|
|
![]() Як вважаєте, оренда однухи по вул.Веселій за Оперою за 6500 грн. + комуналь, адекватна ціна? Польський будинок, 3-й поверх, 36 квадратів. Побутова техніка є.
![]() Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!Добре, якщо Вам підходить. Я ось прогуглила, і таки це територія студмістечка, на місці котельні. Земельна ділянка - відомостей на кадастровій карті нема, термін здачі - 4 квартал 2017 року, значить, і з комунікаціями нюанси. На фото будівництва - найдешевші блоки, зверху пінопласт Знайшла, що двухи продаються на 6 і 11 поверсі, кутові вікна (!), батареї на кімнату не вистачить, значить, треба міняти, гарний вид з вікон - ще б пак! Дозвіл-то давали на менше як 13 поверхів. На насипі збудовано впритул до малоповерхових будинків. Ну, в студмістечку знайдуться не тільки студенти охочі винаймати. Цікаво, чому однокімнатні не продаються? Якщо ремонтик "подуставший", то це чудова ціна. Якщо щось файне і сучасне, в під`їзд зайти не страшно, то можна хотіти і більше. То є файна локація, за неї добре платять! Файна - то хоча би отак: Востаннє редагувалось Lambada в Сер 07 лис, 2018 00:24, всього редагувалось 1 раз.
![]() [quote="4491988:Lambada"]
Я ось прогуглила, і таки це територія студмістечка, на місці котельні. Земельна ділянка - відомостей на кадастровій карті нема, термін здачі - 4 квартал 2017 року, значить, і з комунікаціями нюанси. На фото будівництва - найдешевші блоки, зверху пінопласт Знайшла, що двухи продаються на 6 і 11 поверсі, кутові вікна (!), батареї на кімнату не вистачить, значить, треба міняти, гарний вид з вікон - ще б пак! Дозвіл-то давали на менше як 13 поверхів. На насипі збудовано впритул до малоповерхових будинків. Ну, в студмістечку знайдуться не тільки студенти охочі винаймати. Цікаво, чому однокімнатні не продаються? маю досвід проживання в будинку з таких блоків - тепло, утеплення - мінвата. у львові скрізь пінопласт, то не знаю, як буде. дозвіл я бачив на 13 поверхів, комунікації від котельні (так мені казали). в кутових кімнатах 2 батареї. гарний вид з вікон там не скрізь, особливо до 5 поверха. однокімнатних давно немає, влітку було пару. ![]() Lambada Двуха на Шота Руставелі. Третій поверх. 60 кв. Повний фарш. Перша оренда. Свіжак. 11000 грн + комуналь. Адекватна ціна?
![]() Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!якщо свіжак і перша здача, то хотіти можна і більше, а там торгуватися до тих же 400 баксів. Але то якщо хата не трамвайчиком, і якщо 2 кімнати ізольовані. Ну і залежно скільки комуналь, бо 60 метрів, а стелі високі, може накрутити файно. То Ви вже прикупилися? Востаннє редагувалось Lambada в Сер 07 лис, 2018 12:07, всього редагувалось 1 раз.
![]() Про Малоголосківську
Будівництво одночасно 8-и багатоповерхівок. ❗Видано 18 пакетів містобудівних умов та обмежень. ❗Планування понад 20 висоток з 9-12 поверхами. Все це з численними порушеннями, відсутністю соціальної та транспортної інфраструктури. А єдина вулиця Малоголосківська, яка з'єднує район "тотальних забудов" - вузька і не придатна для руху великої кількості транспорту. ![]()
Це відповідь на питання Ламбади кому вона зможе перепродати 1к на Малоголосківській. Перепродати з вигодою було би дійсно важко через те що а) весь район ІМХО поганий (прийнятний починається від Інтер-Сіті і далі в напрямку центру, це так само мій власний орієнтир), б) район тих новобудов ще гірший об'єктивно (відсутня інфраструктура, єдина вузенька дорога), в) і до того ж пропозиція того однотипного житла - майже безкінечна. Якщо ви живете десь поруч, то на Малоголосківській можна взяти для дитини або в оренду, щоби недалеко ходити. І навіть в оренду це не дуже цікаво, через ту саму бездонну пропозицію від конкурентів. Малоголосківська - це дуже поганий вибір для перепродажу, це малопривабливо як Рясне, Винники, автовокзал. Хіба вам запропонували виключно низьку ціну в привабливому будинку, і квартира чимось особливо цікава (планування, вид тощо). Всі окраїни в цілому погано підходять під перепродаж. Тому що там валом вільної дешевої ціни, вже живе небагата публіка, що робить ці локації непрестижними. Окраїна - це надзвичайни ризик. Треба розуміти чому ви погоджуєтеся на цей ризик. В іншій гілці написали пам'ятку як займатися перепродажем. Підтримую відсотків на 90.
В Шевченківському районі в останні рік-два по великому рахунку було лише два цікаві новобуди. Це "ВайтХаус" біля "Інтер-Сіті" і "Меридіан" біля "Макдональдса". Зросла також ціна в "Семицвіті" на Шевченка (це так само Шевченківський район, інша частина, вже не Північний мікрорайон) і на "Львівський дворик" на Підзамче (теж така собі локація, але щось було реально вигадати). Зараз нічого цікавого в тому районі не видно. І в цілому по місту зараз не видно цікавих з точки зору перепродажу проектів. Ламбада, ви запитували скільки коштувала заміна крана. За роботу заплатив 750 гривень. ![]()
Ні, якщо я куплю щось, то в новобудові, але файній. За адекватну ціну. Просто знайомий шукає в оренду собі. Є два варіанти: Весела(економ варіант) або Шота Руставелі (люкс). Чи варто перплачувати 170$ за люкс? Чи знімати за 230$ на Веселій. А особисто мені, подобається на сьогодні, новобудова на Мечникова. Для себе. Кидав інфо на цю гілку, громада схвалила... ![]()
![]()
Дивився квартирку 2-кімнатну у тому місці, конкретно на П.Панча. квартира класна з ремонтом і частково меблі - новобуд коли гуляв довкола - людей, як голубів на смітнику - надзвичайно переселений і запаркований район і дуже галасливо
|
|