Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 156157158159160 ... 1129>
Повідомлення Додано: Чет 23 сер, 2018 13:27

akurt написав:Приятно знать, что Вы лучше меня знаете, что я платил квартплату 23 августа 2017 года во Львове в 2,52 гривны за квадратный метр, а сейчас оплатил счет по 4,98 гривны за квадратный метр.
Классный - как Вы там выразились - "передерг"?
Не таитесь: какая у Вас квартплата?
Или тесть платит и Вы так сразу не вспомните?
Итак принято знать, что Вам КАЖЕТСЯ, что квартплата в моем доме, сданном в 2016 (!!!) году была такая же, как в 2015 или в 1915 году.

Чего таится то или помнить - нуль или ноль, как вам больше нравится - сам содержу свой дом, а за квартиру тестя платит жена... но у них там субсидия - что то около 500 грн в месяц за все за двушку зимой, сейчас меньше.
Так какая квартплата была в вашей сданной квартире в месяц введения дома в эксплуатацию?
Востаннє редагувалось Stringer в Чет 23 сер, 2018 13:31, всього редагувалось 1 раз.
Stringer

Подякував: 346 раз.
Подякували: 1629 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 23 сер, 2018 13:30

Ой, ну не таитесь, напишите, в каких городах и весях дом, откуда бабло нахомячили на дом, чем отапливаете, какие расходы газа/дров/соломы в кубах зимой и какие платежи имеют место быть?
akurt

Подякував: 4005 раз.
Подякували: 1446 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Чет 23 сер, 2018 13:37

akurt написав:Ой, ну не таитесь, напишите, в каких городах и весях дом, откуда бабло нахомячили на дом, чем отапливаете, какие расходы газа/дров/соломы в кубах зимой и какие платежи имеют место быть?

Деревня под Харьковом, я, в отличие от вас, бабло не хомячил, а зарабатывал - в 93 году создал компанию которая приносила хороший доход на тот момент.
Расходы на газ и электричество зависят от месяца - летом больше за электричество приходится платить, из за бассейна, зимой в зависимости от морозов счета за газ могут доходить до 4 000 грн...
И да, если вы не оставите свои казарменные замашки, и будете продолжать комментировать мои слова в хамской манере базарного торговца, то вряд ли наша дискуссия продлится
Stringer

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 23 сер, 2018 13:45

А слабО реально написать расход газа в кубах в январе-феврале?
Хотелось бы знать более технические параметры. У нас тут ветка точная, с цифрами конкретными...

P.S. Слово "нахомячил" я применил из нежности и именно, чтобы не обидеть - вот же давеча люди писали, что заработать на двушку в Украине можно исключительно собираем взяток с обездоленных?
Ну если квартиру двушку - только за взятки, то домик не слабый - за взятки не только с обездоленных?
У меня есть скрин этого утверждения... сохранил...
У нас тут ветка точная...
Зображення
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: Чет 23 сер, 2018 13:54

Карслон вєрнулсо

Карслон вєрнулсо, а сінус в бані !?

Нема кому тепер розкупорені "консерви" винюхувати.

the_cooljames написав:акурт еще вернется под своим аккаунтом, как только выйдет из запоя
flyman

Подякував: 1604 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Чет 23 сер, 2018 14:26

Пан Долярчик!
Однозначно і без варіянтів: якщо людина миттєво не може відповісти на просте питання, скільки кубів газу іде на опалення власного будинка під Харковом чи не під Харковом - то... промовчу.
На такі питання відповідають миттєво, нехай і не з точністью до одного куба...

Мене забваляє те, що людина кинула дітей, жінку, всі справи на роботі і миттево почала мені докоряти про текст із підручника з арифметики для школярів, відшукуючи знову - який вже раз це було - помилку у моїх словах чи цифрах.
От навіщо себе виставляють/підставляють так - не зрозуміло...

Читаю і радію:
"...и мне почему то кажется, что квартплата во Львове 23 августа 2014 года была тождественной 23 августа 2015 года..."
Це пише людина з-під Харкова... Мабуть, дивиться у бінокль у мої рахунки...
Зображення
Зображення
Як класно написано: "...и мне почему то кажется,

P.S. Із самого ранку цього робочого дня - ЖОДНОГО запитання або відповіді за темою гілки...
Востаннє редагувалось akurt в Чет 23 сер, 2018 14:39, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: Чет 23 сер, 2018 14:44

akurt у вас удивительная способность хамить всем подряд не останавливаясь, заставляя собеседников посылать вас подальше, дискутируйте дальше в привычной вам манере с паном долярчиком
Stringer

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 23 сер, 2018 14:53

Не нервничайте так... просто вспоминайте, сколько кубов газа идет на отопление...
Как там говорят великие мира сего... дайте вспомнить...
"...и мне почему то кажется, что квартплата во Львове 23 августа 2014 года была тождественной 23 августа 2015 года..."
Что-то и мне почему-то кажется, что не знаете...
Что-то мне почему-то кажется, что и не платите...

Не зовсім на тему гілки, але про нерухомість (для когось і Львів - закордоння).
Вчора зранку був на нараді у забудовників "МЕТГАЛ".
Нарада с приводу визначення ціни на новобудову.
Заспокойтесь та не нервуйтесь панове, ще ціну не визначили... Вчора радились... Ще немає... Не все так просто.

Закінчили вже майже другу чергу ЖК "Арена". Там 2 велетенських і дуже красивих корпуси у найперспективнішому південному районі Львова - біля стадіону "Арена -Львів".
Там навкруги така кількість баштових кранів, що думаю ви і на картинці стільки не бачили... Особливо на Вернадського...
Я не рекламую, а звертаю увагу на тенденції!

1. Терміни здачі першого та другого корпусів витримуються (одначе, тенденція гарна) - для другого - грудень, вже почнуть зовнішнє утеплення робити, а так все готово, вже й вікна стоять (почали фундамент восени 2017). ВСІ КВАРТИРИ РОЗКУПЛЕНО. Звичайна ціна - дуже приваблива - 550 доларів квадрат. Надавали розтермінування безвідсоткове від забудовника (гарна тенденція) при умові сплати 50 відсотків відразу.
2. Починають новий будинок в тому ж районі - ближче до Автовокзалу у парку "Бондарівка" (мало хто знає - там навіть озеро є; трохи занедбане, але є...)
3. Головне 1: забудовники дивуються, що квартири розбирають як пиріжки. На нараді сказали навіть таке: "У нас тут один газда - йому 82 роки - ще при Брежнєві та Хрущові керував будівництовм - і то таких темпів будівництва у Львові не бачив!". Реально дивуються, звідки в людей стільки грошви і де ще беруть...
4. Головне 2: Ціну на нові квадратні метри - багатоповерхівка - ще не визначено, але БУДЕ ВИЩОЮ за рахунок збільшення вартості металу та бетону....
5. Головне 3: ще навіть ціну не визначено, а вже в чергу до того фундаменту на нові квартири того забудовника записалося більше 30-ти осіб...

Далі не читати (я дуже прошу не читати).
Під час перекуру дуже наполегливо в мене питали про квартплату в Анталії, про ціни на утримання житла, і про всяке таке інше.
Не знаю, навіщо питали...
Ну їй Богу, не знаю...
Востаннє редагувалось akurt в Чет 23 сер, 2018 15:12, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: Чет 23 сер, 2018 15:25

"...Під час перекуру дуже наполегливо в мене питали про квартплату в Анталії, про ціни на утримання житла, і про всяке таке інше..."

Добрый день.Как бы на эту тему пообщаться?
tramplin2

Заблокований
Подякував: 10 раз.
Подякували: 5 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 23 сер, 2018 15:51

Re: Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ

Двое пьяных в хлам забулдыг, сидящих на ступеньках магазина, оскорбляют всех прохожих, кто делает им замечание, чтобы они потише ругались матом в общественном месте, а потом тоже бахвалятся друг перед другом какие у них длинные... мечи :-)
С вами хамами дискутировать бессмысленно, потому что нормально и уважительно ответив на ваши вопросы, никак не ожидаешь в ответ получить три ушата дерьма и помоев ... шерочка с махерочкой
потому то вы тут и выглядите как те двое забулдыг, с которым никому нет желания связываться, пока они не начали буянить
Востаннє редагувалось Stringer в Чет 23 сер, 2018 15:54, всього редагувалось 1 раз.
Stringer

Профіль

1
  #<1 ... 156157158159160 ... 1129>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей