,що кожний етап триває 2 тижні. Знову ж таки,по причині того,що я не є модератором,я не можу вставити актуальну таблицю на 1 сторінку,хоча так би було,можливо,і зручніше. Тому все йде як жива гілка.
....коротше, Я б таки радив понизити вступні ставки до 10грн і збільшити бажаючих до 20-ти учасників! 1)...хто "за"? 2)...хто "проти"? 3)...ваші варіанти?