Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2018
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
moldashavanin написав:Почему именно сейчас начались разрастаться все эти бизнесмены ? У людей стало больше денег и они ищут куда их инвестировать?
- просто, чим раз, тим більше всякої інфи з'явиться в інеті, накшталт: "мільйонер із трущоб" і на кожному кроці: "хто багато працює, той не має часу заробляти гроші"..... - от більшісь і почало шукати "легкого хліба"
.... ну, і може ще, люди стали більш ледачішші..... - суджу по собі .... мене мій бізнес так розлінив, що Я просто, майже, зовсім не хочу фізично працювати! - а ранішше, то Я сам дивувався, як Я, САМ ОДИН, міг стільки фізичної роботи зробити за один день!
moldashavanin написав:Почему именно сейчас начались разрастаться все эти бизнесмены ? У людей стало больше денег и они ищут куда их инвестировать?
- просто, чим раз, тим більше всякої інфи з'явиться в інеті, накшталт: "мільйонер із трущоб" і на кожному кроці: "хто багато працює, той не має часу заробляти гроші"..... - от більшісь і почало шукати "легкого хліба"
.... ну, і може ще, люди стали більш ледачішші..... - суджу по собі .... мене мій бізнес так розлінив, що Я просто, майже, зовсім не хочу фізично працювати! - а ранішше, то Я сам дивувався, як Я, САМ ОДИН, міг стільки фізичної роботи зробити за один день!
Барин уже не тот.... понесло.
Ось що з людьми нерухомість робить. І це ще квартиру не добудували.
Що сказати. Тре починати тему коли касир з маршалз зможе придбати норм хату. Хоча, не так, коли касир з маршалз зможе правильно назвати число, за яке продають квартири.
Востаннє редагувалось Первый в П'ят 16 лис, 2018 22:15, всього редагувалось 1 раз.
Правда там все под капремонт, ни тебе скрытой лед подсветки, паркет как в киевских бабушатниках, про смесители вообще молчу из всей обстановки макс можно оставить часть кухни, частично плитку в с/у, диван в гостинной и ванну возле окна, остальное на мусорник на радость флаю
ЗЫ: кстати почему нет ссылки с динамикой цен на бомбер???
Рыба-сом написав:Природа не терпить порожніх місць, тому якщо є відносно легкий та вигідний спосіб інвестування/бізнесу, то туди табуни буратін пруть і маржа падає.
..."маржа падає" - то нічого, Я надприбутків - не хочу!
Рыба-сом написав:Треба визначати свої конкурентні переваги (знання, здібності, досвід, зв'язки ) та копати в цьому напрямку.
...так, Я це знаю і.... над цим думаю.... - але, часто лапаю себе на думці, що це знову таки зводиться до фізичної роботи..... - а Я її хочу по мінімуму!
Рыба-сом написав:Звичайно, є ризик невірної оцінки власних талантів, мікро-, макроситуації та різні форс-мажори, але такого, щоб і рибку с'єсть, і на дивані спокійно сидіти ІРЛ не буває.
...а Я от хочу щось таке знайти/винайти, щоб було на третьому місці, після депозитів і здачі в оренду... - щоб воно було по суті тотожне оцим двом пунктам вище! - і покищо, думаю, що це має бути якийсь певний бізнес/бізнеси, але "правильно поставлені", щоб вони відповідали хоч приблизно, як Я там описував вище: "дві-три години/день.... 2-3 дні/тиждень"!
Так чого Вам депо не підходить? Це ж спеціально для таких інвєшторів, щоб голову і все інше не дуже напрягти - гроші відніс, потім гроші отримав. А он скоро ОВДП можна буде легко купити мікро-інвєшторам