Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2018
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Я думаю, что ее и не было. В большинстве случаев "под задатком" значит, что это была агентская замануха. Если бы был покупателем, дал задаток и увидел, что объявление не деактивировано и продолжаются поиски покупателя, у меня возникли бы вопросы.
У меня так было, продал квартиру, у риелторов объявление на ОЛХ ещё долго висело.
Оранжевый-хит сезона написав:Новости Львова, ЖК Парус есть воплощение всех мечт Максимка. Узнаю цену, отпишусь, но по 1000 метр можно брать. Кстати турки не только Аркадию в Одессе окупиповали но и отель Днестр во Львове, секс туризм как статья некритично экспорта. З.ы. кстати Респекта зовут Максим.
ага. мои были в трусковце, в риксосе. так там одни армяне и грузины и казахи отдыхают. треш
подтверждаю. я сам прозрел. никогда не думал что в отеле на западной Украине увижу такое скопления лиц кавказкой национальности
Serg-ik написав:Обнаружил, что на Тычины 18 и 18б, недалеко от берегов целебной купели озера Тельбин, продаются трёшки без ремонта, примерно по 850-880 баксов за метр. Дом 2010 года. Навес? не думаю. Засол.
дайте плиз ссылку на ,,засол,,. а то сейчас окажется что это или офисы порезанные или техэтаж.
Психічні розлади можуть виникнути у людей не тільки з причини травм або переживань, але і банально, через квартирне питання, пишут AIF.ua
Довге життя в однокімнатній квартирі може викликати ряд психічних відхилень у людей.
Такої думки дійшли вчені, провівши соціологічне дослідження.
Люди, у яких практично немає свого особистого простору, часто піддаються постійному дискомфорту і скаржаться на різні психосоматичні захворювання. Зокрема, вони страждають від розладу психіки, безініціативності, нервозності, апатії.
Крім того, однушка – це практично завжди поширення інфекцій з моментальною швидкістю. Лікарі відзначають, що у дітей при відсутності достатнього простору для життя спостерігаються хронічні респіраторні недуги, які є наслідком зниженого імунітету.
Фахівці нагадують, що для одного мешканця квартири має бути не менше 9 квадратних метрів.