Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 199200201202203 ... 1129>
Повідомлення Додано: Сер 12 вер, 2018 19:50

Якщо акурт буває у Британії, то за СІМ років є шанс стати здоровою людиною, психічно притомною і навіть у чомусь корисною для турецького суспільства. https://socportal.info/2018/09/12/vchen ... mstva.html
Ну, а поки що - відкладати собачі гавелдики у парковій зоні і постити фото недопитих пляшок.
Востаннє редагувалось ihorkyiv в Сер 12 вер, 2018 19:53, всього редагувалось 1 раз.
ihorkyiv

Подякував: 177 раз.
Подякували: 317 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 12 вер, 2018 19:50

Re: Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

akurt написав:-

Додано: Сер 12 вер, 2018 16:52

приїхали до банка - я просто підвіз товариша із словами, що завтра зранку він сюди прийде, щоби завершити операцію.
Було 16-59.
16-59, це не 17-00.
Двері нам перед носом не зачинили, в офіс пустили, документи всі прийняли в роботу.
Товариш такого не очікував... Ти бач як: 16-59...
Всі потрібні співробітники затрималися. Банк був зачиненим.
Чекає відповідь з Анкари...
При виході із банку я сказав охоронцю:
- Thanks!
- Have a nice day!

нормально. я бы даже сказал отлично. если учесть что пост написан в 16.52 (а разницы во времени с турцией у нас нету) , что в 16.59 вас впустили в закрывающийся банк, но вы нам об этом сообщаете за на 7 минут до этого события . Чудня страна турция, чудный человек Акурт.
Жека79

Подякував: 418 раз.
Подякували: 620 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 12 вер, 2018 19:55

akurt написав:І правильно робите.

Какання за власною собакою прибирають:
- обов"язково в США - у всіх місцях - для цього всюди стоять стовпчики із такими ящичками - там кульочки та перчатки.
- в Україні НІДЕ не прибирають, в тому числі під вашими вікнами. У Львові в нас ОСББ заборонило вигулювати собак на території ОСББ - я не вигулюю, ідемо за територію - доречі, у Львові регулярно та класно підстригають всюди газони - потім ідемо у бік невеличкої посадки - там собачці зручніше какати.
- В Туреччині - гуляти із собакою вздовж набережної можна, навіть - не повірете - і фонтанчики для води для людей - і нижче - для собак. Ось там, якщо собака накакала, то треба покласти те добро у власний поліетиленовий кульок та викинути у найближчий бак для сміття.
- я гуляю із собачкою 3 рази на день на невеличких неосвоєних ще "пустирях" із напівпокинутим садом із гранатовими деревами та пальмами (нестриженими). Там собачці дуже зручно і пісяти, і какати...
Як бачите, все просто...

18-24 - трактор працює на будівництві нового парку. Ми дивуємося...
На теє приходив навіть один дуже відомий в Україні архітектор та дизайнер - щойно здав проект перебудови двох службових приміщень на квартири в одному дуже відомому університеті в Україні - ректор хоче трохе погріти на тому рученята - живе через 3 будинка в Анталії від мене - дивувася темпами.

Новинка дня - треба зафіксувіати у блокноті: так шукають у мене недоліки, що вже й собачка не так і не там какає.
Приємно відмітити: так і там, 2 рази на день... Сухий корм Made in Turkey.

Вечір... так добре...
Були із жінкою на морі до 14-30...
Я якось там непомітно задрімав під парасолею... це вдень... проспав півтори години... море... штиль... свіжо... приємно...
А зараз вечір... вирішив зробити дегустацію: праворуч рожеве сухе за 18 лір (73 гривні), а ліворуч - за 24 ліри (97 гривень), яке краще?
Обидва - щойно з льодувки...
Зображення
І як вірно, що теє людЕ та не розуміють, навіщо воно ж так НЕ псувати собі життя?
Я не помилився: НЕ ПСУВАТИ...

Акурт, срочно приобретите холодильник для вина. Таким варварским охлаждением в обычном холодильнике вы убиваете букет. А мы хотим читать еще более красочные рассказы о вкусовых свойствах великолепных турецких вин.
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5352 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 12 вер, 2018 20:01

Жека79 написав:Чудня страна турция, чудный человек Акурт.

це не человек, це набір психів-баблонавтиків
по черзі кодують тексти на форумі

рубають бабло
наступний рубіж 300 000 лошарів в день? :)
greenozon

Подякував: 577 раз.
Подякували: 1755 раз.

Профіль

1
3
1
6
Повідомлення Додано: Сер 12 вер, 2018 20:02

Жека79 написав:нормально. я бы даже сказал отлично. если учесть что пост написан в 16.52 (а разницы во времени с турцией у нас нету) , что в 16.59 вас впустили в закрывающийся банк, но вы нам об этом сообщаете за на 7 минут до этого события . Чудня страна турция, чудный человек Акурт.

Ну что вы придираетесь? Анталия - это такое райское место, что человек там теряет счет времени. Почти как Сихуатенехо на берегу Тихого океана, у которого нет памяти.
airmax78

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 12 вер, 2018 20:18

Жека79 написав:если учесть что пост написан в 16.52
настройки форума.
Зображення
Мизантрóп

Подякував: 1600 раз.
Подякували: 1431 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 12 вер, 2018 20:25

Читайте и слушайте голодных неудачников по жизни, что светятся выше на этой странице - и будет всем счастье.

Про вина.
Я вам так скажу: в Турции можно - не глядя - покупать любое вино, не глядя на цену.
Самое главное - что это НАСТОЯЩИЕ вина из настоящего винограда.
Коран не разрешает пить вино туркам, но разрешает выращивать виноград и делать вино.
Потому делать подделки или там колотить из порошка просто нет смысла.

Диапазон цен: от 15 лир до 35-55-75-105 лир.
Ходовые - в районе 20-22 лир - примерно 90 гривен бутылка.
По этой цене в Украине из приличного можно купить - я покупаю - только Брют от Коблево или Шабо.
И то не уверен в качестве. Но покупаю.
Так вот позавчера так получилось, что купил 2 бутылки вина - пришел домой и обе положил в морозилку - минут через 10 достал розовое, дегустировали с женой, а про белое просто забыли.
На следующий день я вспомнил - пришел в ужас - не взорвалось ли - достал - все замерзло.
Постояло на кухне - разморозилось - с опаской вытащили пробку - налили в бокал - ОТЛИЧНО!
Я был в шоке!
Вино не поменяло ни цвет, ни вкус, ни запах, ни качество...
Вот, что значит "качественное вино"!
Как бы тут не каркали всякие там (удалено автором), это я, а не они - не далее, как в июле был на винодельне в Сономе, это на север от Сан Франциско.
Ну а им жевать мои носки - может, какая капля и осталась.
Пусть жуют, мне не жалко...
Голод - не тётка... Еще Максим Горький, которого отравили сразу по приезду из Крыма - в тот-же день - писал, подтверждая...
Востаннє редагувалось akurt в Сер 12 вер, 2018 20:32, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Подякував: 4005 раз.
Подякували: 1447 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Сер 12 вер, 2018 20:32

Нельзя так делать ни в коем случае. Спросите любого сомелье. Он придет в ужас от идеи "положить вино в морозилку" или даже просто поставить в холодильник надолго. Холодильник для вина - вы можете его себе позволить.
airmax78

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 12 вер, 2018 20:34

Ясное дело, что никто так НЕ СОБИРАЛСЯ делать.
Замораживать вино на лед.
Зашли в квартиру с улицы - +32, положили сразу в морозилку - пока располагались...
Достали минут через 10...

Но вот взяли и забыли одну бутылку в морозильнике.
Делали эксперимент: выбросить или нет?
Оказалось, продукт качественный, можно не выбрасывать.
Сам удивился...
akurt

Подякував: 4005 раз.
Подякували: 1447 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Сер 12 вер, 2018 20:38

airmax78 написав:Нельзя так делать ни в коем случае. Спросите любого сомелье. Он придет в ужас от идеи "положить вино в морозилку" или даже просто поставить в холодильник надолго. Холодильник для вина - вы можете его себе позволить.

Да! холодильник для вина купить!!! Это то, которое турецкое вино, всемирноизвестное ))) ну и домой тоже один, для Коблево )))
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

#<1 ... 199200201202203 ... 1129>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Bolt і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор