Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2018

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 27332734273527362737 ... 3168>
Сообщение Добавлено: Пт 16 ноя, 2018 16:06

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

flyman писал(а):ти спочатку вириши питання із житлом, зараз почнеться "турбулентність", і під великим питанням, чи твій забудовник виконає зобов"язання, і чи ти зробиш ремонт в найближчий рік-два.
Тут навіть не Турція.

.... мивсіпомремо#?
- та все буде добре!
- от сьогодні зауважив, що вже газова туба по фасаді будинку прокладена..... - а пару днів тому - дитячий майданчик встановлювали.... - бо вже через 1,5міс. щасливі власники перших двох секцій отримають КЛЮЧІ!!!(а в моїй секції, на ключі потрібно зачекати ще 4,5міс.......
  Mazay256 писал(а):В детей

...та то Я знаю! - і так і робблю!
... але, от що потрібно пізніше робити із "зайвою" скирдою, щоб забезпечити собі менш-більш нормальну пенсію?
Долярчик

Заблокирован
С нами с: 19.10.15
Благодарил (а): 593 раз.

Сообщение Добавлено: Пт 16 ноя, 2018 16:08

zzzzzz писал(а):Еще ни в одной стране мира административное регулирование экономики не приводило к успехам. Все заканчивалось крахом.
Вынос депозитов будет грвневых.

Сначала надо создать экономику рыночного типа вместе с эффективными рыночными институтами, а потом уже отпускать её в свободное от административного регулирования плавание.
У нас пока сплошной коррумпирвованный монополизм и олигархическая диктатура.
Будем достигать эту цель либо авторитарными методами сверху, либо в ходе очередной революции снизу.
Но эту задачу так или иначе придется непременно выполнять.
Что дальше так не может продолжаться в обществе консенсус, кроме олигархов и небольшой коррумпированной прослойки бюрократии.
8) 8) 8)
Libo
2

С нами с: 14.11.11
Благодарил (а): 406 раз.

1
1
Сообщение Добавлено: Пт 16 ноя, 2018 16:52

alfredhaos писал(а):galadriel то что вы написали, это по идеи обычные расходы человека
а говорят про то, куда вложить избыток капитала, но никак не в обычные расходы вложить все

...саме так!
Долярчик

Заблокирован

Сообщение Добавлено: Пт 16 ноя, 2018 16:55

galadriel писал(а):
  Долярчик писал(а):InterForever написав:
Мне когда начинает рассказывать о том, что недвижимость - далеко не оптимальный вариант вложения или сохранения капитала, тем более, на очевидно снижающемся рынке, когда меня убеждают, что рентабельность от сдачи - минимальная из всех возможных вложений на аналогичный капитал я всегда спрашиваю, а какие есть еще варианты?.. какие альтернативы?...
...
[/b]

1. Здоров"я - своє і своїх рідних (періодично робити ТО :) ), записатись у спорклуб/плавання.
2. Освіта - курси (кому що потрібно - мови, економіка).
3. Просадити на речі, котрі робити потім буде пізно або нецікаво (подорожі, круїзи, гори, стрибки з парашутом, навчитися стріляти з усіх видів зброї, порулити спорткаром/гіперкаром, навчитися робити першу мед.допомогу, отримати незвичайні навички та ін).

Зробити це для себе, своєї половини, своїх дітей і батьків (кому що потрібно/хотілося б).

... це все добре!
- а окрім оцих "стандартних повсякденних трат" - є ще куди ІВЕСТУВАТИ? :D
Долярчик

Заблокирован

Сообщение Добавлено: Пт 16 ноя, 2018 17:10

Долярчик писал(а):... це все добре!
- а окрім оцих "стандартних повсякденних трат" - є ще куди ІВЕСТУВАТИ? :D

Хренасе "стандартні повсякденні витрати" :D

Вчора на якому гіперкарі ганяли? :twisted:

Щодо серйозних інвестицій - для цього є платні фінансові консультанти, навіщо слухати звичайних анонімів? Чи хочеться зекономити? :wink: .
galadriel

С нами с: 29.01.18
Благодарил (а): 47 раз.

Сообщение Добавлено: Пт 16 ноя, 2018 17:18

Був на днях в Швеції. Надзвичайно гарна і надзвичайно дорога країна!

Стокгольм. Висотки мають незасклені балкони без кондиціонерів. Біля будинків є земля, сквери, парки.
Frant

С нами с: 12.09.11
Благодарил (а): 1867 раз.

Сообщение Добавлено: Пт 16 ноя, 2018 17:25

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

galadriel писал(а):Щодо серйозних інвестицій - для цього є платні фінансові консультанти, навіщо слухати звичайних анонімів?

... ну, завжди є надія, що хтось поділиться ЦІКАВОЮ інвестицією(чи бізнесом), якою/яким вже сам не займається, бо вже "достатньо" та й хочеться ПОВНОГО відпочинку....
- ну, або ще хтось поділиться аналогічним...... - чим займається сусід/знайомий/кум/сват......))
Долярчик

Заблокирован

Сообщение Добавлено: Пт 16 ноя, 2018 17:39

Долярчик писал(а):
  galadriel писал(а):Щодо серйозних інвестицій - для цього є платні фінансові консультанти, навіщо слухати звичайних анонімів?

... ну, завжди є надія, що хтось поділиться ЦІКАВОЮ інвестицією(чи бізнесом), якою/яким вже сам не займається, бо вже "достатньо" та й хочеться ПОВНОГО відпочинку....
- ну, або ще хтось поділиться аналогічним...... - чим займається сусід/знайомий/кум/сват......))

Природа не терпить порожніх місць, тому якщо є відносно легкий та вигідний спосіб інвестування/бізнесу, то туди табуни буратін пруть і маржа падає.
Треба визначати свої конкурентні переваги (знання, здібності, досвід, зв'язки :lol: ) та копати в цьому напрямку.
Звичайно, є ризик невірної оцінки власних талантів, мікро-, макроситуації та різні форс-мажори, але такого, щоб і рибку с'єсть, і на дивані спокійно сидіти ІРЛ не буває.
Хоча б голову (аналітика) треба напрягти. ;)
Рыба-сом

С нами с: 29.11.16
Благодарил (а): 1834 раз.

3
3
Сообщение Добавлено: Пт 16 ноя, 2018 17:55

flyman писал(а):В мене питання: у зв"яку із ВТБ - чи не стане ТА в ньому тригером нової кризи.
У нас кожних 4 роки криза - це вже національна традиція.

Никто даже не заметит ТА в ВТБ. Он давно в коме.
airmax78

С нами с: 25.10.12
Благодарил (а): 992 раз.

2
Сообщение Добавлено: Пт 16 ноя, 2018 20:14

... за крок до перевороту думок ©

Рыба-сом писал(а):Природа не терпить порожніх місць, тому якщо є відносно легкий та вигідний спосіб інвестування/бізнесу, то туди табуни буратін пруть і маржа падає.

..."маржа падає" - то нічого, Я надприбутків - не хочу! :D
  Рыба-сом писал(а):Треба визначати свої конкурентні переваги (знання, здібності, досвід, зв'язки ) та копати в цьому напрямку.

...так, Я це знаю і.... над цим думаю.... - але, часто лапаю себе на думці, що це знову таки зводиться до фізичної роботи..... - а Я її хочу по мінімуму! :D
  Рыба-сом писал(а):Звичайно, є ризик невірної оцінки власних талантів, мікро-, макроситуації та різні форс-мажори, але такого, щоб і рибку с'єсть, і на дивані спокійно сидіти ІРЛ не буває.

...а Я от хочу щось таке знайти/винайти, щоб було на третьому місці, після депозитів і здачі в оренду... - щоб воно було по суті тотожне оцим двом пунктам вище! :D
- і покищо, думаю, що це має бути якийсь певний бізнес/бізнеси, але "правильно поставлені", щоб вони відповідали хоч приблизно, як Я там описував вище: "дві-три години/день.... 2-3 дні/тиждень"! :D
Долярчик

Заблокирован

#<1 ... 27332734273527362737 ... 3168>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор