Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
IMPRINTER написав:звонят с отделения и просят прийти его получить
Так отделений же очень мало, даже не в каждом областном центре есть.
ну в то в котором открывали счет. а дальше уже вы решаете каким пособом вам его передадут - зачитают, отсканируют и пришлют на мыло и как вы будете отвечать на него. дукмаю дистанционно тоде можно - по почте или по электронке
ЗАВТРА! Спеціально до Дня Народження банку найкрутіші топ-менеджери банку і співзасновники особисто обслуговують усіх клієнтів цілий день! А ще - безлімітний мохіто, свіжа ожина і сервіс екстракласу! Чекаємо на пл.Троїцька, 2
DENVER_S написав:150 к в месяц? Да это про жесть какая то. НУ-ну. Тогда у вас не останется клиентов вообще.
так я же зная этот банк уже и так себя сдерживал .. что такое 150 к для свинорыла? это вообще ничего ...
Банк Конкорд
прошу назвать сумму за котрую ваш аполлоныч не будет кошмарить клиентов?
1000 грн. в мес. не будет? если я сделаю 1000 операций по 1 копейки на общую сумму 10 грн. он не будет спрашивать экономический смысл этого? или за 10 грн. тоже надо отчитаться?
ну что это за издивательства я в шоке просто
Підтримую Імпрінтера і теж обурений! Здрасті всім! Сьогодні зранку дзвінок. Прийшов до відділення і витратив майже півгодини на написання пояснення. Конкордушка, навіщо знущаєшся? Ніякого свинорильства не було. Чисто використовував як прокладку при переказах з картки на картку. Так і написав, що використовував рахунок, як транзит, з метою оптимізації витрат на перекази між власними картками. Ви самі запропонували такі тарифи, а тепер кошмарите клієнтів за обороти. Так не можна вчиняти! Оборот коштів, це не завжди нові кошти. Я маю права переказувати гроші між власними рахунками багато разів на день, без усілякої економічної доцільності. Може в мене бзік такий... Банк Конкорд, думай, що ти робиш?
wig написав:А письмо приходит домой, или на электронку?
звонят с отделения и просят прийти его получить
Економлять на відправленні замовного листа... А ми теж економимо на переказах, раціонально використовуємо зароблені власною працею гроші. Навіщо зобіжаєте раціональних господарників? Ви запропонували такі умови, ми погодилися. Пошто кошмарите тепер, дємони? Навіщо в людей час крадете?
П.С. Оборот за місяць був трохи більше 90 тис. грн. Сльози, копійки на морозиво.
Hack-Stock написав:ЗАВТРА! Спеціально до Дня Народження банку найкрутіші топ-менеджери банку і співзасновники особисто обслуговують усіх клієнтів цілий день! А ще - безлімітний мохіто, свіжа ожина і сервіс екстракласу! Чекаємо на пл.Троїцька, 2
Яке тепер мохіто може бути? Там отрута... Не чемно банк поводить себе до клієнтів! Ганьба!