greenozon написав:3) яка зараз ставка? ставка робиться ще в 3ій чи вже в 4ий період (ідея - підсвічувати грубим шрифтом в правилах актуальний період гри)
3 етап закінчується 1 серпня до 9.00.Ставка 3 етапу - 300 грн. Є ще конкурс в конкурсі для учасників 3 етапу.Там приз переможцю - 500 грн. Я підсвічувати в правилах не можу,бо не є модератором і не маю доступу до старих повідомлень,щоб редагувати.
просто ділюсь досвідом як ідуть гілки на інфих форумах зазвичай 1й пост центровий (якірний), в ньому вся актуалка, таблиця, участинки ітд - інфа оновлюється автором гілки (вами?) все решта - дискусія
просто ділюсь досвідом як ідуть гілки на інфих форумах зазвичай 1й пост центровий (якірний), в ньому вся актуалка, таблиця, участинки ітд - інфа оновлюється автором гілки (вами?) все решта - дискусія
Не під кожним повідомленням залишається пункт "редагувати".Тільки під останніми.Я не маю доступу до 1 повідомлення,щоб його редагувати. Ті учасники,які вже приймають участь,знають турнірну таблицю і знають,що кожний етап триває 2 тижні. Знову ж таки,по причині того,що я не є модератором,я не можу вставити актуальну таблицю на 1 сторінку,хоча так би було,можливо,і зручніше. Тому все йде як жива гілка.
....коротше, Я б таки радив понизити вступні ставки до 10грн і збільшити бажаючих до 20-ти учасників! 1)...хто "за"? 2)...хто "проти"? 3)...ваші варіанти?