|
|
![]() 1 Відсутня така нація як кримчани....
Є російські пенсіонери , є переселенці 2 Єдина нація яка може заявляти Крим Наш - це кримські татари. 3 Коли були виселені кримські татари і переселені переселенці- то крим хирів, поки його не приєднали до України Звідси висновок- ті хто москалики але совки самі з себе нічого не представляють Для того щоб в них покращувалось життя їм треба щоб їм постійно хтось допомагав( то українці то росіяни) але завжди це дотації. Є приказка - хто платить гроші - той замовляє музику. Те що ви стали більш дорогою повією ніж були - це ваш вибір
![]() Мене не цікавить де що і з ким було
Для мене 1 Правильний той - хто живе за свій рахунок, навіть якщо при цьому він живе гірше від оточуючих , але при умові що він своє життя( якщо воно гірше) не навязує оточуючим 2 Менш правильний той , хто живе за свій рахунок і навязує оточуючим( якщо вони живуть нехай навіть гірше але за свій рахунок) свої правила життя 3 Зовсім не правильний той який шукає дотацій перестрибуючи з одних рук в інші і при цьому оправдуючий свої стрибки тим що на його думку йому всі винні.
![]() ceba
Якщо в тебе відсутня різниця між дотація і кредит....то про що з тобою говорити на фінансових сторінках ? Україна з 2009 року відмовляється від московських дотацій у вигляді знижених цін на газ і переходить на розвиток за рахунок кредитів... А кредити потрібно віддавати, тому пункт 3 України не стосується Ба більше , станом на сьогодні вже росія по відношенню до України - прохач , адже саме росія ніяк не може віддати гроші програні в Стокгольмі за недоплату по транзиту. тобто оповідання москаликів що вони дотують Україну - перевірку в Європейському суді не пройшло.
![]() budivelnik Я ничего не перепутал. Все верно ,вам все должны, а 18 областей Украины дотационные если верить самым правдивым украинским СМИ.
![]() и с каждым днем все "радостнее" житьназад , к палеолиту !
![]() І що? В мене жінка і діти- дотаційні, але я разом з ними роблю все для того щоб це змінилось. Тому всередині держави - дотаційність може бути... Але якщо хтось з тих 18 областей, вирішить перейти в іншу державу для того щоб стати ще більш дотаційним- то я назву організаторів такого переходу- повіями.
![]() Re: В ООН підрахували, у скільки обійшлися Росії анексіяЗнакомые были в Крыму, вчера вернулись, рассказывают в этот сезон народу заметно прибавилось, особенно машин на дорогах, мост прибавил туристов, пляжи в Судаке забиты, платных пляжей нет, жилье сдаётся от 500 руб с чел., в Новый свет шлагбаума уже нет, проезд свободный и пляж бесплатный. Строится новая магистраль на Феодосию, параллельно старой дороге. Шашлык по 100 руб/100 грам., фрукты по 60-100 руб/кг. и это в августе, на пике, наши Киевские цены такие же, молочка дороже около 30%. От Крыма остались довольны. Сделали вывод от поездки- инфраструктура улучшается, отдыхающих, туристов масса, видела фотки. Добираться из Украины стало с пересадкой дольше, таможни забирают время. А с России через мост на авто намного проще, теперь в Крыму простоя летом не будет.
Востаннє редагувалось 1007qwert в Сер 15 сер, 2018 10:46, всього редагувалось 1 раз.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|