Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2018

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 18491850185118521853 ... 3168>
Повідомлення Додано: Сер 15 сер, 2018 17:22

Gastarbaiter написав:
  kingkongovets написав:ну и где же этот навес?)
почему на него не реагирует рынок?
где забитые окна, где предложение по аренде за комуналку?

Да, вы правы. Пока что происходит рост доходов населения (точнее, возврат на довоенный уровень) при относительно стабильном курсе. Но со стороны слишком уж хлипко пирамидка выглядит, может обвалиться в любой момент. Много всяких факторов вижу, которые могут как в одну, так и в другую сторону сыграть. Имхо, разумеется.

проблема, що нема макрофундамента для росту.
а щоб він був, тре щоб пішли інвестиції, хоча б по 10 ярдів $ щороку протягом 10 років.
середня з.п. $500 по Держстату в Кийові - це стеля, після досягненні якої настає девал, криза, ППЦ...
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2851 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 15 сер, 2018 17:28

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

Gastarbaiter написав:
  kingkongovets написав:ну и где же этот навес?)
почему на него не реагирует рынок?
где забитые окна, где предложение по аренде за комуналку?

Да, вы правы. Пока что происходит рост доходов населения (точнее, возврат на довоенный уровень) при относительно стабильном курсе. Но со стороны слишком уж хлипко пирамидка выглядит, может обвалиться в любой момент. Много всяких факторов вижу, которые могут как в одну, так и в другую сторону сыграть. Имхо, разумеется.

тока довоенные уровень и «стабильная» гривна были искусственными, а щас вроде все по чесноку - не?
и это со всеми нашими негативными факторами, фактически без кредитования и с мораторием на продажу земли
kingkongovets

Подякував: 1316 раз.
Подякували: 2732 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 15 сер, 2018 17:31

flyman написав:]
я не стар, а супер стар! це на стьот 50!
а ваабщєто я от думаю єслі случіться пенсія, то луччє встрєтіть там де люблять пєнсов (вна неньці не люблять ні собєсі, ні в мєдіціні), в Польші люблять набагато ліпше.
А про цокіль, я вже писав аірмаксу... і тобі... тіко оператори учоток міняюцця і корчать шлангів-клоунів

Я не люблю обговорювати персональні дані.
І не мав на увазі що конкретно тобі рівно 50.
Проте ти не студент. Внесків до пенсійних фондів ЄС не маєш, і в принципі не встигнеш. Тому як же тебе в польщі в пенсійному віці полюблять? Тільки рахунками з багатьма нулями, з якими Ти, пенс без європейської пенсії і відповідних пільг по лікуванню просто афігеєш.
І це почнеться не з моменту оплати операцій, а придбання ліків, які можна придбати виключно за рецептом, а дядько що його випише, попросить 200 не гривень за прийом.

Так шо ця пенсійна любов закінчиться проживанням в напівпідвалі іпеней іпеня.
Ось так все сумно....
Первый

Подякував: 235 раз.
Подякували: 2383 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 15 сер, 2018 17:41

Первый написав:
а ваабщєто я от думаю єслі случіться пенсія, то луччє встрєтіть там де люблять пєнсов (вна неньці не люблять ні собєсі, ні в мєдіціні), в Польші люблять набагато ліпше.
А про цокіль, я вже писав аірмаксу... і тобі... тіко оператори учоток міняюцця і корчать шлангів-клоунів

Проте ти не студент. Внесків до пенсійних фондів ЄС не маєш, і в принципі не встигнеш. Тому як же тебе в польщі в пенсійному віці полюблять? Тільки рахунками з багатьма нулями, з якими Ти, пенс без європейської пенсії і відповідних пільг по лікуванню просто афігеєш.
І це почнеться не з моменту оплати операцій, а придбання ліків, які можна придбати виключно за рецептом, а дядько що його випише, попросить 200 не гривень за прийом.

Ось так все сумно....

ти просто малокомпетентний в системі соц. захисту для громадян певних держав-членів ЄС.
крім того, за два роки в Польщі "заробив" пенсію у Польщі у розмірі мінімальної вна неньці (на яку тут ще горбатитися і горбатитися) .. ось така любов...
Востаннє редагувалось flyman в Сер 15 сер, 2018 17:43, всього редагувалось 1 раз.
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 15 сер, 2018 17:42

flyman написав:
  Первый написав:

Ось так все сумно....

ти просто малокомпетентний в системі соц. захисту для громадян певних держав-членів ЄС.

Так просвіти
Первый

Подякував: 235 раз.
Подякували: 2383 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 15 сер, 2018 17:49

Первый написав:
  flyman написав:
  Первый написав:

Ось так все сумно....

Так просвіти

https://www.fakt.pl/pieniadze/finanse/emerytura-a-ubezpieczenie-zdrowotne-czy-musimy-sami-placic-skladki/k40jt1x

"Osoby pobierające emeryturę lub rentę jako osoby ubezpieczone mają prawo do świadczeń z zdrowotnych finansowanych ze środków publicznych. Z emerytury czy renty odprowadzana jest składka na ubezpieczenie zdrowotne. Emeryci lub renciści nie mają więc obowiązku opłacania składki na ubezpieczenie emerytalno-rentowe. Mogą jednak do niego dobrowolnie przystąpić i opłacać składkę, co może skutkować ewentualnym podwyższeniem świadczeń w przyszłości
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 15 сер, 2018 17:50

Frant написав:
  kingkongovets написав:тока довоенные уровень и «стабильная» гривна были искусственными, а щас вроде все по чесноку - не?
и это со всеми нашими негативными факторами, фактически без кредитования

Прям таки без кредитування)))
МВФ "не дав" жодного міліарда доларів в цьому році)))
Такі смішні рожевоокулярники)))
Неначе не знають, що курс гривни тримають так же штучно, як в 2013, за рахунок всіляких запозичень.

Щодо "підняття ЗП до довоєнного рівня"))
Бу-га-га, за той час весь світ пішов уперед.
А ми донині не вийшли на рівень 2013.

більш того, пояснюю на пальцях орлам з віртуально "Києва Фейслеса", що ціни КРЖН зараз на мінімумі за 14 років (тобто такі ж, як в 2004 році).
Тому трудова міграція з України - просто колосальна!

Зараз знову рожевоокулярники з кущів продовжать своє "бла-бла-бла!"

Если бы также как в 2013м, то ЗВР бы падали. А они растут.
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5352 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 15 сер, 2018 17:58

kingkongovets написав:тока довоенные уровень и «стабильная» гривна были искусственными, а щас вроде все по чесноку - не?
и это со всеми нашими негативными факторами, фактически без кредитования и с мораторием на продажу земли

Довоенный уровень был искусственный, но сейчас присутствует элемент недоверия к гривне. Она утратила функцию средства хранения.
Много людей выезжает, но много переселенцев (и их рабочих мест) переехало в Киев в прошлые годы, создав дополнительный спрос на жилье. На подходе поколение начала 2000-х, которое после окончания школы поедет в Киев учиться в вузах и продавать кофе в переходах.
Рост цен сдерживается в условиях отсутствия нормального кредитования, но при этом все больше желающих приобщиться к клубу лендлордов (поскольку больше вкладывать для полученя пассивного дохода особо некуда).
Урожай/неурожай или изменение на мировых рынках металла (плюс проблемы с заходом судов Азовское море) - вот вам и изменение курса и новые волны миграции.
Рост зарплат в Украине, падение злотого и снижение привлекательности Польши, но при этом рост минимальных ставок, упрощение трудоустройства и развитие "командировочного" трудоустройства в Польше. Это когда польская фирма нанимает работников (в т.ч. и украинцев), а потом отправляет их в "командировку" на 3 месяца в какую-нибудь Голландию или Германию.
И т.д., и т.п. Очень много мыслей, факторов. Определить удельный вес и спрогнозировать вектор движения каждого из них, имхо, невероятно сложно. Но сейчас, когда основной рост уже отыгран, чего ожидать? Что з/п по госстату и средняя аренда в Киеве дойдут до 1000 дол.?
Gastarbaiter

Подякував: 702 раз.
Подякували: 617 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 15 сер, 2018 18:08

flyman написав:крім того, за два роки в Польщі "заробив" пенсію у Польщі у розмірі мінімальної вна неньці (на яку тут ще горбатитися і горбатитися) .. ось така любов...

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: кого-то ждет сюрприз.
Gastarbaiter

Подякував: 702 раз.
Подякували: 617 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 15 сер, 2018 18:49

Kostia написав:
  X-Fresh написав:Жара. Предлагаю завтра в 15.00 встретиться в гидропарке, обсудить перспективы рынка сидя в прохладной водичке)

Давай на труханов. 15 00 на мосту пешеходном со стороны острова

Договорились
X-Fresh

Заблокований
Подякував: 20 раз.
Подякували: 48 раз.

Профіль

#<1 ... 18491850185118521853 ... 3168>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти