Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2018
+Добавить тему
Ответить на тему
Следить за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Faceless писал(а):Скільки втратите у своєму бізнесі (основний дохід) поки будете то робити своїми руками? Якщо менше, ніж заробите - то краще йдіть у ремонтники.
1)...на львівській гілці це питання вже піднімалось: - справді, це все залежить, скільки людина заробляє.... і від того вже відштовхуватись: чи вигідно робити самому, чи заплатити майстрам! 2)...а ще, це вигідно робити людині, яка має багато вільного часу, так як "сидить на пасивному доході"
Первый писал(а):Чому о 00.00 працює перфлратор? То долярчик робить ремонт. Адже в день він працює на основній роботі. Чи можна зробити так щоб по ночах не було ремонтів? Можна, але в цп, рт і т.д. Тому громадяни не скаржимося, а слухаємо як херячать Ваш будинок.
1) Ні! - порушувати своїм ремонтом "робочий годинний режим" у новобудові - Долярчик НЕ буде!- так, як в самого є дитина і все чудово розумію! 2)...- і ремонт будуть робити родичі, а Я лише - час-від-часу буду їм допомагати..... - буду брати 1-2дні вихідних в тиждень...... та й зранку, чи ввечері можна робити якусь "тиху" роботу...... наприклад, грунтувати/малювати стіни/стелю.... прикручувати плафони/розетки..... монтувати змішувачі......і т. п.
Первый писал(а):В Києві за пропозицію зробити всю сантехніку за 3 кгрн (робота, до речі, а матеріали?)
Там сантехника сделана. Ее нужно просто подправить - переделать кое-что. То же и с покраской комнат. Поклеены обои под покраску, которые нужно просто прокатать. Потолки покрашены.
Может чуть ошибся в рассчетах на скорую руку, неправильно площадь посчитал. На самом деле дам будет около 15 метров, про печку забыл. Главное порядок цифр. Там не 5 и не 10 тыс долларов.
Faceless писал(а):Скільки втратите у своєму бізнесі (основний дохід) поки будете то робити своїми руками?
на 2012 год экономия 6К долларов - за три месяца потерь нет
летом самостоятельно делал косметику + сантехнику в квартире (не в Украине) так вот экономия на работе более 10К евро .
так что если руки не оттуда откуда ноги то все можно сделать
Может вы не знакомы с легендой Долярчика. Он - предприниматель, имеет небольшой магазин и сам же в нем работает продавцом. Без выходных и вероятно поболее, чем с 9 до 18.
Faceless писал(а):Может вы не знакомы с легендой Долярчика. Он - предприниматель, имеет небольшой магазин и сам же в нем работает продавцом. Без выходных и вероятно поболее, чем с 9 до 18.
я думаю что он не очень успешный предприниматель .
Faceless писал(а):Может вы не знакомы с легендой Долярчика. Он - предприниматель, имеет небольшой магазин и сам же в нем работает продавцом. Без выходных и вероятно поболее, чем с 9 до 18.
я думаю что он не очень успешный предприниматель .
А успешные предприниматели это которые берут кредиты в банках, потом через суды выводят залоги и идут в депутаты ?