Искатель написав:И тем не менее... Ниже 6000 продавить не получается. Только на короткое время уходят - и сразу откуп и отскок на 1000 вверх и выше. Вряд ли это просто хомяки...
В 2014-2015 годах тоже не сразу удалось продавить с 1200 до 180
Patr1ot написав: Первыя таблица - ни о чем. А вторая таблица - результат от инвестирования в криптовалюты, который получила львиная доля инвесторов.
Что значит ни о чем? Что это за аргументация. Это свершившийся факт. Какая цена была и какая стала. И кстати цены к средине января 2018 еще больше выросли к своим пиковым значениям, в частности в рипле.
ви собі яйця золоті, а нам дулі? це не по КОзацьки, КХ це по ростовщіческі
треба ділитись
Я й ділюся... Інформацією і своїми планами. Хто послухав вже зробив як мінімум 20% за добу. З приводу реферальної програми, то там копійки. Нема чого ділити. 10% від комісій зароблених біржею по рефералу. Умовно, мій реферал купив чи продав на 10000$. Комісія 0,2% за торги. Біржа заробила 20$. Мені йде 10% від 20$. Тобто 2$. Але курочка клює по зернятку. Якщо 10 рефералів наторгують так само, то це вже 20$, мені. Якщо людина досі не зареєстрована на біржі, то їй немає ніякої різниці, як реєструватися: за реферальним посиланням чи самостійно. Але якщо зареєструється по реферальці, то зробить добру справу. І козаку капне якась копійочка в кишеню.
Засновник Ethereum: Період тисячократного зростання криптоактивів скінчився Засновник Ethereum Віталік Бутерін вважає, що на ринку криптоактивів більше не буде періодів такого вибухового зростання, як були в минулі роки, так як для цього вже немає передумов.
Про це він розповів в інтерв'ю Bloomberg.
За його словами, причиною підйому ринку в 2017 році і в попередні роки, коли ціни на цифрові активи демонстрували тисячократне зростання, став маркетинг і спроби широко розповсюдити інформацію про нові технології.
Зараз же, на думку Бутеріна, співтовариство перейшло на нову стадію - замість новин для інвесторів-початківців поширюються реальні сценарії використання технології.
"Блокчейн-спільнота наближається до точки, де вже видно стелю. Якщо ви поспілкуєтеся з середньостатистичною освіченою людиною, то, ймовірно, вона чула про блокчейн хоча б раз. Уже немає можливостей для того, щоб щось виросло в тисячу разів в цій ситуації", -заявив він.
Творець Ethereum додав, що маркетингова стратегія минулих років вже заходить в глухий кут. Нове завдання спільноти - розвивати екосистему за рахунок тих, хто може використовувати блокчейн-продукти в реальній економіці.