Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2018
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Долярчик написав:Жека79 Я, коли минулої осені бігав по ВП, то в одного забудовника теж було по два "заглиблення" на кожному поверсі, які вони продавали, як під кладовки(там щось 1,2-1,5х1,8 чи щось подібний метраж) - що вразило, що там м2 був ДОРОЖЧИМ за м2 квартири!!! - ще й тих два варіанти, що Я там вибрав, то вже біля тих квартир, ті кладовки ВЖЕ були продані!!!
Нада брать па любой цене, ибо консервация, велосипед, лыжу, и верх от гидрокостюма нужно где то хранит))
... а ще секрет "вдалих продаж" тих кладовок був в тім, що в деяких квартирах НЕ БУЛО балконів!!! - там типу "вільне планування" і якщо хочеш балкон, то вимуровуєш його собі біля якогось вікна, поглиблюючи його в середину кімнати так, як планування переважно було прямокутне з рівними зовнішніми стінами! ...о, знайшов планування
... то що б ви зробили у цьому випадку, шановне товариство: вимурували/відгородили б балкон/лоджію(де саме? ), чи жили б БЕЗ? - якщо б це був би найкращий/найдоступнішший варіант на моменті і жити треба з сім'єю ВЖЕ і СЬОГОДНІ?!
Ну что друзья ждём новые "офигитительные" истории от Первого, как в ЖК Мордор были фасадные квартиры на первом этаже по 630 долларов метр после сдачи дома. Хотя я звонил за два года до сдачи и их в продаже не было а у перекупов они были по 1000 долларов метр
Оранжевый-хит сезона написав:Ну что друзья ждём новые "офигитительные" истории от Первого, как в ЖК Мордор были фасадные квартиры на первом этаже по 630 долларов метр после сдачи дома. Хотя я звонил за два года до сдачи и их в продаже не было а у перекупов они были по 1000 долларов метр
У кгс первый этаж редко в продаже, всегда либо у подрядчиков, либо перекупов, либо 500 метров. Предпосылок не верить Первому нет, просто он всегда говорит самыю дешёвую цену за метр в том, или ином комплексе. И, как правило эта квартира на втором этаже, с видом в стену, и на север. Вот в автографе знакомые взяли за 18 кгрн, да, но 100 метров на 5 этаже. Говорят, что на 23 уже подороже было)) в мордоре были квартиры па27,5 -были. Чё ещё вам нужно. Сейчас ценник на соседний котлован поболе, чем тогда на готовое.
Оранжевый-хит сезона написав:Ну что друзья ждём новые "офигитительные" истории от Первого, как в ЖК Мордор были фасадные квартиры на первом этаже по 630 долларов метр после сдачи дома. Хотя я звонил за два года до сдачи и их в продаже не было а у перекупов они были по 1000 долларов метр
При цене за стандартный магазинчик типа "Море Пива" или "Аптека" в 45-60куе "па1000" их выхлоп в том месте около 700уе в месяц это невыгодная инвестиция или как? И второе - перекупы тоже их ведь покупали у застройщика? Каким образом?
первый говорил, что купил себе первый этаж, но не говорил что по 630. не надо брехать
... як мінімум, збереження тепла в кімнаті..... ну і сушіння одягу, бо в кімнаті - не комільфо! - особливо, коли мають прийти гості, а у Вас розложена "сушка" в кімнаті
первый говорил, что купил себе первый этаж, но не говорил что по 630. не надо брехать
брешет твой рот.... а я помню, купил в декабре по 630 и обещал в мае продать па1000 а потом написал что передумал продавать