Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Hack-Stock написав:ЗАВТРА! Спеціально до Дня Народження банку найкрутіші топ-менеджери банку і співзасновники особисто обслуговують усіх клієнтів цілий день! А ще - безлімітний мохіто, свіжа ожина і сервіс екстракласу! Чекаємо на пл.Троїцька, 2
Яке тепер мохіто може бути? Там отрута... Не чемно банк поводить себе до клієнтів! Ганьба!
так это отличная возможность сходить на поклон и рассказать лично ТОП-ам, все что вы о них думаете, закинуться мохито и гордо уйти в закат
Мне такое же под копирку. С тем же сроком. Счета/ИБ не лочили?
Ще не дивився. Там копійки. Зараз подивлюся. Збирати довідки з інших банків банків, де є рахунки не збираюся. Це задротство. Лише для того, щоб бути клієнтом Конкорда? Нехай повірять на слово, точніше написаному, якщо клієнт такий як я, їм потрібний. Не потрібні розумні клієнти, а лише лохи, то разі закрию рахунок. Нема мені чого робити, бігати довідки збирати...
Hack-Stock написав:так это отличная возможность сходить на поклон и рассказать лично ТОП-ам, все что вы о них думаете, закинуться мохито и гордо уйти в закат
Там топи умовні. До співробітників банку претензій немає. Персонал ввічливий, дівчата гарні.. Хтось на горі там з трусів вистрибує... Безготівковий оборот коштів менше 150 тис. взагалі не повинен моніторитися, апріорі.
Мне такое же под копирку. С тем же сроком. Счета/ИБ не лочили?
Рахунок не заблокований. Доступ до ІБ теж. Але не нарахували і не виплатили % по карті. У всіх так? Банк Конкорд не виконує свої зобов'язання. Де мої відсотки?
guntherhouse777 написав:Вот тебе и зеленая тропинка...
Запропонували самі такі умови і обісралися... Навіщо кошмарити? Змінюйте тарифи, виправляйте свою помилку економічними методами. Навіщо кошмарити і відбирати дорогоцінний час життя у клієнтів? Благо хоч на дівчат тільки подивитися зайвий раз... А так не комільфо.
П.С. Відсотки лише мені не нарахували? Чи випадок масовий?
Востаннє редагувалось Козак-характерник в Пон 06 сер, 2018 14:35, всього редагувалось 1 раз.