Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 177178179180181 ... 1129>
Повідомлення Додано: Вів 04 вер, 2018 11:02

Re: Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

V2 написав:
  akurt написав:Читайте мой материал в четверг.
Это как раз о том, что вы имели ввиду.
Кстати, до четверга все полезно возобновить в памяти данные о том, что такое "Инфляция" - с чем ее едят и какие вкусовые качества.

Вот сейчас ем мороженное турецкое - 10 лир (40 гривен) коробка в 500 граммов - пальчики оближешь - густое, аж тянется за ложкой - и читаю одновременно новость о том, что Украина увеличила импорт пальмового масла на 20 процентов.
Прикольно...
Значит, будет много отличного вкусного молока.

По итогам 2016/17 МГ Турция увеличила импорт пальмового – до 633 (620) тыс. тонн масел.
http://www.oilworld.ru/analytics/worldmarket/262234

Україна.
В текущем 2017/18 сезоне (сентябрь–июнь) импорт пальмового масла составляет 193,3 тыс. тонн,
http://agroportal.ua/news/ukraina/impor ... sya-na-20/

Не ведіться на провокації турколюбів :)
По-перше, пальмова олія використовується багато де
По-друге, пальмова олія в будь-якому разі не має відношення до молока. Та й до морозива.
По-третє, додавання пальмової олії це не українське ноу-хау, його використовують по всьому світу.
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8233 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Вів 04 вер, 2018 11:12

Faceless
Так навіть з такими провокаціями Україна виглядає більш привабливою за Туреччину ;)
V2
4

Подякував: 299 раз.
Подякували: 1370 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 04 вер, 2018 11:51

Инфляция - жуткая вещь...
Год назад мыл машину так:
- обработать моющим средством (бесконтактная мойка) - 2 лиры или (2/3,5)х27,5=15,70 гривны.
- смыть водой под давлением - 1 лира или (1/3,5)х27,5=7,85 гривны.

Сегодня примерно в 11-30 после овощного рынка заехал на автомойку, и вот печальный результат:
- обработать моющим средством (бесконтактная мойка) - 2 лиры или (2/6,65)х28,25=8,50 гривны.
- смыть водой под давлением - 1 лира или (1/6,65)х27,5=4,25 гривны.
Итого мойка авто обошлась мне в 8,50+4,25=12,75 гривны.
Двенадцать гривен 75 копеек...
Я знаю, сейчас будет минимум три поста с таким текстом: мыло не такое, шампунь не такой, akurt жлоб, пистолеты не такие ручки имеют, нам бесконтактная мойка не нравится, нам только ручную по 150 гривен подавай, а @на меньшее мы не согласные...@

Да, блин...
Где там мой студенческий конспект по Политэкономии?
Читаю...
Инфляция: Чрезмерное увеличение количества обращающихся в стране бумажных денег, вызывающее их обесценение.
А ведь верно: цены турецкой лире нет!

Сегодня был забавный случай:
- звоню по известному мне номеру - заказать баклажку воды (стандартнaя, как в Украине, там кажется 18,6 литра)
- Спрашивают адрес, я называю, квартиру спрашивают, я отвечаю: "он бешь"
- переспрашивают: "пятнадцать"? Так и прозвучало: "пятнадцать?"
- да, отвечаю, пятнадцать...
- ОК.

Прошло минут 10-15 - звонок в домофон, нажимаю кнопку открыть двери подъезда... жду...
Через минуту пришел лифт - открываю дверь - баллон воды катит мальчик размером с баллон воды...
У меня челюсть отвисла... Он подкатывает его к двери квартиры...
Говорю ему:
- Прайс? (сам знаю, что баллон воды стоил 7,5 лиры... Но ведь инфляция - гадина - просто съедает всех и всё...
- Мальчик размером с баллон спрашивает: "...рузький язик знаишь?"
- Знаю...
- Семь с половиной лир...
Я отсчитал семь с половиной лир (купюра в 5 лир и три монетки по 1 лире), в уме подсчитывая: (7,5/6,65)х28,25=32,60 гривны...
Интересно, из чего во Львове делают воду, что я плачу ТМ "Аляска" по 66 гривен за такой же баллон?

Я дал мальчику-с-пальчику 1 лиру, монета такая.
Мальчик неожиданно сказал:
- Thanks! Have a nice day!
akurt

Подякував: 4009 раз.
Подякували: 1450 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Вів 04 вер, 2018 12:20

Львівський БатяР написав:
  Frant написав:Авжеж, 13 000 грн - то "охрєновєнна" зарплата))) Особливо для Києва.
Акурт, мілко ти плаваєш.

Та і для Львова теж не фонтан. Ну може для професії водій-експедитор це нормально Я х.з, але на 15к грн торгового вже важко знайти, якась зацікавленість зявляється від 18 і то очі ще не горять !

... не пишіть таких цифрів, а то рука тягнеться до колодки, щоб її повісити на свій бізнес! :D :mrgreen: :mrgreen:
Востаннє редагувалось Долярчик в Вів 04 вер, 2018 13:07, всього редагувалось 1 раз.
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 04 вер, 2018 12:27

akurt написав:***
По дороге делаем небольшой крюк и попадаем в каньон... Прохлада...
Очень живописная дорога между отвесных скал. Стоит остановиться, чтобы насладиться видами и сфотографироваться.
Зображення

(фото из сети, ресурс не помню. Мне понравилось. Слямзил. За почти 200 страниц этой ветки второй раз использую фото авторов из сети - мои злопыхатели среди выставленных здесь 234 фото уже заметили одну из сети и пытаются меня укусить. Бедненькие...)

Я так нічого й не зрозумів з Вашої писанини. Ви ж написали про намір пофоткатись в гарному місці й виклали фото. Я й сам би не втримався бо реально цікава місцина.
То фото Ваше чи "позичене"?

Це Ви мені так "узагальнено" відповіли? Щось Вас важко зрозуміти. Я ж з цікавістю читав про Вашу мандрівку й задав звичне запитання.

Гм... Можливо і не мені адресований цей "фрагмент" 8) Якийсь він "токсичний".

Особисто я, мандруючи світом й розповідаючи про це в мережі, викладаю лише власні фото бо так змістовніше. Тому й припускаю, що у Ваших розповідях також фото Ваші.
ST_11

Подякував: 73 раз.
Подякували: 123 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 04 вер, 2018 12:38

ST_11 написав:
По дороге делаем небольшой крюк и попадаем в каньон... Прохлада...
Очень живописная дорога между отвесных скал. Стоит остановиться, чтобы насладиться видами и сфотографироваться.
Зображення

(фото из сети, ресурс не помню. Мне понравилось. Слямзил. За почти 200 страниц этой ветки второй раз использую фото авторов из сети - мои злопыхатели среди выставленных здесь 234 фото уже заметили одну из сети и пытаются меня укусить. Бедненькие...)

Я так нічого й не зрозумів з Вашої писанини. Ви ж написали про намір пофоткатись в гарному місці й виклали фото. Я й сам би не втримався бо реально цікава місцина.
То фото Ваше чи "позичене"?

Це Ви мені так "узагальнено" відповіли? Щось Вас важко зрозуміти. Я ж з цікавістю читав про Вашу мандрівку й задав звичне запитання.

Гм... Можливо і не мені адресований цей "фрагмент" 8) Якийсь він "токсичний".

Особисто я, мандруючи світом й розповідаючи про це в мережі, викладаю лише власні фото бо так змістовніше. Тому й припускаю, що у Ваших розповідях також фото Ваші.

Не обращайте внимания, этот рагуль по привычке хамит всем подряд - такова его быдлячая манера общения со всеми, с кого ему нечего поиметь
Stringer

Подякував: 346 раз.
Подякували: 1629 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 04 вер, 2018 12:46

ST_11 написав:То фото Ваше чи "позичене"?

https://www.tripadvisor.ru/Attraction_R ... mania.html
V2
4

Подякував: 299 раз.
Подякували: 1370 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 04 вер, 2018 12:56

V2 написав:
  ST_11 написав:То фото Ваше чи "позичене"?

https://www.tripadvisor.ru/Attraction_R ... mania.html

Ех... Для чого Ви так поспішили? :wink:

Як на мене, якщо навіть й "позичаються" фото, то не зовсім коректним є обрізання помітки авторства.

Зображення

Зображення

Зображення
(ну... зовсім трішки обрізане)

І якщо там був, фоткав... Чого свої фото не викласти? (риторично)

Гаразд. Втамовую свою питальну цікавість й переходжу в режим читання 8)
Востаннє редагувалось ST_11 в Вів 04 вер, 2018 13:01, всього редагувалось 1 раз.
ST_11

Подякував: 73 раз.
Подякували: 123 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 04 вер, 2018 12:57

Це дуже вірно, що Ви так припускаєте, що я викладаю власні фото...

Сьогодні зробив під 100 фото на "Східному ринку" ("Восточный базар").
Сам передивлюся спочатку...
Все - із цінами...

Так, зараз скоштую інжиру - свіженький - купив пару кіло...
Шість лір - то приблизно 25 гривень кіло...
Ще немає на ринку інжиру по 3 ліри кіло - буде трохе пізніше... у середині вересня...
Зображення
Персики дуже смачні...
Зображення

Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

Приклад того, що таке ОСББ за кордоном: спілкувався хвилин 15 тому із нашим головою ОСББ.
Просив дати квартплату - "айдат" - 80 лір за серпень - це приблизно 330 гривень - та здати "на оздоблення будинка" 150 лір - це десь 650 гривень.
Куди підуть мої 150 лір:
- поставлять біля плавального басейну новий душ - колона із мармуру і нова сантехніка до того.
- зроблять огорожу із нерзевної сталі між басейном для дітей та басейном для дорослих (мабуть, щоби діти не впали, бо в дорослому ж глибоко)
- у сусідньому новому будинку запустили плавальний басейн і тому хочуть зробити паркан між нашим двором та сусідським вищій та зробити там "живу" стіну... Щоби було затишніше... а - може - щоби голяком вночі не було соромно плавати...
- у підвалі є приміщення загального користування - там великий зал, кухня, два душових блоки із двома туалетами - то на зборах ОСББ запропонували у приміщенні не робити - як передбачалося - тренажерний зал, а розбити його на блоки (як він сказав по-турецькі "depo") - щоби у кожного була своя комора. Все це виконають із склопакетів і в кожного буде власне "depo".
Це - добе.
Я спитав, а що буде із електричним відкриванням воріт для заїзду автівок - бо там все зроблено, і кабель підведено, а самого мотора та редуктора немає.
Сказав, що то заплановано, але не на часі, бо автівку на паркінг ставить тільки він та я...
Не добре збирати із всіх мешканців гроші на те...
А ні, не тільки нас двоє... ще сусіда мій ставить електромотоцикл... Така прикольна штука: коштує 1000 долярів, заряджає він його власним подовжувачем із квартири, сідають удвох із жінкою та катаються у бік Кемеру...
От кумедні бусурмани...

Дрібнички, а приємно...
Двір миють кожного дня, як стемніє... там у нас всюди - крім території біля басейну - полірований мармур...
Біля басейну все викладено пиленим природним каменем, щоби не було слизько...
Ну ось так... Піду в душ: скоро приїдуть гості із іншого району Анталії - жіночка із Запоріжжя вийшла заміж за гарного легіня-турка, має вже двох діточок, то діти хочуть побавитися у нашому басейні...
Нехай бавляться...
А жіночці ми передамо подарунки від родичів із Запоріжжя...
akurt

Подякував: 4009 раз.
Подякували: 1450 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Вів 04 вер, 2018 13:15

Скажите ,в этой ветке осталось хоть что-то от ее названия? Причем тут рассуждения о женихе для дочери, о пальмовом масле, где чье фото и т.д. и т.п.?
tramplin2

Заблокований
Подякував: 10 раз.
Подякували: 5 раз.

Профіль

#<1 ... 177178179180181 ... 1129>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей