Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2018
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Faceless написав:Скільки втратите у своєму бізнесі (основний дохід) поки будете то робити своїми руками? Якщо менше, ніж заробите - то краще йдіть у ремонтники.
1)...на львівській гілці це питання вже піднімалось: - справді, це все залежить, скільки людина заробляє.... і від того вже відштовхуватись: чи вигідно робити самому, чи заплатити майстрам! 2)...а ще, це вигідно робити людині, яка має багато вільного часу, так як "сидить на пасивному доході"
Первый написав:Чому о 00.00 працює перфлратор? То долярчик робить ремонт. Адже в день він працює на основній роботі. Чи можна зробити так щоб по ночах не було ремонтів? Можна, але в цп, рт і т.д. Тому громадяни не скаржимося, а слухаємо як херячать Ваш будинок.
1) Ні! - порушувати своїм ремонтом "робочий годинний режим" у новобудові - Долярчик НЕ буде!- так, як в самого є дитина і все чудово розумію! 2)...- і ремонт будуть робити родичі, а Я лише - час-від-часу буду їм допомагати..... - буду брати 1-2дні вихідних в тиждень...... та й зранку, чи ввечері можна робити якусь "тиху" роботу...... наприклад, грунтувати/малювати стіни/стелю.... прикручувати плафони/розетки..... монтувати змішувачі......і т. п.
Первый написав:В Києві за пропозицію зробити всю сантехніку за 3 кгрн (робота, до речі, а матеріали?)
Там сантехника сделана. Ее нужно просто подправить - переделать кое-что. То же и с покраской комнат. Поклеены обои под покраску, которые нужно просто прокатать. Потолки покрашены.
Может чуть ошибся в рассчетах на скорую руку, неправильно площадь посчитал. На самом деле дам будет около 15 метров, про печку забыл. Главное порядок цифр. Там не 5 и не 10 тыс долларов.
Faceless написав:Скільки втратите у своєму бізнесі (основний дохід) поки будете то робити своїми руками?
на 2012 год экономия 6К долларов - за три месяца потерь нет
летом самостоятельно делал косметику + сантехнику в квартире (не в Украине) так вот экономия на работе более 10К евро .
так что если руки не оттуда откуда ноги то все можно сделать
Может вы не знакомы с легендой Долярчика. Он - предприниматель, имеет небольшой магазин и сам же в нем работает продавцом. Без выходных и вероятно поболее, чем с 9 до 18.
Faceless написав:Может вы не знакомы с легендой Долярчика. Он - предприниматель, имеет небольшой магазин и сам же в нем работает продавцом. Без выходных и вероятно поболее, чем с 9 до 18.
я думаю что он не очень успешный предприниматель .
Faceless написав:Может вы не знакомы с легендой Долярчика. Он - предприниматель, имеет небольшой магазин и сам же в нем работает продавцом. Без выходных и вероятно поболее, чем с 9 до 18.
я думаю что он не очень успешный предприниматель .
А успешные предприниматели это которые берут кредиты в банках, потом через суды выводят залоги и идут в депутаты ?