Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Оце ж там пан Долярчик подивитьеся отаке РОСІЙСЬКЕ відео і прийде до висновку, що краще Нікополя чи Кривого Рога нічого немає. Це добре. Бо в Кривому Розі приятелі продають шикарну хату вже третій рік. Вже опустилися до 25 000 долярів - нєт нікто. Шикарна земельна ділянка, на ній - 2 (два) будинка. Один - двоповерховий. Заганяли на парковку і свій Таурег, і Ленд Крузер зятя - плитка не провалюється... Нєт нікто.
Х Х Х На днях, нарешті, приятелі оформили купівлю-продаж свого майна в Севастополі. Наші українці; мали там майно. Продавали із 2015... 300 000 долярів узяли. Хотіли більше, але російські жебраки більше не мали.
Як вивести 300 000 долярів із окупованої території? Цікаве питання.
Варіянт 1. Треба було якомусь там Сашку, шо ніби-то мешкає на проспекті генерала Острякова, віддати ті 300 000 долярів та отримати у Києві у якогось там Сашка 300 000 готівкою мінус 1 відсоток. Мені те на подобалося.
Варіянт 2. Я сказав так: "Не тратьте, куме, сили! У двох із жінкою за 1 поїздку вивозите без клопоту у Херсон 2х10 000 долярів, там закуповуєте харчі (багато не треба брати, все одно на кордоні із російскими жебраками відберуть) та повертаєтеся. Так зараз і роблять. Порахували, що до Покрова Святої Богородиці все вивезуть. Так що нехай Мізантроп нас не лякає труднощами: дрібно плаває.
У листопаді той легінь - наш хлопець - приїжджає до мене у гості - нє, ну правда, якщо в Севастополі узяв 300 000 готівкою, то чом би і не купити в Анталії двушку за 50? Нічого особистого, просто аріхметика.
akurt написав:Оце ж там пан Долярчик подивитьеся отаке РОСІЙСЬКЕ відео і прийде до висновку, що краще Нікополя чи Кривого Рога нічого немає. Це добре. Бо в Кривому Розі приятелі продають шикарну хату вже третій рік. Вже опустилися до 25 000 долярів - нєт нікто. Шикарна земельна ділянка, на ній - 2 (два) будинка. Один - двоповерховий. Заганяли на парковку і свій Таурег, і Ленд Крузер зятя - плитка не провалюється... Нєт нікто.
Х Х Х На днях, нарешті, приятелі оформили купівлю-продаж свого майна в Севастополі. Наші українці; мали там майно. Продавали із 2015... 300 000 долярів узяли. Хотіли більше, але російські жебраки більше не мали.
Як вивести 300 000 долярів із окупованої території? Цікаве питання.
Варіянт 1. Треба було якомусь там Сашку, шо ніби-то мешкає на проспекті генерала Острякова, віддати ті 300 000 долярів та отримати у Києві у якогось там Сашка 300 000 готівкою мінус 1 відсоток. Мені те на подобалося.
Варіянт 2. Я сказав так: "Не тратьте, куме, сили! У двох із жінкою за 1 поїздку вивозите без клопоту у Херсон 2х10 000 долярів, там закуповуєте харчі (багато не треба брати, все одно на кордоні із російскими жебраками відберуть) та повертаєтеся. Так зараз і роблять. Порахували, що до Покрова Святої Богородиці все вивезуть. Так що нехай Мізантроп нас не лякає труднощами: дрібно плаває.
У листопаді той легінь - наш хлопець - приїжджає до мене у гості - нє, ну правда, якщо в Севастополі узяв 300 000 готівкою, то чом би і не купити в Анталії двушку за 50? Нічого особистого, просто аріхметика.
akurt написав:Стоимость жилья, естественно отличается. Не считаю нужным рассказывать то, что знаю.
Надо же потратить часть времени на обучение крупного специалиста ihorkyiv географии, континентам и материкам. Бедняга до сих пор не знает, что существуют модели шести континентов и модели семи континентов. Он мыслит так, как учили давно в сельской школе - модели 4-х континентов. И считает необходимым в нарушение правил форума нас тут поучать. Модель семи континентов популярна в Китае, Индии, частично в Западной Европе и в англоговорящих странах. Модель шести континентов с объединённой Америкой («Части света») популярна в испаноговорящих странах и части восточной Европы, включая Грецию с её пятиконтинентальной моделью (пять населённых континентов). Но все к лучшему: начинал парень на этой ветке простым сельским тружеником, а теперь вещает нам о континентах, то есть общий уровень подготовки его растет. Это хорошо.
Ступінь неосвіченості ольгінської групи "Акурт" просто вражає. За що цим неукам сплачують гроші із федерального бюджету ??? До 5-ї години 19-ти хвилин ранку уся група гвалтувала Гугл, щоб виправдати географічний прокол свого одного троля: Востаннє редагувалось akurt в П'ят 28 вер, 2018 05:19, всього редагувалось 2 разів. Хлопчики і дівчатка, до чого тут світоглядні моделі різних народів, коли існують усталені наукові поняття, загальноприйняті у наукових, політичних та економічних інститутах УСІХ країн сучасного світу. Запам’ятайте: ШІСТЬ материків (континентів) і ШІСТЬ частин світу. Бо з вашими "знаннями" ви невдовзі станете, якщо уже не стали, адептами поширеної і популярної на РоSSії теорії пласкої Землі.
Колотится, бідолашне. Сьогодні його черга "творити" на цій гілці... Підвищує людина свій освітній рівень. То є добре. Хоч щось підвищує.
Навіщо люде купують нерухомість за кордоном?
Здавалося б: поїдь жити до дітей - "сядь" їм на хвіст та насолоджуйся дармовим життям. Так зробили мої приятелі із Чернігова - дочка вийшла заміж за простого чеського банкіра, у нього приватний будинок неподалік від Зоопарку Праги, це південь Праги, якось там швидко народжуються одна за однією дитина - чи банкір такий плодовитий, чи новонаявна банкірша така плодовита, чи просто той банір не може чи на вміє "вчасно витягати" - не знаю - діточок виховували-виховували-виховували... щасливий дідусь все мені вихвалявся, шо зять привозить йому, повертаючись додому із свого банку, пиво Krušovice цілими паками. (Heineken Česká republika, a.s. — чешская пивоваренная компания. Располагается в селе Крушовице. До 1 января 2010 года носила название Královský pivovar Krušovice a.s)
Ну й що? Повернулися у рідний Чернігів. Навіть незважаючин на те, що явно не працювала приказка "Зять любить взять!" Сидять теперь на "бобах": власна шикарна сталінка у 3 кімнати та власне кафе біля одного університету, яке здали в оренду якимось там фахівцім із їжі... Ті годують студентів, чим Бог послав.
Таким чином: - нерухомість за кордоном купують для того, щоби покращити якість свого життя. - нерухомість за кордоном купують для того, щоби добре вкласти гроші. - нерухомість за кордоном купують для того, щоби утримувати коханку.
Варіянти 1 та 2 - реалізував я. Від того декого корчить. Бісяться, аж підстрибують... Тут все зрозуміло. Варіянт 3 виконують пара моїх знайомих, ну не знаю... "Это не наш стиль"...
Варіянт 3 має інтересну "турецьку" особливість. Турок купує квартиру для коханки НЕ ЗА КОРДОНОМ - наприклад, на іншому континенті в Україні (як відомо, згідно із 6-ти та 7-ми континентальними моделями поділу земної кори, який прийнято в Європі - Європа та Азія є РІЗНИМИ континентами. Про те ще не знають у віддалених сільских школах, ну то таке...) - так ось - НЕ ЗА КОРДОНОМ - а на території Туреччини. Саме смішне, що я пану ihorkyiv купив у якості благодійного подарунка (нехай не лякається завими витратами - не оподатковується) Атлас земної кулі, виданий в Туреччині для дітлахів - то там він побачить на одному розвороті відразу 2 (два) різних континенти: Avrupa (стор. 86) та Asya (стор. 87).
Так-так, жонатий турок купує квартирку десь на віддаленній частині континенту "Asya" - в Анталії - те чудове місце знайшли для одного короля. (Легенда: Це було 2000 років тому… Король Пергама Аттал II дав наказ своїм кращим вершникам: "Ідіть та знайдіть таке місце на Землі, щоби мені позаздрили всі королі и правителі! Знайдить таке місце, щоби ніхто не міг відірвати погляд! Ідіть і знайдіть мені Рай на Землі!") (фото вчора ввечері з вершиниTunek tepe, де ми вчора із друзяками трохе вечеряли).
Для довідки: Tünek Tepe - це пагорб в західній частині міста Анталія. Його висота становить 618 м. На гребені є готель, нічний клуб і ресторан, що обертається - Döner Gazino. Клуб зазвичай обслуговує приватні вечірки і має вид на затоку Анталії і гори.
Так-так, жонатий турок купує квартирку десь на віддаленній частині континенту "Азія" - в Анталії - те чудове місце знайшли для одного короля. В ту квартирку заселяє нашу Галю, чи Оксану, чи Олену. А ви й не знали... Там, у тім раю, вони вивчають континенти... роздивляються Атлас. Раз роздивилися. Два роздививлися. У гарний день і три роздивилися...
Тут така особливість: турок реально майже на має можливості розлучитися із законною жінкою - в разі розлучення він буде Законом зобов"язаний все життя утримувати свою у минуломі жінку та віддавати їй 75 (!!!) відсотків свого доходу. Фокус та номер - як у нас - не працювати, щоби тая змія нічого не отримувала - не проходить - якщо не працюєш - держава тобі знайде РОБОТУ ПРИМУСОВО. І будеш працювати примусово, аж гай шумить.
То вже краще: Галя, Оксана, Марійка... І дівчатам добре: нашо ж пити вино із бумажняного пакету з АТБ десь на 9-му поверху панельки на краю Тополя, або десь там, де Приорки, або на краю Вітряних гір... та там же - біля сміттєпроводу 9-го поверха - і займатися коханням?
Так ось, я реалізував пункт 1 і пункт 2. Ранок... гуляю із собакою... рву гранати... повертаюся... вичавлюю сік... Ні, не так, брешу... Жінка зранку - поки я гуляв із собакою - виставила на стіл улюблений форумчанами йогурт - я яж бачу як їм подобається той продукт. Вони досі думають, що йогурт за смаком нагадує кефір. Пригощайтеся. Ця коробка - 1500 грамів - коштує 7,75 ліри (вчора Приватбанк списав ліру по 4,60 гривні). Тобто коштує для мене 35,65 гривні... Гарантую: ось так, як я - поїсте трохи йогурта того, після якого стоїть не тільки ложка, і до 13-00 не захочете їсти навіть чудовий плов із баранини, який жінка сьогодні приготує, а я скоро піду за свіженькою бараниною... Ну як скоро: треба ж поплавати спочатку в басейні... у нас стабільно +31... Сонячно...
І як воно пани, мерзнучі при плюс три в ці дні, того не розуміють... нашо тая нерухомість... на іншому континенті...
Пане Акурт!Я недавно зарегистрировался,но читаю ваші повідомлення дуже давно,мріемо з жінкою переіхати жити до Анталіі.Не маю можливості писати особисті повідомлення.Як з вами з' вязатись ?Якшо можливо відповідьте будь ласка у лічку.Як завжди ваш улюбленний Кривиі Ріг
*** "Мне нравится местный климат. Погода в Украине в целом лучше, чем в Англии. У вас 4 стабильных времени года, чего нет в Англии. У вас потрясающая еда. Я говорю не о ресторанах и барах, а о продуктах." *** "Мне нравятся местные люди. Вы простые, любознательные и по-хорошему скромные. Конечно, плохие люди тоже есть, как и везде, но здесь мне встречаются только хорошие. За три года в Киеве я не сталкивался с бытовым расизмом.
В отличие от Англии, где тебе могут сказать: "Ты не белый, что тебе нужно в моей стране?", в Украине люди говорят: "О, ты иностранец и тебе нравится наша страна? Может, нужна какая-то помощь? Добро пожаловать в Украину!"
Я не говорю по-русски и украински, но проблем с общением нет. Уже могу читать вывески и понимаю примерно 45% речи. " *** "Думаю, это одна из проблем украинского менталитета — это мнение: "У меня есть деньги, значит, буду делать все, что захочу". " *** "Но в целом мне очень нравится быть здесь. Прошлой зимой я был в Австралии и дико скучал по Киеву. Я думал о заснеженном Киеве, даже находясь на пляже у океана. Настолько сильно я люблю вашу страну."
sergei91 написав:Пане Акурт!Я недавно зарегистрировался,но читаю ваші повідомлення дуже давно,мріемо з жінкою переіхати жити до Анталіі.Не маю можливості писати особисті повідомлення.Як з вами з' вязатись ?Якшо можливо відповідьте будь ласка у лічку.Як завжди ваш улюбленний Кривиі Ріг
Нахождение на этом форуме учит с большой осторожностью относиться к людям. Самое главное - не забывать знаменитое высказывание: "Чем больше я узнаю людей, тем больше люблю собак" (Авторство приписывается ряду личностей; предположительно Мадам де Севинье).
В Кривом Рогу давно не был - думаю, лет 5 уже. Но там живет две семьи моих очень хороших знакомых, с которыми, межу прочим, впервые отправил с Турцию на отдых свою жену с детьми. Еще лет 5 назад они очень очень очень круто "стояли" в Кривом Рогу, в обнимку ходили с вашим мэром, и имели невероятно большие доходы от ваших там всяких ГОКов. Бабло просто падало с неба. Богатый, блин, Кривой Рог... Но сейчас их подвинули и сидят на мели реально, а привыкли к шикарной сытой жизни. Созваниваемся, общаемся. Не все так плохо (кроме недвижимости). С недвижимостью полная попа. Один из "ребенков" в свое время поступил на обучение в Киев, уже закончил и в Киеве остался. Второй из "ребенков" у Вас там в Кривом Рогу основал фирму, которая так успешно пошла вверх, что в директоре фирмы трудно узнать худенького мальчика на рафтинге в Турции...
Таким образом, ваше желание мне понятно. Будьте на связи. Но вот просто так любому встречному мне не хотелось бы светить свое имя - вы же не забыли? Тут все смешные парни писали, что я - риелтор. Я не риелтор, но до Нового года двум знакомым квартиру надо помочь выбрать. Это - непростое дело. Последний раз мы за 2 недели пересмотрели 100 (сто) вариантов, пока определились. "Чем больше я узнаю людей, тем больше люблю собак" (Авторство приписывается ряду личностей; предположительно Мадам де Севинье).
Вон ST_11 уже на весь мир нам с вами выкладывает ворота немецкого концлагеря. Не знаю, зачем...
х х х ДЛЯ ЧОГО ЛЮДЕ КУПУЮТЬ НЕРУХОМІСТЬ ЗА КОРДОНОМ?
Щоби поліпшити якість свого життя. Як може чоловік цим скористатися? Дуже просто: відправити жінку та її подружку, що в нас гостює зараз, - на шопінг. Є Анталія для туристів. А є Анталія - таємна, для своїх. Коли тут живеш, то знаєш таємниці. Наприклад, сьогодні, у п"ятницю - працює "базар" в самому центрі Анталії - в районі знаменитої вулиці Гюлюк. По ній ходять натовпи туристів... І не підозрюють, що в той район можна відправити жінку із подружкою. На закупи. Не бійтеся відправляти: там все нижче, ніж даром, і значно дешевше, ніж безкоштовно... Але це - не на "першій" лінії... На першій ціни - для туристів... Як писав Сократ: "Надо знать места..."
СВОБОДА! СВОБОДА! СВОБОДА! Цілих 5-6 годин свободи. Дівчата повернулися десь о 17-00 із повними клунками "тряпок": - дитячі носочки - 0,5 ліри - 2 гривні 30 копійок... - блузки - по 3,5 ліри - це по 16 гривень... - шорті всілякі - по 3,5 ліри - це по 16 гривень...
Ой, які хороші дівчатка: скупилися кожна по великій торбі - і чоловіку те обійшлося ну в чисті копійки...
А чоловік в той час: - відвідав установу банку (турецький із арабськими капіталом) та поклав на новий депозит 10 000 долярів - нашо їм вдома "пилитися"... - замовив собі нову картку - підвищив клас - але отримаю картку через 10 діб - викликали менеджера, що говорить англійською, та попередили, що моя картка буде заблокована на 10 діб - чи обійдуся я? Обійдуся. У жінки є теж. Та й взагалі - розраховуюся картокою Привату... Слава Богу. Гроші туди приходять та приходять. Міцна гривня. - заїхав на закупи до МЕТРО.
Знані фахівці з України бачуть, як гине економіка Туреччини та як всі інвестори масово виводять всі свої бізнеси в Україну. Тут інтересний парадос - чим олігархам гірше, тим вони хочуть скорше створити прекрасні умови життя для людей. Такі собі "неправильні олігархи", приблизно, як "неправильні бджоли". І - не повірете - для собак теж роюблять прекрасні умови! "Чем больше я узнаю людей, тем больше люблю собак" (Авторство приписывается ряду личностей; предположительно Мадам де Севинье).
Глубока страшна страшенна смертельна инфляція приводить - в Україні чомусь та НІКОЛИ не буває - до суттєвого зниження цін. Це перше, що я купив, корм для собаки класу Преміум - 15 кг мішок, дата випуску - липень 2018, термін придатності - до липня 2020 року. Стара ціна - 99,99 ліри - нова ціна 49,99 ліри, тобто 229 гривень (у Львові я купую мішок 20 кг за 960 гривень).
Тепер для жінки - тобто для мене - вона плов хоче приготвувати для себе, тобто для мене - купую філе баранчика. Попереджаю: дорого! 50 лір кілограм - то 230 гривень! Вибираю такі кусочки, що дивляться на мене... Такі 4 кусочки затягнули на 700 грамів... Жінка отримає бульон для супу (чорба), я - м"ясо, а собачка - маслачки. 3-в-1...
Тепер для себе - тобто для жінки - купую Сібас. То є риба така. Звісно, що немає кращої риби, чим сало, але сала немає. По якій ціні сало, тобто риба? О! 19,99 ліри або по 91,95 гривні. Беру - 4 штуки! Рибу почистить продавець безкоштовно. Так, до рибки треба прикупити лимонів. От біда так біда: у зв"язку із повною катастрофою в економіці - знижено ціни на лимони - кіло - 3,75 ліри або 17,25 гривнеь кіло... Так, треба купити свіженьке авокадо - жінка зранку дуже його "полюбляє". Невістка не теє присадила... Так - дівчаткам - ананас. Купую, як дівчатка будуть без ананаса? Коста Ріка - товар імпортний, 7 лір або 30 гривень... Купую... О! Акція! У зв"язку із глибокою страшною страшенною всепоглинаючою інфляцією іде розпродаж шоколаду. Гріх не купити дівчатам шоколад! Був шоколад 20,90 ліри (імпорт), але в зв"язку із інфляцією ціну на шоколад Мілка знижено до 9 лір - тобто 41 гривня; там 300 (ТРИСТА) грамів.
Ну ось, повернувся додому. Вигуляв собаку. Прийняв душ, надів купальні шорти - та пішов у басейн. Перед басейном прийняв душ біля басейну. Так треба: вода у басейні регулярно перевіряється на вміст бактерій. Та поплавав із задоволенням... Заодно розпакував нову упаковку - вчора купив маску та трубку для моря, треба перевірити... Добра маска! Добра трубка! Ну ось, ліг поспати... Поспав і вже гукають, скоро буде риба... Сібас. День пройшов. Даремно, звісно... Ну як даремно...
І нашо воно любде купують нерухомість за кордоном? Ну, не знаю. Відкрию пляшку білого сухого. Скоро ж рибка... О! Вже готова! Витягую! Шкварчить! Пахне! Вино таке холодненьке. Вино - звісно - із винограду. Аллах все бачить!
Востаннє редагувалось akurt в П'ят 28 вер, 2018 19:58, всього редагувалось 1 раз.
akurt написав:І нашо воно любде купують нерухомість за кордоном? Ну, не знаю. Відкрию пляшку білого сухого. Скоро ж рибка... О! Вже готова! Витягую! Шкварчить!
Резюмируя написанное можно сделать только один вывод "Жизнь удалась!" А вы, лузеры и завистники, читайте, смотрите и облизывайтесь. При клятом совке было не принято выставлять напоказ свое действительное или мнимое благополучие,т.к. боялись ОБХСС, сглаза и пр. В приличных странах загнивающего капитализма этим тоже не грешили кроме некоторых публичных профессий. Сейчас, похоже, в Украине наступил конец ограничений.