Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Дякую гарна інформація Мікола ЯновічЬ по ходу займався випуском цих паперових облігацій! справжніх паперових, із купончиками
до речі цікаво почитати старі новини - виявляється фінанс (цей портал) має їх за надцять років
наприклад
"Паніка, викликана падінням світових індексів, учора спровокувала на українському міжбанківському валютному ринку підвищення курсу долара до річного максимуму - 5,1 грн/$.
Банкіри відзначають, що Нацбанк, продаючи другий день поспіль долари зі своїх резервів, намагався заспокоїти ринок."
V2 написав:clientage Погоджуюсь! Для себе почерпнув інше - мінфін пропрацьовує з держбанками можливість продажу валютних овдп, при цьому мінімальних поріг входження має бути досить низьким.
Меньше 10Куе(300К) просто нерентабельно размещать из-за самих затрат на размещение. Кстати о них в пердаче нууу оч. вскозь упомянуто, а они (эти затраты) и есть краеугольный булыжник ...так шо если Ненька таки хочет нашу валюту, то хай вертает любимые козацкие 13%... и безналоговые
Ага,эти вернут....вчера Минфин как осел уперся в ставку 5,95% и ни долей процента выше .Это я про вчерашний аукцион по размещению ОВДП. Но при этом на внешке занять под 9,1% это легко. Дблблд
Для понимания, сегодня наши евробонды ( годовые ) торговались с доходностью 8% , но в Минфине этого наверно не знают.
V2 написав:при цьому мінімальних поріг входження має бути досить низьким.
один папір = 1000 одиниць, як не крути гривень чи валюти.
До речі, Ощад пару років тому вже продавав папери напряму простолюдям хтось пригадує на яких умовах? (%, ціна штуки, сроки) і чому він згорнув цю програму.
Но Ощад, как всегда, не смог их нормально реализовать из-за де*** руководства на местах. Я помню тогда думал прикупить себе Казначейских обязательств по серии А. В отделениях (указанных на сайте и которые подтверждала горячка) делали круглые глаза не понимая о чем речь или просто морозились. И это в Киеве. Забил я на это дело... Но где-то через полгода я узнал от знакомых что в райцентрах сотрудникам Ощада руководство парило эти обязательства под угрозой увольнения.
Сейчас с ОВДП куча разговоров о том, что население мол не интересуется... Так сделайте нормальную реализацию для начала.